Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto waszym zdaniem jest tutaj najNIEszczescliwszą osoba, a do tego sie nie przyz

Polecane posty

Gość gość
To znowu ja, a gdzie jest o tym że jest gruba, bo ja byłam na odchudzających się wiele razy i nie widziałam jej nigdy czy moze zakładała sama jakiś temat? macie jakiegoś linka led z lublina a ja wyczytałam gdzieś że z bydgoszczy hehe niby anonimowe forum ;)

Gość gość
największe osiągniecie kafeteryjnych krów-rozłożyć nogi-zaciążyć-i pasożytowaźć w domu. Led gratki-się z konkubentem ustawiłaś

Gość gość
A co cię to obchodzi? będzie tu coś na temat czy znowu wszystko o led, kuwa temat zdechł i nie zdechł jednoczeście, co za paradoks. RZYGAM LEDEM! ja uważam, że najnieszczęśliwsze są tu samotne i nastoletnie matki często się żalą i zakładają tematy i czasem jakieś laski mieszkające z teściową w jednym domu. Dużo tu tych teamtów ciekawe czy faktycznie wszystkie te teściowe takie straszne są, a mamusie nasze zawsze wspaniałe:P

dziewczyny , jaki wy musicie miec niski iloraz inteligencji ze tutaj tak jadem plujecie?? jedne na drugie, a tym pomaranczom to juz sie piana z pyska leje aż...co wam zlego zrobily te laski ze tak jedziecie po nich??? to ze siedza na forum wam przeszkadza?Ale wy tez siedzicie , nie widzicie tego?

Gość gość
bruno_bananie " zaciazyc nie mozesz ze takim jadem plujesz??" :O To "zaciazenie" :O jest takim wyczynem dla niektorych? Przeciez byle suka moze zajsc w ciaze. To nie jest zaden wyczyn lasia :D Trysnal ci facecik sperma to "zaciazylas" dziunia :D Ot i cala filozofia :D:D:D:D

chcialam to zaciazylam , mam ku temu warunki to bede miala dziecko!!! i dla mnie to nie byl zaden wyczyn bo udalo sie odrazu!! Ale skoro siedzisz na forum o ciazy to tobie tez albo facet trysnal i zaskoczylas a teraz jestes mega nieszczesliwa zona/konkubina albo zaskoczyc nie mozesz i cierpisz i jad wylewasz na ciezarne!! proste.

Gość gość
skończyło się o konkubinatach, skończyło się o zalogowanych, przyszedł czas na wyzywanie mam przez bezdzietne i bezdzietnych przez mamy, że jedne nie moga i się wsciekają, a drugie to krowy do rodzenia po trzech klasach podstawówki je je jeeee, następne będzie KP kontra MM :) jak obstawiacie?

Gość gość
obstawiamy że daga i led są wśród nas :-d

Gość gość
Ona ani z bydgoszczy ani z lublina :D

Za chwile kazdy temat bedzie dotyczyl Led, dosc juz tego! Gdzie bym nie weszla to tylko 'Led to, Led tamto, Let to dns, dns to Led' - obled jakis! Ile to jeszcze bedzie trwac? Kiedy bedziecie usatysfakcjonowane? Kiedy Led, dns, daga_jaga badz ktokolwiek inny znikna z tego forum? Szokujaca jest ta ilosc podlosci jaka przelewa sie przez forum, na ktorym podobno najlepsze matki swiata sie zbieraja. Ja podejrzewam, ze raczej gimbusiary, ale nie udowodnie tego bo nie prowadze wlasnego sledztwa. Kim trzeba byc, zeby sledzic czyjas dzialalnosc na forum, jego/jej wpisy, rozpoznawac styl wypowiedzi, weszyc kiedy i jak ktos sie loguje..? Zarzucacie Led, ze ma czas na kafe ale Wam z kolei nie szkoda zycia na te sledztwa i koszmarna nagonke. Wszystkie pozytkujecie swoj czas bedac na forum, tylko, ze Led, dns i inne dziewczyny Wam tego nie wyrzucaja. A to co ostatnio mozna poczytac o dadze to juz jest jakis odlot. Daga, nie znam Cie ale mam nadzieje, ze splywa po Tobie to co tu sie wyrabia. Ciesz sie wozkiem, wyprawka, szykuj na malucha i powodzenia zycze!

Gość gość
obłędem to że jak sucz była anonimowa to każdego obrażała a teraz doopą trzęsie bo ją koleżaneczka sprzedała przy pierwszej okazji

ale to jest az nie do wiary. Zauwaz, jak dalece sie w tej nagonce posuwaja. Probuja odnalezc zalogowane dziewczyny na fb, probuja ustalic szczegoly z ich zycia. I po co? Bo kogo to obchodzi tak naprawde? Przeciez to jest totalnie nieistotle czy Led jest niska blondyna czy wysokim rudzielcem! jak sie nie ma wlasnego zycia albo ma ale ono nie daje satysfakcji, to sie wlasnie tego rodzaju 'ciekawostek' poszukuje. Nalezy wspolczuc. Pozdrawiam b_b ;)

Gość gość
10.00 a kogo ta led, którą nota bene rzygam już tak obrażała niby? cały czas czytam jaką jest kur/wą, idiotką i kretynką od was właśnie, zaraz mi zarzucicie, że jestem dagą, ledem, dns ale nie jestem nimi tylko wg was każdy kto ma trochę rozsądku, subiektywizmu czy o zgrozo staje w obronie wyżej wymienionych jest jednym z nich, Sug Avery ma rację

tez zastanawiam sie nad tym po ch*j im te informacje kto gdzie mieszka, jak wyglada, czy ma meza czy konkubenta czy ch*j wie kogo.mnie to nie interesuje bo mam swoje fajne zycie wiec w d***e mam zycie innych:) ale jak ktos nie ma swojego to wtedy zajmuje sie innymi. ja tu sobie czytam rozne rzeczy na temat dzieci...a kobiety ktore tu wlaza i wyzywaja mnie od ciezarnych krów, nie wyobrazam sobie co to musza byc za babiszony!

dzień dobry :D jak tu dzisiaj fajnie od rana :D dzieciak śpi, ja piję kawkę i jem śniadanko, wchodzę na kafe i od razu humor się poprawia :D Kto chce może jeździć po mnie jak po łysej kobyle. W sumie cóż więcej pomarańczowe mendy mogą zrobić żeby sobie ulżyć? Ja nie ukrywam- przebywam na kafe jak mam czas :) nie samym macierzyńskim człowiek żyje. A tu zawsze można się odchamić :D

smacznego dns! Ja dzisiaj chora, wiec bycze sie w lozku. Dobrze, ze splywa po Tobie to co tu sie dzieje. Ale nie wkurza Cie czasem poziom tej dyskusji? Albo raczej jego brak? Albo to, ze nie da sie pogadac normalnie na byle jaki temat bo od razu Wy (mowiac krotko) wjezdzacie na tapete?

Gość gość
Na forum od poczatku pisalam jak mam na imie, zaden sekret. To raczej moja "kolezanka" się ukrywa i kozaczy :) Beznadzieja tu jest. Ale i tak dla mnie nr 1 to ciemiezyciel dagi jagi :D

siema dziewczyny to co się ostatnio dzieje to totalna przesada, wciąż wałkowane są te same tematy i osoby. Ale to nie nasza wina, że ktoś kto nie ma odwagi cywilnej i ukrywa się za "gościem" cierpi na jakiś ból doopy. Dosłownie. Trudno, trzeba wziąć to na przeczekanie- pewnie im się znudzi. Z resztą wiosna idzie :) niedługo nie będzie tyle czasu na kafe :D

led, czy mi się zdaje, czy ona tu dziś była? A w ogóle, tak sobie myślę, że udało nam się przezimować na kafe :D

Doskonala postawa! Cala nadzieja tego forum - wiosna! :) tego sie trzeba trzymac. Ale strach tu cos o sobie napisac (i nie mam na mysli danych osobowych ale mniej znaczace fakty, np. co lubie a czego nie, czego uzywam, gdzie bylam) bo jakas psycholka bedzie pozniej tropic.. Juz gdzie pisalam, ze jak dla mnie to daga ma stalkera.

nooo te psycholki to mają doskonałą pamięć :D mi też kilka razy coś wygarnęły, aż się człowiek dziwi po co to im było pamiętać. No, ale jak ktoś ma nędzne życie własne, to się rajcuje życiem innych. A stalker dagi to dla mnie fenomen :) niby śmieszne, ale trochę straszne jednak

Gość gość
stalker kafeterianki? serio serio hahahahahah rajcujecie się netem jak 12sto latki :-D

Gość gość
No ja popelnilam blad, ale nie spodziewałam sie, ze pewna młoda mama okaze się taka nie za bardzo :)

ps. ja np nie nadazam kto jest kim i nie wnikam w to za bardzo. i tak pewnie tych ludzi nigdy nie spotkam więc po cholere sie wkrecac.

Gość gość
coś czuje że z tej zawiści ktoś rzuci tu linkiem do fb...