Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MONIKA_007

Co myślicie o "OTWARTYCH" związkach?

Polecane posty

Gość MONIKA_007

...bo dostałam właśnie taką propozycję, od chłopaka który niesamowicie mi się podoba. Mi zależy na normalnym związku,no ale może taki otwarty przerodzi się w coś więcej? Może warto zaryzykować i wierzyć,że zmieni zdane? Co myślicie? Jakie sa wasze opinie? Jakie macie zdanie na ten temat? warto czy nie? :)

Gość gość
nie przerodzi sie, facet ktorego fascynuje kobieta nigdy nie zaproponuje jej takiego ukladu - ale oczywiscie ty wmowisz sobie, ze twoja historia potoczy sie inaczej a potem bedzie placz

Gość annamariamagdalenaa
Popieram przedmówce z 19:59 :)

Gość gość
"otwarty" to znaczy z szybką możliwością wypadu i zamiany na nowy egzemplarz. jak lubisz, to polecam!

Gość MONIKA_007
No właśnie w tym problem, niby to wiem... ale czasami mam takie przebłyski,żeby może jednak spróbować, bo właśnie mam chwilami nadziejeze moze coś sie zmieni

Gość gość
Sam fakt, ze o to pytasz świadczy o tym, że rozumem nie grzeszysz. No cóż, pewnie koleś wybrał cię nieprzypadkowo. Łatwo mu potem bedzie kopnac cie w 4 litery.

Gość gość
jesli zwiazek ma byc otwarty , to raczej nie jest zwiazkiem, tylko zyciem na wlasna reke, choc oczywicie przyjaznie. Ale co tu proponowac? Ze strony chlopaka to znaczy - czy moge cie czasem przelecieć, a jak mi przyjdzie do glowy, przelecę inna, chyba nie masz nic przeciwko temu? Co kto lubi.

Gość MONIKA_007
Właśnie, mi to nie odpowiada. ON stwierdził,że ogólnie to chce sie za jakiś czas ustatkować,ułozyć sobie zycie. Normalne zwiazki z róznych przyczyn mu nie wychodziły i teraz chce spróbowac "otwartych" -jeszcze nie spróbował. Twierdzi,że szkoła ,praca... nie miałby czasu zeby poswiecac go drugiej połówce...

dla mnie to ideał związku. jedyny, który ma sens w przypadku mojej osobowości i że tak powiem rzeczy, na które i tak nie mam wpływu ale opinia publiczna raczej zaj***e takie osoby.

Gość MONIKA_007
NIKT fakt

nie wiem po co osoba jak Ty chce być z kimś takim jak on? żeby go przeciągać na druga stronę? żeby się dowartościować, że Ty jesteś za "moralniejszym" związkiem?

Gość MONIKA_007
Booo... mi sie bardzo podoba,bo nie jest mi obojetny,bo sam mi narobił pełno nadziei, bo tak na prawde nigdy nie był w takim zwiazku tylko ma chec spróbować, bo mam do niego słabość

Gość MONIKA_007
Głupie to ,ale niestety.... najpierw narobił nadziei,a jak wpadłam na całego to zaproponował otwarty zwiazek. porazka

Gość gość
Monia, daj Ty sobie spokój z tym gościem, bo będziesz cierpieć. On chce Cie tylko przelecieć jak na jakiś czas.

no to sobie ryzykuj, ale NA PEWNO oczekujesz, że go przeciągniesz na lepszą i jedyną słuszną metodę bycia razem, prawd?:) patrzę Ci prosto w oczy teraz, nie zaprzeczysz:)

Gość gość
zapewne to ty narobilas sobie nadziei widzac rzeczy, których nie ma

Gość gość
broken to oczywiste, wszystkie, które tutaj tabunami sie wyplakiwaly, bo weszly w taki uklas a potem koles sie nzudzil albo spotykal sie z innymi, one wszystkie myslaly, ze sa tak fantastyczne, ze koles bedzie chcial zwiazku :D

Gość MONIKA_007
Nic się przed Tobą nie ukryje :D

Gość MONIKA_007
No dobrze....... ja nie rozpaczam jak na razie i mam zamiar tego uniknąć, dlatego chciałam poznać opinie innych :)

:) ale z drugiej strony co wyciągniesz z tego układu to Twoje, ja bym nie chciała być manipulowanym przez Ciebie facetem, jeśli urzeczywistnisz intrygę :classic_cool: Ty nachalna pchło:-P jednakże jeśi on Ciebie też zmanipulował to mu się należy:) mała zemsta:D

Gość MONIKA_007
Ha,ha już ktoś mi rzucił taki pomysł... :D

"one wszystkie myslaly, ze sa tak fantastyczne, ze koles bedzie chcial zwiazku" x taaaak:D to w ogóle jest główny problem tego forum. że bycie w związku ma nobilitować - lubię Cię, więc pozwolę Ci ze sobą być, bo jesteś z******ta:D gdybym chciała być w związku z ludźmi, których cenię to byłby cały harem :classic_cool: generalnie ludzie, którzy nie chcą być w związku po prostu cenią SWOJĄ wolność, a nie nie dceniją CUDZYCH zalet:O

Gość gość
broken a ty byłaś kiedyś w związku?

Gość MONIKA_007
Nawet mi się to spodobało, nie powiem. Taka mała zemsta... ale co by tu zrobić (zeby sie nie narobic) ? :)

nie byłam:) ale to nie znaczy, że się nie znam na ludziach;) i że nie umiem wyciagać wniosków z pewnych fenomenów;)

Gość gość
i jeszcze jedno broken :) nie jest wcale tak, jak piszesz, ze "opinie zajebie" osoby, które by chcialy taki układ, uważam, że jezeli obie strony chcą tego samego, to prosze bardzo :) a tu no sama widzisz, wystarczy przeczytac jeden post sliniącej się do kolesia utorki żeby wiedzieć, że ona się do czegos takie kompletnie nie nadaje

Gość gość
" MONIKA_007 Nawet mi się to spodobało, nie powiem. Taka mała zemsta... ale co by tu zrobić (zeby sie nie narobic) ? usmiech.gif " x o, a teraz zaczyna być żałosna i udawac dystans do sytuacji :) jakie to typowe

Gość MONIKA_007
:D Dobrzy jesteście Rozgryzacie człowieka mig Noooo ślinie sie do kolesia który chce sobie podymać raz na jakis czas... bez zobowiazan,nooo...

no ale Ty też chcesz się z nim dymać, to wspólny mianownik poza tym może on też Ciebie emocjonalnie lubi, ale nie zamierza się bawić w idiotyzm stałego związku i na końcu być przez Ciebie zapłodnionym