Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym sie dowiedziec

Do kobiet rodzacych w UK: czy jest mozliwa cesarka na zyczenie?

Polecane posty

Gość gość
Hej dziewczyny chcialabym sie zapytac czy ktoras z was rodzila w Workshop Hospital I czy moze mi powiedziec jak tam jest?

Gość gość
Witam. Troche pozno odpisuje, ale moze sie przydam. Mieszkam w Anglii ponad 5 lat i jestem w ciazy z pierwszym dzieckiem. Cesarka na zyczenie istnieje, niestety w praktyce ze wzgledu na oszczednosci lekarze czesto odmawiaja. Ja jestem po pierwszej konsultacji z lekarzem, Ktory zgodzil sie na cesarke. Dodam ze podstawa byl moj strach przed naturalnym porodem. Nie robil zadnego problemu. Wytlumaczylam co I jak, potem rozmawial z nim moj chlopak i w sierpniu mamy sie umowic na konkretny termin. Ciesze sie, ze jest taka opcja I kobiety nie sa tu traktowane jak w Sredniowieczu. Pozdrawiam

Gość gość
Cesarska na życzenie w Angeli jest możliwa np kiedy pierwszy poród też był zakończony cc. Każdy następny masz wybór ani cc albo cesarska. Spotykasz się 2 razy z lekazem w szpitalu i uzgadniasz z nim wszystkie wątpliwości. Pozdrawiam

Gość gość
Jesli nie ma wskazan do cc to nie

Gość gość
Z lutego 2014 odpowiadac teraz to chyba zart albo dla mamy sloniatka hihi.

Gość gośćMagda
Oczywiscie,ze mozna miec cc na zyczenie bo w uk od 2011 roku jest takie prawo,niestety nie wszyscy o tym wiedza.Ja mialam cesarke na zyczenie i jestem bardzo zadowolona.