Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MONIKA_007

Co myślicie o "OTWARTYCH" związkach?

Polecane posty

Gość gość
a,to mozna 3 naraz szanowac i kochac?;-)

tzn. może on nie, nie znamy człowieka, ale jak to jest możliwe, że w związku seks zapewnia szacunek, a poza związkiem - hokus-pokus, nie? nie mogę zrozumieć Waszej pokrętnej logiki.

Gość gość
A ktory szanuje latwe dziewczyny ?

Gość gość
tzn mi chodzi o wylacznosc a nie o zwiazek.A tego on mi nie mogl udowodnic.

czyli seks w związku z asem jest ok, mimo tego, że się asowi nie podoba ale spuszczenie się w obcą osobę, żeby nie brudzić partnerki jest oznaką nieszanowania jej? trzeba ją g*****ć, żeby kochać? jesteście strasznie zakłamani.

Gość MONIKA_007
Tak to wszystko czytam i nie wiem co myśleć o nim, co myśleć o sobie. Trudny temat...

Gość gość
broken, zaraz kota ogonem odwrócisz :D

Gość gość
Ja juz bym drui raz takiego zwiazku dla sexu nie chciala, to na pewno wiem. Brakuje jednak czegos.

dlaczego kota ogonem, ten sam mechanizm. identyczny na tym forum wielokrotnie jest dane do zrozumienia, że seks to podstawa więc lepiej mnie g*****ć, skoro jestem asem, żebym miała dobry związek. tak mi to wielokrotnie dano do zrozumienia.

Gość gość
a Ty broken jesteś jak gąbka? i nasiąkłaś tymi bredniami, że seks to podstawa? ...i to jest argument, cytat z forum? :D

arguementem w dyskusji na forum jest cytat z forum. bierzcie odpowiedzialność za to co piszecie, bo ja w ten sposób prowadzę z Wami dialog:)

Gość chyba zrobię kupę
no i do tego zmierzam :D forum i brednie to jedno, życie to drugie :classic_cool:

dopóki rozmawiam z forum używam materiału z forum. może forum to prawda, skoro w rzeczywistym życiu trzeba kłamac, a tu wcale te osoby co tak piszą są ŚMIERTELNIE poważne w ogóle seksualni podchodzą do swoich potrzeb ŚMIERTELNIE poważnie, mają depresję, jak są z asem.

Gość gość
czy tego typu faceci sie odzywaja po zerwaniu czy duma im nie pozwala?

Gość gość
jezeli facetowi zalezy na dziewczynie to chce ja miec tylko dla siebie otwarty zwiazek to jakies brednie :O

Gość gość
dokladnie, wtedy chodzi mu tylko o sex

Gość gość
Autorko, jak dla mnie to taki układ jest w porządku TYLKO w sytuacji, kiedy zarówno jedna, jak i druga strona mają ochotę bawić się z innymi i nie jest dla nich w ogóle istotna wierność i stabilizacja. Ja osobiście bym w taki układ nie weszła i tobie też bym nie radziła, bo po tym co napisałaś wydaje mi się, że nie będziesz w takim układzie szczęśliwa. Dla tego faceta nie jesteś tą wyjątkową osobą, z którą chce ułożyć sobie życie, tylko jedną z wielu, z którymi chce się zabawić. Ty potrzebujesz, jak to sama określiłaś, "normalnego związku", a on nie.