Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukraińcy śmieją się z nas Polaków. Przeczytajcie

Polecane posty

Gość gość
No daj link gdzie jest tak napisane autorze

Gość gość
Spokojnie, bez nerwów. Przyjdzie czas spłaty pożyczek i tak jak grecy musieli wyspy sprzedawać, tak ukraińcy nam grzecznie w zębach przyniosą i Lwów, i Stanisławów, i jeszcze Tarnopol jako odsetki. A jak nie to bez pieniędzy zostaną i będą mieć drugi hołodomor.

Gość gość
Tak też myślałam autorze. Topik wyssany z palca, a nie żaden ukraiński artykuł. Żałosne

Gość gość
nie chce ich w Polsce!!!

Gość gość
Co gadacie, Ukrainki są mądre bo znają sieć autostrad w Polsce a Ukraińcy jak to Polaczki - ryje jak kartofle.

Gość druga Irlandiaaaa
Dlaczego "polski" rząd nawet swoim wrogom liże stopy?? BO NIE JEST POLSKI, Polacy na stanowiska biorą pseudo-Polaków a potem się dziwią, że Polska się sprzedaje za grosze wrogom i jest coraz gorzej. Ktoś się interesuje jeszcze tym kto jest kim naprawdę, czy tylko głosujecie na tych przystojniejszych, co ładniej mówią? :O

Gość gość
heh :(

Zbojkotujcie kolejne wybory,choć tutaj to już chyba nic nie pomoże.

Gość xen ma rację
czyli wiecie na kogo nie głosować ani na PO ,PiS, SLD i Ruch Palikota vel twój ********* na PSL a najlepiej to oddajcie nieważne głosy ale żeby odnotowali ,że byliście

ale wy sracie..ja już od 5 lat nie chodzę na głosowanie, bo komu mam zaufać? na nikogo..wszystko jest bez sensu

Gość ich małpy ich cyrk
Puste głosy chociaż oddajcie jak nie macie na kogo ,zeby chociaz frekwencja była albo głosujcie na jakąś nową partię byle nie tylko na bandę czworga.Ukraińcy to wredny naród i niech z Polski s********ją. Nie ich kraj i ich tutaj nikt nie chce.Trzeba głosować na partie które nie będą im pomagać tylko takie jest wyjście.

Gość gość
UPAińcy brutalnie zamordowali w 1943 mamę mojego wujka, która w ostatniej chwili zdążyła go wrzucić na strych. Od tego momentu, zaczął się jąkać i jąka się do tej pory, dlatego NIGDY nie będę solidarny z UPAiną. Śmierć UPAinie!!! "Zabij mnie i moje dzieci, Podpal nasz rodzinny dom, Lecz wolności mej i dumy, Nie pozwolę szargać psom, Polski orzeł dał mi siłę, Bym nie uległ w bitwy dzień, Zniszczę twoje czarne sotnie, Banderowców wytnę w pień"

Gość gość
A my z nich, biedakow ze slumsów.

Gość gość
Co za Huje jakbym jednego dorwał to pod tortury od razu a potem pod ścianę i porostrzelac wszystkie k***y szmaty itp. za przeproszeniem

Gość gość
Taty sraty. Tak jak ktos tu juz napisal wyssane z brudnego palucha a wy sie emocjonujecie. Zapytaj Ukrainca co sie z jego krajem porobilo to ci odpowie, ze rozpieprzyli go ukrainscy oligarchowie a nie, ze to wina Polski czy Europy. Oczywiscie kretyni sa wszedzie ale przecietnie rozgarniety Ukrainiec doskonale wie w czym problem.

Gość MAGILLA
A kto do tego doprowadzil Ukraincy czy pseudo polski rzad:) zeby stworzyc ziemie obiecana proste polski juz dawno nie ma.

Gość rasalgul
Wołyń (2016) dostępny online > http://d8x.pl/r/Fv9wolyn-2016 Ojciec Zosi postanawia wydać ją za najbogatszego we wsi wdowca z dwójką dzieci, nie bacząc na to, że córka kocha ukraińskiego chłopca. Wkrótce życie lokalnej społeczności diametralnie zmienia II wojna światowa.

Gość papcio chmiel
Wołyń (2016) dostępny online > http://24filmyonline.pl?u=Wolyn_2016 Ojciec Zosi postanawia wydać ją za najbogatszego we wsi wdowca z dwójką dzieci, nie bacząc na to, że córka kocha ukraińskiego chłopca. Wkrótce życie lokalnej społeczności diametralnie zmienia II wojna światowa.

Gość gość
Przepraszam ale każdy rząd od '89 roku nie jest rządem polskim tylko rządem warszawskim. Rząd polski dbał by o interesy Polaków, choćby na Litwie(szykany faszystów litewskich), dbałby o prawa i interesy polskiego narodu. Tymczasem rząd warszawski zawsze nisko się kłania międzynarodowym korporacjom i pozwala wyzyskiwać Polaków. We własnym kraju 80% społeczeństwa jest sprowadzonych do poziomu półniewolników harujących za marne pieniądze. Ale tego z warszawki nie widać. Wszystkie te Lisy, Kraśki,całe zastępy profesorków,polityków, dziennikarzy są całkowicie oderwane od rzeczywistości w jakiej żyje większość społeczeństwa. Dbają jedynie o własne koryto i uważają że się im ono należy do śmierci(ten ich kwik kiedy teraz wielu się ono urwało).Polska(III RP) to macocha dla Polaków a nie matka która dba o własne dzieci.

Gość gosc84
Generalnie trzeba pamiętać, że Ukraina jako naród jest zawsze antyPolska. Tak było, jest i tak będzie.

Gość gość
gość 2016.02.06 ze rozpieprzyli go ukrainscy oligarchowie a nie, ze to wina Polski czy Europy jerzy miller, balcerowicz, nowak co mu polskiej pensji bylo malo teraz pracuje za 1600zł na ukrainie , pomagają "prywatyzować" sąsiadom kraj. Pewnie stworza kolejne prywatne fortuny a zwykli Ukraińcy beda jeszcze biedniejsi

Gość gość3112
Jestem potomkiem Lachów tych z kresów , w moich żyłach płynie krew ludzi którym się udało przeżyć Wołyń 1943 . Wychowywałem się w duchu anty ukraińskim . Nie ma co się ich obawiać , swołocz nic więcej ..... To nie jest naród to są tylko głupi chłopi uprawiający cebule na czarnoziemie . Nie gospodarni , zawsze z każdym szukają zwady , a jak dostaną pstryczka w nos to pokazują jak by dostali po nim kijem beibolowym. Zawsze wszędzie im jest źle i udają poszkodowanych. To że mamy tanią siłę roboczą to dobrze i tak większość z nas tu nie pracuje . Pracują więc pracodawcy odprowadzają za niego podatki do polski więc nie do końca jest tek jak opisuje ten debil.Część z tej kasy przeje i przepije tutaj więc też dla nas plus zarabia na tym handel w Polsce . A to co wywiezie tam to jest marny grosz. Więc nie powinniśmy się ich obawiać od strony emigracji zarobkowej , bo to oni napędzają nasz zus na przyszłość. Sytuacja jest taka sama jak od wieków była , to są nasi chłopi pańszczyźniani w nowej odsłonie... A co do reszty to musimy gnieść w zalążku ich ruchy nacjonalistyczne w Polsce .... Nawet kosztem jawnego propagowania opcji nacjonalizmu polskiego...

Gość gość
gość 3112 oni nawet cebuli nie potrafia wychodować bo się nerwują jak posiana za dwa dni nie wyrośnie

Gość gość
Ukraina to upadłe państwo i nie ma co się z tego cieszyć, bo ta dzicz zaleje Polskę. W 2015 roku PKB Ukrainy na jednego mieszkańca to 7,5 tys. dolarów amerykańskich. Dla porównania PKB per capita Egiptu i Albanii to 11,7 tys. dolarów.

Gość gość
Boże co za bezczelność : /

Gość gość
Ukraińcy to nasi bracia. Dlatego należy im pomagać i przyjmować gościnnie w PL. Ja chętnie zatrudniam Ukraińców, bo dobrze pracują i nie wymagają niebotycznych zarobków. Wolę zatrudnić dwóch Ukraińców niż jednego pyskatego Polaka, któremu się we łbie przewraca. Im większa konkurencja na rynku pracy tym lepiej dla nas pracodawców.

Gość gość
Ukraińcy dobrze pracują ? Poczytaj co ludzie piszą , to ze pracują tanio nie znaczy ze dobrze

Gość gość
Ukraińcy to dzicz, która zalewa Polskę.

Gość gość
glupie ukraince j****i wyj****e mam na was w koncu i przestancie nam robote wyzerac wypad

Gość gość
nie wiem co oni chcą za ziemie skoro sami przywłaszczyli sobie historię nieistniejącej od prawie 800 lat Rusi Kijowskiej :) a według spisu ludności z 1931 r. na terenach Małopolski Wschodniej i Wołynia nie było ani jednego Ukraińca :) usrali sobie Lwów za stolicę mimo ze ich w tamtych czasach w ogóle tam nie było i czczą terroryste niegdyś zaczytanego w nacjonalizmie Doncowa, Banderę :)