Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MONIKA_007

Co myślicie o "OTWARTYCH" związkach?

Polecane posty

Gość MONIKA_007
tak? ale to dlatego,ze np teraz o nim, o ty myslisz? odezwał sie po tym zerwaniu?

Gość kkkkoooollllaaaa
Swiete slowa, potwierdzam.

Gość gość
po prostu powiedz, że ty ''nie z takich'' i daj sobie siana. przynajmniej mu uświadomisz, że masz zasady i że nie wszystkie dziewczyny są do p********ia bez większych zobowiązań. myślę, że tym zaimponowałabyś mu bardziej niż zgodzeniem się na taki układ wbrew sobie. poza tym jaka ''zemsta''? nie jest ci obojętny a chcesz mu do******lać bo nie chce być z tobą w normalnym związku?

Gość kkkkoooollllaaaa
Tak, teraz mysle i sie zastanawiam czy dobrze zrobilam, bo go bardzo polubilam, chemia tez byla, fajny byl. Ale zaczela mi ta sytuacja nie pasowac inzerwalam. 5 dni cisza.

Gość gość
Człowiek aż się cieszy, że jest singlem, jak czyta takie głupoty :D :D 🖐️

Gość MONIKA_007
Zemsta, głupi pomysł kolezanki którego i tak nie byłabym w stanie zrealizowac. Ale o tym pisałam wczesniej. Nie no to jest na prawdę głupie.... użył słów "przecież też masz jakieś potrzeby". a kiedy mu odpowiedziałam,ze jeśli mam realizować swoje potzrby tylko wtedy kiedy on bedzie miał czas i wolna chwile to juz na pewno nie chce. a poza tym nie służe tylko do jednego. Wtedy powiedział,że przeprasza i ze to przeciez nie o to chodzi. NO TO O CO CHODZI? przeciez to jasne

Gość MONIKA_007
Kiedys przestaniesz być singlem, trafi ci się ktoś kogo nie rozgryziesz od razu ot tak i takie błahe problemy beda na porzadku dziennym

Gość gość
Tu nie ma drugiego dna. Powiedział "nie o to chodzi", bo sam sobie zdał sprawę jak źle zabrzmiała jego propozycja, więc dla "załagodzenia" powiedział, że to "nie o to chodzi". A chodzi o to, by bzykać Ciebie i inne. Nie ma w tym głębszej filozofii.

Gość gość
a z głową masz wszystko wporządku, że o interpretację czyichś słów prosisz ludzi, którzy nie mają pojęcia od kogo i w jaki sposób były wypowiadane?

Gość MONIKA_007
Nie prosze o interpretacje, prztaczam tylko słowa ktore padły zeby zobrazowac sytuacje. Z reszta, moze i z głowa mam cos nie tak......

Gość MONIKA_007
Właśnie wiem. Już wszystko wiem. Dotarło

Gość gość
świetnie, a ja powiem ci, że jak się do niego naprawde ślinisz, to między wiatry puścisz to, co tu napisane :D takie życie. dobranoc.

Gość MONIKA_007
MAM

Gość gość
Tak więc według mnie jak masz wątpliwości to nie ciągnij tego. Ja też miałam i teraz wiem że niepotrzebnie to tyle trwało. Myślicie że on się już nigdy nie odezwie?

to dobrze, że masz popęd, bo myślałam, że rozważałaś układ, z którego nic nie będziesz mieć, a to juz by było naprawdę źle z Tobą

Gość MONIKA_007
Nie, mam nadzieje ze nie. Czas pokaże, ale juz teraz czuje sie z tym na tyle zle,ze jesli zaczne działać w tym kierunku to potem tego nie zepsuję....

Gość MONIKA_007
Ja myślę,że się odezwie. Chociaz nie jestem odpowiednia osoba do tego typu proroctw

Gość gość
A skąd taki wniosek?

Gość MONIKA_007
to moze cos jeszcze ze mnie wyrosnie

Gość gość
Otwarty zwiazek :D:D:D Niech sobie idzie do agencji towarzyskiej :P:P:P

Gość MONIKA_007
tak mi sie po prostu wydaje

Gość gość
ja jednak mysle ze nie, bo zawsze jak mialam watpliwosci to mnie od razu przekabacal, a ja sie dawalam. Teraz po wymianie zdan stanelo jednak na moim. Stad mysle, ze da mi juz spokoj. Pewnie nowa juz ma..

nie wiem co jest zabawnego czy złego w otwartych związkach. chyba to, że nie możecie wtedy wyssać z człowieka całej radości bycia sobą....

swoją drogą macie fajne ambicje - spuścil się we mnie, nie w k***ę, więc jest miodzio:O fajny mam związek, bo ekskrementy odchodzą gdzie trza:O

Gość MONIKA_007
Jak ładnie to ujęłas...

Gość WegankaFranka
Innym do łóżek nie zaglądam. Ale ja w czymś takim bym się nie odnalazła. Dla mnie seks jest częścią miłości, intymnego połączenia. Wiąże się z zaufaniem. Nie byłabym w stanie być tak otwarta w seksie gdybym nie ufała partnerowi, gdybym nie wiedziała, że oboje wzajemnie się szanujemy - niezależnie jaką "zabawę" sobie wybierzemy, nie zmienia to naszego wzajemnego szacunku. Pomijając już fakt, że ja z takiego związku otwartego bym nie "korzystała" to jeszcze nie chciałabym się dzielić osobą, którą kocham. Nie chciałabym myśleć, że całuje, pieści, dotyka inną kobietę. Ty też byś z tego raczej nie korzystała, nie chciałabyś myśleć, że on jak najbardziej korzysta.

Gość MONIKA_007
Święte Słowa... Tym bardziej,że nie jest mi obojętny. Też o tym myslałam w ten sposób i to pohamowało moją chęć bycia z nim blisko

Gość gość
Nie badz naiwna ;) szuka d***** a zeby bylo ladniej nazywa to zwiazkiem :O