Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragniona93

Chłopak nie chce zrobić mi minetki

Polecane posty

Gość spragniona93

Witam. Mam pewien problem i nie wiem jak mam sobie z nim poradzić. Zaczęłam spotykać się z pewnym chłopakiem, byłam jeszcze wtedy dziewicą, więc stopniowo zaczął mnie do siebie przekonywać. W pewnym momencie zjechał niżej i zrobił mi minetkę. To bardzo mi się spodobało. Jestem osobą otwartą więc kilkukrotnie prosiłam go o to, on powiedział: Chcesz zrobić ze mnie niewolnika, ale w sumie to mi się spodobało. Aż do pewnego momentu. Akurat miałam swój pierwszy raz i po nim kiedy poprosiłam go o to, on odpowiedział, że to nie jest wcale takie proste, bo boli go po tym język :/ Ja przekręciłam to na swoje, że się mną brzydzi, ale on odpowiedział, że nie. Pomyślałam, że przestał to robić bo nie robiłam mu dobrze ustami. Więc przełamałam się, lecz mimo to on jest do tego negatywnie nastawiony. Przejmuję inicjatywę, ale to nic nie pomaga. Nie chcę go już więcej prosić, bo zaczęło mi być głupio kiedy odpowiadał z wielką pretensją. Myję się codziennie, czasem 2 razy dziennie. Kiedy jest u mnie, podmywam się i jestem wygolona, więc nie wiem o co chodzi. Pomóżcie! Jakie jest wasze zdanie?

Gość gość
pogoń dupka i znajdź sobie takiego który doceni Twoje ciało i będzie je pieścił godzinami

Gość gość
moze faktycznie boli go jezyk :p dziwnie. moj zawsze sam mi robi i nie ma problemu, mowi ze moze mi robic tak dlugo jak chce. moze zla taktyke ma?

Gość spragniona93
Ze mną jest troche ciężko, bo jednak nie należę do osób które szybko i często dochodzą, więc jakby nie było troche się tym językiem namacha :P Z nim jest też trochę ciężko, bo ma problem z tym, że tak jak mówi "nie lubi jak się go dużo całuje, dotyka, mówi pieszczotliwie". Niejednokrotnie chciałam mu jakoś pokazać, że mi na nim zalezy i jest dla mnie kimś ważnym, przejmowałam inicjatywę, ale natykałam się na negatywną reakcję z jego strony. Jestem trochę pieszczochem, ale nie wyobrażam sobie takich stosunków między nami. Wczoraj zrobiłam mu loda z nadzieją, że się odwdzięczy, jednakże się bardzo przeliczyłam. Każdy mówi mi, że ludzie sa różni, inaczej reagują na uczucia, ale no bez przesady....

Gość gość
Spadaj i się dobrze umyj

Gość gość
Powiedz, że nie ma seksu bez minetki, bo musisz być podniecona najpierw i upieraj się tak, aż ci zrobi

Gość gość
Po minecie mam rude wąsy

Gość gość
Zęby wypadają

Gość gość
Nos sztywnieje

Gość gość
Oczy puchną

Gość gość
Język drętwieje

Gość gość
A k***s czuje się niepotrzebny

Gość gość
Ręce latają ,nogi opadają

Gość gość
moze masz obrzydliwa pipke typu motylek. To jest tak obrzydliwe ze nie wyobrazam sobie lizac takie wary na wierzchu

Gość mand
Dla Ciebie gość to obrzydliwe, inni zrobiliby wiele aby móc pieścić taką cipkę.

Gość gość
Jeszcze się dziwisz to że strachu mu się k***** kurczy a ty swoje ...czemu.....spadaj ...

Gość gość
no i wlasnie tego nie rozumiem. Co niektorych kreci w takiej cipce. Wielkie wary wystajace, kawal miecha doslownie.

Gość gość
Jaką. Jeszcze nic nie widziałem .....

Gość gość
pipka idealna to taka buleczka co ma wszystko schowane.

Gość mand
Nie ukrywajmy, jeżeli facet kocha swoją kobietę, to nie będzie miał żadnego obrzydzenia jeśli jego kobieta będzie miała inną cipkę niż ta która widnieje w jego preferencjach.

Gość gość
Daj obraz to wszyscy wyliżemy monitory tablety i telefony

Gość gość
pewnie tak ale to wymaga dojrzalosci a ani autorka ani zapewne jej partner nie sa osobami dojrzalymi.

Gość gość
do autorki: i słusznie, że nie chce, bo piizda jest od sikania a nie lizania, poza tym śmierdzi moczem. Penis smrodu nie wyczuje ale język i nos tak. Spróbuj mu lizać o***t a przekonasz się, że mam rację. Pewnie jeszcze nie podmywasz się, myśląc, że zapach/smród będzie dla niego afrodyzjakiem, tak jak to było z Marysieńką i Napoleonem.

Gość gość
Po prostu nie ma przyszłości wasz zwiazek jak on się brzydzi Tobą!!!Nie rób loda jemu!!

Gość gość
do gościa wyżej: jak można się nie brzydzić podczas lizania smrodem g***a czy moczu? Czyś Ty babo/chłopie na musk upadł? Na 100% się masturbujesz, zatem ogórek czy dildo nie ma nosa i nie powie Ci s********j, bo śmierdzisz.

Gość michał 38
szkoda mi tej dziewczyny ! .uciekaj od takiego lamtsa ! . Jakieś bzdury ! .tu piszą ze cipka smierdzi . Prawda jest zupełnie inna ! .c******** ! .śmierdzi i z tąd się nieraz po stosunku moźe mieć opory ! .

Gość michał 38
szkoda mi tej dziewczyny ! .uciekaj od takiego lamusa ! . Jakieś bzdury ! .tu piszą ze cipka smierdzi . Prawda jest zupełnie inna ! .c********** ! .śmierdzi i z tąd się nieraz po stosunku moźe mieć opory ! .

Gość michał 38
szkoda mi tej dziewczyny ! .uciekaj od takiego lamusa ! . Jakieś bzdury ! .tu piszą ze cipka smierdzi . Prawda jest zupełnie inna ! .c********* ! .śmierdzi i z tąd się nieraz po stosunku moźe mieć opory ! .

Gość michał 38
szkoda mi tej dziewczyny ! .uciekaj od takiego lamusa ! . Jakieś bzdury ! .tu piszą ze cipka smierdzi . Prawda jest zupełnie inna ! .h u j .śmierdzi i z tąd się nieraz po stosunku moźe mieć opory ! .

Gość michał 38
szkoda mi tej dziewczyny ! .uciekaj od takiego lamusa ! . Jakieś bzdury ! .tu piszą ze cipka smierdzi . Prawda jest zupełnie inna ! .pała .śmierdzi i z tąd się nieraz po stosunku moźe mieć opory ! .