Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto waszym zdaniem jest tutaj najNIEszczescliwszą osoba, a do tego sie nie przyz

Polecane posty

Jak dla mnie, raczej straszne bo fatalne teksty juz ida. A w polaczeniu z trendem wyszukiwania zalogowanych na fb - nieciekawie to wyglada. Ale ona chyba ma cierpliwosc - i dobrze, przyda jej sie po porodzie ;)

ale pytam się po co? ja wczoraj tu wrzucilam sukienke na sprzedaż ( przez niektorych zwana szmata do podlogi ) a zaczeli sie czepiac mojej talii. gdzie jedna sprawa z druga nie miala nic wspolnego :D:D:D jakby ktoś tu wrzucił czyjegos facebooka to temat by sie na rok rozkrecił:)))co najmniej:)

25.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość stalker kafeterianki? serio serio hahahahahah rajcujecie się netem jak 12sto latki smiech.gif xxx taaa... g***o wiesz w tym temacie, więc się zamknij

Gość gość
No ja m nadzieje, ze sie na to nie zdobedziesz, bo ja na pewno nie :) 15 lat skonczylam chwilę temu.

Malo gosci teraz tu zaglada. Czyzby wszyscy w szkole siedzieli? Milo i pozytecznie

Gość gość
a swoja drogą. Led ma małe dziecko. Powiedzcie mi jak ona to robi że zawsze jest na kafe. kiedy człowiek nie zajrzy widzi LITERki. A obiad? posprzątanie mieszkania, pranie, sprzątanie, spacer....Ja na jej miejscu chociaż kilka godzin dziennie udawałabym że mnie nie ma. Bo jeśli jest ciągle to znaczy że nie robi nic :-o

gość a swoja drogą. Led ma małe dziecko. Powiedzcie mi jak ona to robi że zawsze jest na kafe. kiedy człowiek nie zajrzy widzi LITERki. A obiad? posprzątanie mieszkania, pranie, sprzątanie, spacer....Ja na jej miejscu chociaż kilka godzin dziennie udawałabym że mnie nie ma. Bo jeśli jest ciągle to znaczy że nie robi nic pechowiec.gif może ma służbę? boli cię to, że tu jest?

Gość gość
Dodam M., ze ja cię nie nienawidze. Postepujesz jak wiekszosc, czlowiek z czasem przywyka do polaczkowosci :)

Gość gość
Wlasnie... Ty byś udawala, a ja niczego nie udaje :)

Gość gość
służbe? buhahahaha nic nie udajesz? dziewczyno TY NIC poza KAFE nie robisz:-o dzieciaka tylko żal, pewnie lezy tylko całe dnie w łóżeczku sam :-o bo mama musi na każdy post odpowiedzieć

A moze Led ma ludzi od sprzatania/gotowania itd? A moze jest CYBORGIEM i robi 7 rzeczy na raz? A moze nie walczy o medal kury domowej albo garkuchty? A moze ma syf w domu bo lubi??? Twoja sprawa? Czemu Cie to interesuje? Czemu zmuszasz innych uzytkownikow forum do uczestniczenia w zyciu Led? Masz obsesje i chcesz zarazic nia innych? Ja wcale nie chce czytac w kolko o Led, to jest juz nudne. A do tego te dyskusje zawsze maja marny charakter.

Gość gość
zawsze led, bo ta pusta leniwa krowa na każdym wątku swoje mądrości wypisuje

Gość gość
moim zdaniem wszystkie wyzywające się tu są nieszczęśliwe. współczuję wam.

Gość gość
To smutne, ze dla wielu osob pisanie na forum jest nie do pogodzenia z obowiazkami :)

Gość gość
ty na pewno godzisz 3 h spacer z dzieckiem z nieodrywaniem się od ekranu telefonu

Gość gość
No i co z tego? Kto na tym cierpi? Spiące dziecko czy przechodnie? Moze ja?

Gość gość
Pisanie na forum jest do pogodzenia z domowymi obowiazkami, led. Ale...szkoda czasu aby caly dzien na kafe marnowac. Ja wole spotkania z przyjaciolmi, inteligentne rozmowy z nimi, czytanie ksiazek, spacery, spedzanie czadu w klubie zainteresowan, z ludzmi podzielajacymi moje pasje. Coz fajnego jest w siedzeniu na necie i wyklocaniu sie z banda anonimow o swoje racje? :O Tego nie rozumiem.

Gość gość
no jak ona jest taka głupiomądra w towarzystwie to ja się nie dziwię że jej kafe zostało

gość 12:00 - a co nas obchodzi co TY wolisz. GOOOWNO nas to obchodzi. po co tu jesteś, przecież masz tyle mądrzejszych rzeczy do zrobienia. Przyszłaś tu się chwalić, że masz takie wspaniałe zainteresowania czy co? Spieprzaj do swoich znajomych uskuteczniać inteligentne rozmowy z nimi :O Ja też nie rozumiem... kafe jest takie denne i głupie, ale jednak tu siedzą. Zaniżając swój "poziom" :O i wymyślając życiorys obcej osobie na podstawie nic nie wartych wpisów na jakimś podrzędnym forum.

i jeszcze rozliczają z każdej minuty spędzonej tutaj. Jeszcze raz pytam- CO WAS TO OBCHODZI? nikt nie umie odpowiedzieć na to pytanie, bo nie chcecie się przyznać, że nie macie nic innego do roboty jak tylko przypierdzielać się do bogu ducha winnych osób, za to, że po prostu tu są, że korzystają z tego forum.

Gość gość
kolejna kretynka dowartościowująca się na forum

Gość gość
ch|uj wam wszystkim w łeb

Gość gość
dns żyłka ci nie j/e/b/ł/a z podniecenia?

Gość gość
dokładnie, dns sama podnosi temat :-D no friends-no work-no life...

Gość gość
Rozliczacie led z czasu na kafe a co za wasze tu siedzi? co to was obchodzi to nie led jest męcząca, bo zawsze można ją zignorować tylko te wasze wywody są straszne o niej, w 50 tematach, 35 razy dziennie i przekształcanie tematu o zupie, kupie, du/pie na temat o led, a jak już się zrobi nagonka na led to dołączacie wyzywanie dagi, dns i reszty i tak ta kołomyjka trwa. Tak szczerze to właśnie to jest już upierdliwe, nudne i męczące, skoro wy tu nie przesiadujecie, to kto robi te nagonki? KTO? Niech sobie led ma syf w chacie co was obchodzi jakieś babiszcze, niech sobie tu pisze wy też piszecie i tyle samo tu siedzicie i śmieszy mnie to pyerdolenie, że wchodzicie tu raz na 5 lat ale zdanie podtrzymuję, że led niepotrzebnie się tu loguje, to nie jest tego typu forum :D