Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotakwyszło

Znalazłam patent na szczęśliwe życie

Polecane posty

nie mam zamiru z wami dłużej dyskutować bo jedyny temat na jaki mozna z wami porozmawiac to wasza cudownośc. Nie macie poglądów na nic i nic soba nie reprezentujecie oprócz wybujałego ego.Żegnnam

Gość gość
shereKan,nie przejmuj sie dobrze gadasz od poczatku.piąteczka;) bo nie chce mi sie wiecej pisac:)

Gość gość
I całe szczęście, bo Twoje wpisy nie wnosiły nic ciekawego. :D Nie zapomnij zabrać swoich zabawek i zamknąć dokładnie drzwi. :D

Gość gość
ktos tu nie skumal:D ale ok.. a tak nawiasem mowiac to ja tez za grosz nie wierze autorce,chociaz wierze,ze ona wierzy w to co napisala

Gość gość
Ze mną pracuje dziewczyna ,która zawsze mówi ,,ja''.Ja muszę zadzwonić ,ja muszę wcześniej wyjść z pracy zawsze ja i ja.Znudziło mnie to chociaż godziłam się na te jej ja.Odkąd ja zaczęłam mówić ja ,Ona się do mnie nie odzywa.I tak jest super.

Gość tym razezm sie nie loguje
ShereKhan, to ja ci w iminiu autorki odpisze na temat g****u, bo mam nieprzyjemnosc miec doswiadczenie w tym temacie a i podejscie do zycia bardzo do niej podobne. Otoz taka kobieta, jesli jej sie to przydarzy, bedzie umiala sobie poradzic z nastepstwami takiej sytuacji, nie zachoruje z nienawisci do napastnika, nie bedzie obwiniac siebie, nie nabierze urazu do mezczyzn - a to duzo, uwierz.

Gość gość
Proszę pana, niech pan nie odchodzi, my pana tu chcemy. 👄

przykro mi że msz takie doświadczenia ale ja mówiłem, że nie da się uśmiechać po paru razach w twarz co chiała mi wmówić autorka i zareklamować zdaje się jako metodę zapobiegania takim przykrym doswiadczeniom.­Co do zen to nie jest to filozofi mówiąca o byciu ponad czymkolwiek.Ona mówi o ybciu wszystkim jak już. No ale oczywiście zostało to przerobione na modłe zachodniego konsumpcjonizmu i p*****lniętych blachar z aspiracjami udowodnienia, że posiadaja mózg

Gość gość
👄

Gość gość
Ciekawe ile razy będziesz jeszcze pisał, że wychodzisz. :D

Gość gość
I jak już to zen nie jest filozofią. Jest pewną postawą.

Ty nawet nie rozumiesz, co autorka mowi, dopisujesz jakies proste schematowe rozwiazania. Ale ze ja akurat mam zamiar z jej wpisu wyciagnac to, co najlepsze, nie bede sie bawic w tlumaczenie tego tobie.

Gość gość
Jesteś nasz. Na wieki. 👄

postwą wynikającą z pewnej filozofii. Postawa nie wynikająca z niczego to figura akrobartyczna

tak jasne ja nie rozumiem co pisze autorka ty za to rozumiesz lepiej niz ona.NIc dodać nic ująć

Gość gość
Wielka szkoda ale cóż - przeżyliśmy potop szwedzki, przeżyjemy i wpisy szarika. Żeby Ci nieco rozjaśnić w głowie - piszę to żeby Cię prowokować. Myślisz schematami, stereotypami i na dodatek jesteś wulgarny. Szarik, podobnie jak shere khan był zwierzęciem, Na dodatek mądrym.

poza tym w jej wypowiedziach jest pełno sprzeczności.Co post zaprzecza sama sobie.

Gość gość
Nieustępliwy tropiciel sprzeczności. :D

Wlasnie chocby to, ze tropisz te sprzecznosci, swiadczy o tym, ze nie rozumiesz, patrzysz powierzchownie i widzisz to czarno-bialo.

nie wiem jak nazwać człowieka, który jest ponad wszystkim i czerpie jednocześnie przyjemność z prowokowania zwierząt.Debil?

Gość gość
Napisałam już, że Twoje obelgi mnie bawią. Jesteś dysforyczny a to jest bardzo charakterystyczne. Lubię Cie prowokować chociaż to bardzo prosta czynność. Niestety.

Gość gość
Powtarzam też, że nie jestem ponad wszystko. Powtórki może w końcu utrwalą coś w Twojej głowie. :D

czterech pancernych nie było w kolorze więc wybaczbyć może nawet szarik nie był szary tylko powiedzmy brunatny no ale cóż. Jak widzisz kazdy sie posługuje schematami.a jeżeli nie widzisz sprzeczności pomiędzy wypowiedzia, ze autorka nie pozwala na to aby ktoś miał wpływ na jej samopoczucie a tym, że wszędzie widzi złych i zawistnych (o co?) ludzi to już niestety problem twojej percepcji a nie ustawionego schematu kolorów w moim monitorze:)

weź już skończ z tą postawą belfea litującego się na przydurnym uczniem chyba, że tylko grać potrafisz.

''a jeżeli nie widzisz sprzeczności pomiędzy wypowiedzia, ze autorka nie pozwala na to aby ktoś miał wpływ na jej samopoczucie a tym, że wszędzie widzi złych i zawistnych'' Nie bede marnowac czasu na weryfikacje, czy autorka faktycznie tak napisala, ale w tym, co tu piszesz nie ma absolutnie sprzecznosci: wszedzie widze ludzi zlych i zawistnych, ale nie pozwalam na to, by mieli oni wplyw na moje samopoczucie.

""Nie bede marnowac czasu na weryfikacje, czy autorka faktycznie tak napisala""­""Ty nawet nie rozumiesz, co autorka mowi""­Dziękuje za rozmowę

Gość gość
"zamknij morde bo cie uj**e w kostke" ; Bardzo proszę pana o doprecyzowanie kogo pan uj***e w kostkę, gdyż moje usta się trwale nie domykają, taka wada fabryczna.

no ja szarik jako mądre zwierzę ujebe w kostkę tę pania która zaznacza ciągle że mnie prowokuje. Jestem mądrym psem więc reaguje na polecenia właściciela;)