Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj partner po imprezie rodzinnej narobil mi wstydu

Polecane posty

Gość gość

Pojechalam dzis z partnerem i z naszymi dziecmi Na imieniny noi wszystko ok ale zadzwonil telefon partnera i dzwonoli do jiego z pracy ze nikt na nocke przyjsc nie.moze do roboty Czy on moze przyjsc Noi powiedzial im ze jest na imprezie ale przyjdzie !! Szok Pil calw dwie wodki z dwoma innymi facetami Byl mocno pijany i prawie zasypial twarz czerwona Ale zawziety ze do roboty pojdzie!! A sie balam o niego bo w pracy musi byc uwazny i moze nawet wypadek miec moze jemu maszyna reke odciac .moze wpasc do takiego dolu na hali 2metry w dol. Nie moze isc w takim stanie do pracy. Tlumaczylam to jemu A on sie uparl ze pojdzie Wkoncu zadzwonilam dp jego mamy i ona go powstrzymala Nie poszedl do roboty Poszedl spac Ale naklocil sie ze mna ze nie bede jeklmu rozkazywala

Gość gość
i znów ty

Gość gość
Poplakalam sie bo zrobil mi wstyd przy rodzinie na imprezie gdzie ludzie sie bawili cieszyli pili a on mnie obrazl ze ja mu kazac nie moge ani zabraniac Ze mam mu dac spopokoj nie odzywac sie

Gość gość
tak to jest jak się żyje w konkubinacie

Gość gość
mężowie ,robią tak samo albo jeszcze gorzej .

Gość gość
Mąż czy konkubent, dajcie już spokój i jeden i drugi może być udany. A Twoj to faktycznie niezły heh, w życiu bym nie poszła pijana do pracy....

Gość gość
DZIECKO KUP SE KOMPA I POTEM PISZ TE FARMAZONY