Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co ludzie wymyślają urojonych Bogów gdy na świecie żyją tak wspaniali ludzie?

Polecane posty

Gość gość

Jak ja zazdroszczę ludziom, którzy mieli okazje Go osobiście spotkać...No popatrzcie na te zdjęcia, cudowne, On miał tyle miłości dla ludzi... Jak bardzo Go podziwiam, kocham po prostu! Po co ludzie wymyślają sobie urojonych Bogów podczas gdy na świecie żyją tak wspaniali ludzie? Chociaż On niby umarł zawsze będzie żył w tym co zostawił przede wszystkim swojemu krajowi, ale i całemu światu i w sercach ludzi, którzy Go kochają... On NAPRAWDĘ jest wiecznie żywy. Czytam właśnie jedno z Jego dzieł, które jest dokładnie przemówieniem, które kiedyś wygłosił i naprawdę... to jest piękne, nie znam niczego piękniejszego www.kancc.org/file/7%BF%F9%205%C0%CF/08-07-04-KE3/img/5-15.jpg www.kancc.org/file/7%BF%F9%205%C0%CF/08-07-04-KE3/img/6-21.jpg www.kancc.org/file/7%BF%F9%205%C0%CF/08-07-04-KE3/img/5-26.jpg www.kancc.org/file/7%BF%F9%205%C0%CF/08-07-04-KE3/img/5-21.jpg www.kancc.org/file/7%BF%F9%205%C0%CF/08-07-04-KE3/img/6-13.jpg www.kancc.org/file/7%BF%F9%205%C0%CF/08-07-04-KE3/img/3-4.jpg

Gość gość
zrób loda z połykiem tym wszystkim świetnym ludziom ;)

Gość gość
Na tych zdjęciach to ten antychryst ???

Gość gość
ludzie wymyślają urojonych swoich "bogów" bo nie wierzą w Jednego Boga Stwórcę tego świata. Nie wierzą w prawdziwego Boga bo ich zwodzi zły.

Gość gość
Przepraszam 'bogów' miało być z małej litery :) Moim skromnym zdaniem nie ma żadnego boga, za to są tacy, którzy wykorzystują ludzi naiwnie wierzących w to że jednak jest.

Gość gość
Z tego co widzę to Twoim Bogiem jest Kim Ir Sen. Czemu Ty jeszcze nie w Korei Północnej?

Gość gość
Co to za sympatyczny człowiek na tych zdjęciach? bo nie rozumiem, kto to? Ja mam 13 lat, więc nie wiem.

Gość gość
Kim Il Sung, przywódca Korei Północnej, Ojciec Narodu i Wielki Wódz... Surjongnim!

Gość gość
Przywódca! <3333333333

Gość gość
na przedostatnim zdjęciu jakaś dziwna scena, co to ma oznaczać