Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy satanisci moga zniszczyc czlowieka

Polecane posty

Gość gość

jesli sa na duzo wyzszych poziomach wiedzy tajemnej od osoby,ktora chca zniszczyc ?

Gość gość
daj mi ich astralne namiary, zajmę się tym :P

Gość gość
Pytam serio.

Gość gość
a ja mówię serio, mogłaś tego nie zauważyć, gdyż jestem na wyższym poziomie wiedzy tajemnej :P

Gość gość
a ja mówię serio, mogłaś tego nie zauważyć, gdyż jestem na wyższym poziomie wiedzy tajemnej :P

Gość gość
przecież nie będę pisać tego w sposób nie pozostawiający wątpliwości do osoby, która boi się nawet własnego cienia, czaisz? tak więc kim są oni?

Gość gość
Rozumiem,ze jak ci powiem,to namierzysz ich astralnie i co wtedy ?:D

Gość gość
w sumie to zmiana planów, jestem zmęczony, idę spać, ale we śnie zawsze zdarza mi się dojechać jakiegoś okultystę, tak więc bądź dobrej myśli

Gość gość
Powiedzialabym ci wiecej gdybym byla pewna,ze bierzesz ten temat na powaznie :D

Gość gość
upup

Gość gość
Ludzie szmi sie niszcza . Nazywaj ich jak checsz:-)

Gość gość
Ciekawy temat.Mysle,ze jesli sa na duzo wyzszych poziomach,to potrafia to zrobic.

Gość gość
A co to są satanisci i gdzie to występuje?Ludzie kto wam taką wode z mózgu robi?Poczytajcie sobie Kubusia Puchatka albo co innego bo stąd co tą wiedze macie to cos nie halo

Gość gość
Każdy człowiek jest w stanie zniszczyć drugiego psychicznie. Nie musi wielbic szatana :)

Gość gość
Czy satanisci jedząc kota, zyskują nowe moce?

ciemności w tym lucyfera do tego by zniszczyć daną osobę, ale wtedy nie możesz mieć wyrzutów sumienia bo mogą nawet zabić, albo na ofierze zostawić rany takie jak ma Jezus Chrystus itp itd no ale zło powraca więc jakbyś coś błędnie zrobił to by do Ciebie wróciło no i byś był ciężko opętany... Koszmary miałam po tym i nigdy więcej nie przeczytam o podobnej tematyce i nie bawię się w takie coś... I klątwę ponoć można rzucić i demony mogą się wziąć za psychikę, że zgłupieje osoba lub za ciało tak jak wyżej pisałam

Gość gość
Ale po czym mialas koszmary ?Bo interesowalas sie tymi rzeczami,czy robilas cos wiecej ?

Gość gość
Mysia...jestes?

Gość gość
jest jeden najwyższy poproś o ochronę i już

Czytałam o magi i o urokach i trafiłam na shandor lavey biblia szata to ściągnełam i przeczytałam

Autor manipuluje i wkręca paradoksy, tu ateista dobry a inne religie to be,prawo hammurabiego jest dobre oko za oko zab za zab i porównuje nas do zwierząt

czysta manipulacja i mi się na początku spodobało i pisał ze seks jest dobry ze nikt nie powinien nam zakazywać ze wszystko Kosciół wymyślił, i ze Kościół wymyślił ze Lucyfer jest zły i szatan a to wcale nie prawda i jest źle osądzony

nie doczytałam do końca bo było jak rzucać urok czyli podczas seksu kiedy masz orgazm myślisz intensywnie o ofierze i zmawiasz modlitwę do najsilniejszych demonów by go zniszczyć i powinieneś mieć satysfakcje z późniejszych krzywd na tą osobę bo jesli bedziesz miec wyrzuty sumienia to przejdą krzywdy na Ciebie

do tego pisał na początku ze oni nie mają żadnej religii a później mówił o mszy czyli czysty paradoks, i wrzucał Bogu i robił szyderstwa z Jezusa Chrystusa i na podobiznę mszy świętej miały odbywać się czarne msze

do tego szydził z okultyzmu i różnych religii. Kiedy trafiłam na modlitwę do szatana wyszłam z tego przerażona... spałam z bratem ze strachu i miałam sen ze jestem w namiocie takim wielkim białym w falbany i taką kobietę coś wyciągnęło i zaraz przybiegła z krzykiem i ja zaczęłam uciekać i wpadłam w falbanki a dziwne istoty mówiły do mnie szyderczym głosem z satysfakcją "Już nam nie uciekniesz Karolinko" i się obudziłam