Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto waszym zdaniem jest tutaj najNIEszczescliwszą osoba, a do tego sie nie przyz

Polecane posty

Gość gość
właśnie widać jak nie dały się sprowokować, wystarczy na te 9 stron spojrzeć :-D od rana do nocy :-D

Gość gość
jaki wstyd.. cały dzień na kafe.. to trzeba zycia nie mieć.. a jeszcze odpowiadać na każdy watek gdzie tylko ktoś wspomni o którejś.....i taka patologia ma dzieci

Gość gość
ślepa okulary zgubiła i już na forum szczekac nie może :-D

Gość gość
Slepa to pół bidy, czesc z nas niema, czesc kaleka. Wszystkie grube jak jeden mąż :) i z tą jedna nogą nosić to 80kg...

Gość gość
wy serio nie macie co robic w domu ze tak tutaj p*********e farmazony:)

Gość gość
a kto podnosi temat teraz? i kto teraz siedzi na kafe?? hahaha hipokrytki rozpisują się tu jaka to patologia tu siedzi jedna przez drugą, a to samo robią.

Gość gość
wypiep/rz/aj do dziecka a nie na kafe kolejny dzień. Ja się nie dziwię że Konkubent ślubu nie chce. Nieroba na kark sobie brał nie będzie. Ani to nie posprząta ani nie ugotuje bo cały dzień na kafe waruje..

Gość gość
Kto jest ślepy :D bo nie jestem na bieżąco

Gość gość
ooo i już obie są..Led i daga :-D odpowiedz na wątek!

Gość gość
wypiep/rz/aj do dziecka a nie na kafe kolejny dzień. Ja się nie dziwię że Konkubent ślubu nie chce. Nieroba na kark sobie brał nie będzie. Ani to nie posprząta ani nie ugotuje bo cały dzień na kafe waruje.. x a ty co tu robisz? wypieprzaj do dziecka, bo mąż do sąsiadki pójdzie i jeszcze bachorka zabierze :D

Gość gość
oj jaki żal, nie mam dzieci a w pracy mam czas na kafe buhahahahaha

Gość gość
led i daga, a "gości" nie ma wcale tylko led i daga haha dobre :P głupie są bo się tu logują, już wczoraj to pisałam chociaż daga się nie wdała w dyskusje tylko pochwaliła co kupiła głupie to ale w sumie ciekawsze to niż te pyskówy, a widzieliscie już temat o gilach z nosa? no i dawno nie było nic o gotowaniu :D

Gość gość
wszystkie piszące w tym temacie ale to wszystkie bez wyjątku nieszczęśliwe i zgorzkniałe ,ja też jestem nieszczęśliwa z jakiegoś powodu na pewno .

Gość gość
bo za głupie są żeby logować, choć bez logowania można poznać styl ich tępych wypowiedzi..wystarczy prześledzić ich dowolny wątek :-D

Gość gość
ile trzeba siedziec zeby miec poczucie ze rozpoznaje sie wpisy cudze po 3 wyrazach? wstyd ci ze czytasz kazde ich slowo i znasz na pamiec styl wypowiedzi? jestescie zaklamane i nudne

Gość gość
zaraz ujawni się Moniaszka vel daga :-D

Gość gość
oj jaki żal, nie mam dzieci a w pracy mam czas na kafe buhahahahaha x Nie masz dzieci, siedzisz na forum o rodzicielstwie i obrażasz ludzi no cóż, to wiele tłumaczy bezpłodna, bezużyteczna, zgorzkniała staraczko, co misio dyma jakąś prawdziwą kobietę czy jeszcze nie? a może nie wiesz? Lepiej poginaj na swoich świńskich nóżkach od razu po robocie z tej biedry i pilnuj chłopa, a w ogóle nie powinnaś byc teraz na temacie o śluzikach i tempkach?

Gość gość
teraz moniaszka to daga?? hahahahah ale was p******* !

Gość gość
E! moniaszka to nie daga na pewno moniaszka to dns albo jak dbasz tak masz

Gość gość
no akurat dla mnie największym osiągnieciem nie jest rodzenie dzieci. A nawet jakby miała dziecko to zajmowałabym się nim a nie jak Led całe dnie na kafe a dzieciak w chodzik i heja :-o

Gość gość
tak kazda wg was ma tu mase wcielen.co za kretynki@

Gość gość
wszystkie kretynki i daga i led i jakdbasz siebie warte.. żałosne kafeteryjne krowy

Gość gość
A co cie obchodzi co robi led, obchodzą cie obcy ludzie że musisz ich komentować? musisz być jedną z tych w***********h zrzędliwych sąsiadek, nie chciałabym cię mieć za sąsiadkę pewnie wzdychasz do wózków a na forum mamy wyzywasz idź na inne forum dla wyzwolonych i zadowolonych bezdzietnych

Gość gość
dobrze, że niezalogowane gościówy to nigdy nie są kretynki :D bajo!

Gość gość
a tak głośno szczekały i ubliżały każdemu kto miał inne zdanie jak one.. dopóki psiapsiółki się nie sprzedały :-D

Gość gość
Kto kogo sprzedał bo nie wiem nic jest coś, dajcie linka no i kto jest ślepy oświećcie mnie w końcu już tu pytałam, ciekawa jestem halo!!!!

Gość gość
ślepa i gruba jest daga. A Led sprzedała jej psiapsiółeczka Martusia. Led jest z Lublina a zapiera się jak głoopia że nie jest.

moniaszka to raczej ani nie led ani nie daga ani dns to inna osoba.pisalam kiedys na temacie lipcówek chyba na ktorym moniaszka tez byla,normalna laska. wiec nie sciemniajcie pomarańczowe kluchy!!!!!!!!!!

Gość gość
hahaha i kto tu jest klucha? ciężarna krowo :-D