Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama5latka

Moje dziecko złamało rękę w przedszkolu kto jest winny się pytam

Polecane posty

Gość gość
Mamo 5 latka - zapewne nie powiedziała ci na starcie, że wzywa polię, więc lepiej przypomnij sobie co takiego jej powiedziałaś, że musiała poinformowac cię o policji.

Gość Mama5latka
gość lala Dzięki. Reszcie... też dziękuję za Wasz pkt widzenia.

Gość Mama5latka
00:58 - powiedziała, że jak nie przyjadę to wezwie policje ponieważ dziecko samo do szpitala jechac nie może.

Gość gość
Trafić na taką przedszkolaków to porażka widać kocha swoją pracę i dzieci - no ale czytać umie pogratulować

Gość przedszklanka
po co sie kłocicie! jestem przedszkolanka z wiekszym stazem. karetke sie wzywa od razu i dopiero po rodzicow! jesli nie ma rodzica na miejscu zdarzenia, przedszkolanka jedzie z dzieckiem jako opiekun w czasie nieobecnosci rodzicow! przedszkole nie posiada tylko jednej opiekunki do cholery , jest wiecej . zawsze ktpos przypilnuje grupy w czasie wypadku! koniec kropka.

Gość jestem przedszkolanka
Super przedszkolanka z Ciebie. Cieszę się, że moje dziecko na Ciebie nie trafi. x a ja sie ciesze ze nie musze sie uzerac z takimi babonami jak ty :) jeszcze raz powtrzam NIE WOLNO mi opuszczac miejsca pracy poniewaz mam jeszcze kilkanascie podoopicznych ktorych nie moge zostawic NIE WOLNO MI nie jestem uprawniona do tego aby z obcym dzieckiem jechac do lekarza lub szpitala od tego jest KARETKA czaisz? bo MI NIE WOLNO! durna tepa osobo.

Gość Mama5latka
Widać nie w tym przedszkolu. Tutaj zamiast drugiego opiekuna jest policja.

po co sie kłocicie! jestem przedszkolanka z wiekszym stazem. karetke sie wzywa od razu i dopiero po rodzicow! jesli nie ma rodzica na miejscu zdarzenia, przedszkolanka jedzie z dzieckiem jako opiekun w czasie nieobecnosci rodzicow! przedszkole nie posiada tylko jednej opiekunki do cholery , jest wiecej . zawsze ktpos przypilnuje grupy w czasie wypadku! koniec kropka Dziękuję. Taka Prawda.

Gość gość lala
ooo no własnie! brawo! ale tego nie da sie co niektorym wytłumaczyc/....tak samo dziecko jest w przedsz pod opieka, tak i w karetce i w szpitalu do przyjazdu rodzica

Gość gość
@zapomnialamswojegohasla a ty byś pojechała po kłótni z roszczeniową mamuśką 5latka ? chce niech se idzie do sądu

Gość Mama5latka
jak już wyżej napisałam... w tym przedszkolu drugim opiekunem jest policja... bo tak mnie straszyła kierowniczka.

Gość gość
Durna tempa - to ty jesteś przedszkolanka a tak ludzia ublizasz-oj brzydko - nerwowa jesteś pewnie to od kawy w czasie pracy

Gość gość lala
gadasz gadasz a i tak niektorzy nie zatrąbią o co sie rozchodzi :) przedszkole majac kilka grup to i kilka opiekunów, dyrektor, sekretarka, panie do porzadków, wożne.. jest dużo osob do przypilnowania

Gość gość
ooo ile się tu przedszkolenek zleciało nagle, szkoda, że jedna z nich tylko sie za nią podaje:D PS. W następnych postach może ja będę kuratorem oświaty albo specjalistą ds. BHP, hmmmm...muszę się zastanowić.

zapomnialamswojegohasla a ty byś pojechała po kłótni z roszczeniową mamuśką 5latka ? chce niech se idzie do sądu eeeee..... może jestem za głupia ale nie kumam. Koniec tematu. Każda przedszkolanka musi jechać do szpitala ze złamaną ręką,nogą czy palcem i nie ma bata żebyście zaprzeczyli!!!

Gość gość lala
a opiekunka tez człowiek, jak i ksiadz.. a chodzi na baby. to przedszkolanka moze pogadac brzydko :)

Gość gość
Dobranoc wszystkim autorko - to od ciebie zależy co dalej zawsze możesz zapytać prawnika '- dobranoc

Gość gość
Zaprzeczamy:D Tylko "jestem przedszkolanka" ma wyobrażenie nt. tego jak to wygląda.

Gość gość lala
tale z karetka tylko nie sama

Gość gość
Bronią dziewczyny oświaty

Gość gość
!ooo ile się tu przedszkolenek zleciało nagle, szkoda, że jedna z nich tylko sie za nią podajesmiech.gif PS. W następnych postach może ja będę kuratorem oświaty albo specjalistą ds. BHP, hmmmm...muszę się zastanowić." ha ha dobre :D

Gość gość
@zapomnialamswojegohasla ...Koniec tematu. Każda przedszkolanka musi jechać do szpitala ze złamaną ręką,nogą czy palcem i nie ma bata żebyście zaprzeczyli!!!.." bo? tzn jakiś paragraf i sankcja ? jak widać na tytułowym przykładzie nie musi.

Gość Mama5latka
Prześpię się z tym... przez weekend będę się zastanawiać co z tym zrobić.

Gość gość lala
jestem policjantkA:) pilnuje grupy u przedszkolanek :)

Gość gość
A tak w ogóle to prosze takie tematy zakładać na swoim podwórku, czyli ciąża coś tam i wychowywanie dzieci. Tam znajdziecie same znawczynie co na pewno mają wprawę w składaniu skarg. Nara

Gość gość
Gowno musi. Po ch*j. Dziecko zabiera pogotowie a później opieka społeczna jak nie ma rodziców

Gość gość lala
skargi nie składaj na opiekunki bo nie ma po co ( albo my nie wiemy jak i co dokładnie jak bylo ) złoż tylko o odszkodowanie, za wypadek w czasie trwania zajec