Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotakwyszło

Znalazłam patent na szczęśliwe życie

Polecane posty

Oks. Śląsk jest długi i szeroki - rzuć jakąś nazwą miasta. Może tak się napalę, że zadrę kwiecistą kiecę, wyparuję ze szklarni i będę chciała pozapieprzać przez całą Polskę na ten Śląsk.

heh. Nie jestem własnie pewien. Probuje sobie przypomniec gdzie zaparkowałem spodek:P

po prostu chcę chcę cię zaskoczyć. Rzucisz mi trzy patyki a Ja wrócę z melonem;)

to jeden z mniejszych talentow w moi m arsenale. A ty masz jakies talenty? Np moglabys se teleportowac co mojego łozka teraz:)

Tak mam liczne talenty np. potrafię się tak śmiać jak ta blondynka z reklamy Playa. Zaznaczam ze to jeden z mniejszych talentów w moim arsenale. Obecnie opracowuję techniki teleportacji właśnie ;)

moglabys mi podrzucic jakis link zebym mogł sobie owa blondi zwizualizowac? Staram sie ne ogladac reklam

Śledziłam topik od początku, ale nie jestem jego autorką. Zgadzam się z Tobą, że taką beztroską życzliwość można z siebie wykrzesać tylko w pewnych warunkach, w szklarnianych warunkach. Suwałkami wpisałam się w atmosferę topiku, ale nie nawiązywałam konkretnie do Twojego postu.

Gość gość
czyli suwałki są czysto metaforyczne?