Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotakwyszło

Znalazłam patent na szczęśliwe życie

Polecane posty

Świetnie, bo ja też, jest duże prawdopodobieństwo że nasze dzieci też będą miały błękitne. ;)

natomiast czynnikiem zmniejszającym prawdopodobieństwo, ze w ogóle będziemy je mieli jest to ze się nie znamy:)

Wolałbym popracować nad kolorytem naszego potomstwa ale nasza konwersacja staje się ciut niepokojąca. Dlatego prześpię się z dylematem jak ją dalej prowadzić

Jeszcze raz cześć kochanie. :) Zacznę od małego sprostowania, bo wczoraj szalałam jak pijany zając. Ciemno było i coś nabrzdęgoliłam przy tej teleportacji, i z tym obrotem przez lewe ramię coś poszło nie tak. Przekombinowałam i pomyliłam adresy. Chyba miałam awarię oprogramowania, przy wprowadzaniu danych wyskoczył błąd systemu, pomieszały się wszystkie parametry i w adresie docelowym znalazł się Instytut Medycyny Sądowej. Fakt było ciemno, ale przecież Ty zawsze jesteś taki cieplutki i *****iwy i tak radośnie merdasz ogonkiem na mój widok… nie to co wczoraj. Nie wiem jak mogłam się tak pomylić Shere, jak w ogóle mogłam Cię z kimkolwiek pomylić… Ja teraz nie wiem z kim Ty wczoraj, ale chyba raczej nie ze mną. W sumie ja mam większy problem, bo jeśli ja wczoraj nie Tobą, to wolę nie myśleć z kim … . Co: Rawa Mazowiecka? :)

Gość gość
Czekaj laska az Bartuś cie namierzy i zacznie wyłudzać kase.

:)być może okażesz się prekursorka nie tylko nowych metod teleportacji ale rownież cudotworczynia przywracajaca zycie martwym. Pozostaje tylko miec nadzieje, ze jakis pracownik chłodni w tym instytucie ne umarł na zawał gdy zobaczył ozywiewnca bez głowy ale za to z solidnym wzwodem:D

napisałas ze jestes z rawy mazowieckiej ale meszkasz w moich okolicach. Nie bardzo rozumiem. Ale moze to i lepiej. Jestes pewna ze nie chodzi o rawemazowiecka?:P

Gość gość
bo Ja czekam czekam i nie mogę się doczekać:(

Gość gość
Często tak jest że człowiek jest miły ale ludzie nie odwdzięczają mu się uprzejmością

Przepraszam. Za dużo pytań. Po prostu chciałem coś wiedzieć o swojej przyszłej żonie ale może jestem staroświecki:D