Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego chłopy się czepiają że baby nie są dobre w łóżku skoro

Polecane posty

Gość gość

... sami uważają, że jak wsadzą to kobieta będzie w siódmym niebie albo jak liżą jej cipkę bez wyczucia! Wy głównie żądacie najprzyjemniejszych rzeczy głównie dla siebie, a jak kobiecie się coś nie podoba, to krzyczycie, że jest kiepska w łóżku. Trochę więcej zainteresowania przyjemnością własnej kobiety, a nie tylko swoją d**ą. Żądać loda to sobie możecie i krytykować, ale najpierw nauczcie się co największą radość sprawia waszej partnerce, bo kobiety nie są tak przewidywalne jak wy...

Gość gość
to prawda niestety

Gość gość
sami nie sa dobrzy w lozku

Gość gość
to sa troglodyty egoisci

Gość gość
Widzę, że chłopy się boją odpowiedzieć, ale co można powiedzieć na prawdę? Mocni w gębie są tylko wtedy, kiedy mają krytykować i wymyślać na kobiety

Gość gość
bo chłop to chłop wróci zmęczony z pola, baba odda mu swój małżeński obowiązek:classic_cool: i rano znowu do kieratu. mężczyzna szanuje kobietę. wasza sprawa komu dajecie i kogo sobie wybieracie.

Gość gość
:P

Gość gość
panowie jestescie okropni w lozku, moze to do was dotrze

Gość gość
a bardziej poważnie, to pewnie dlatego że przeważnie oceniamy innych swoją miarą, prawda? więc wielu z nich jest zwyczajnie nieświadoma lub nie na tyle bystra aby domyślić się, że partnerce potrzeba czegoś więcej niż nam. skoro mi jest dobrze to analogicznie jej też.

Gość garbata baba
:-p

Gość gość
nie powiem ze nie lubie seksu bo lubie i mam doswiadczenie i powiem wam ze tylko dwoch panow bylo ok w lozku, jeden namietny drugi szalony, fajne to bylo, ale inni beznadzieja

Gość gość
bo seks jest jak tyranie w polu przez cały dzień, maksymalnie wyczerpuje, a baba sobie tylko leży i jęczy

Gość gość
To niestety prawda .Rzadko ktory facet potrafi zadowolic kobietę . Jak ja dobrze rozpali to korzyśc obopólna bedzie .Ale zwyczajnie mają w tyłku jej zadowolenie ...:-(

Gość gość
Ja tam umiem rozpalić kobietę do czerwoności, gra wstępna jest najważniejsza i zdaje sobie z tego sprawę, korzyść jest wtedy obopólna, ona zadowolona ja styrany i też uśmiechnięty :)

Gość gość
to ja jestem po tej drugiej stronie barykady, lubie seks, ostry i wyuzdany seks i na ponad 20 partnerek tylko jedna była naprawdę konkretna w te klocki, wręcz idealnie dopasowana do mnie, a cała reszta w mniejszym bądź wiekszym stopniu cieniutka jak dupa węża, naturalnie każda miała sie za perfekcyjną kochankę.

Gość gość
..

Gość gość
kobieta dobra w łóżku to taka co bez przerwy chce i kokietuje :). Nie musi nic robić tylko podpuścic faceta. Są takie co bez przerwy przy nich stoi ale to tylko 10-20% kobiet:-O A niektore myslą ze jak robią wygibasy albo zalożą czarną bielizne to wystarczy, A i te świece:-D jak na filmach z Hollywood:-D Tak drogie panie - nie wszystkim jest to dane i to po obydwu stronach