Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto waszym zdaniem jest tutaj najNIEszczescliwszą osoba, a do tego sie nie przyz

Polecane posty

Gość gość
O mamo jakie historie, a może ja teraz coś w temacie. Otóż uważam, że najnieszczęśliwsze tu są staraczki wieloletnie. Najpierw siedzą na swoich tematach gadają o lekarzach, lekach i śluzie, a potem rozbiegają sie po forum i obrażają mamy, ciężarne i cudze dzieci różnymi obelgami, zauważyłyście to może czy tylko ja tak mam?

Gość gość
"Fajne forum, fajne żarty" dobre:D led dns ty chyba jeszcze nie odwiedzilas fajnego forum i jak widac o zartach babonie tez nie masz zielonego pojecia konkubino

Gość gość
kto robi pączki na tłusty czwartek?

Gość gość
Mnie na przykład bawi to, że myślisz, że jestem dns :)

Gość gość
O mamo jakie historie, a może ja teraz coś w temacie. Otóż uważam, że najnieszczęśliwsze tu są staraczki wieloletnie. Najpierw siedzą na swoich tematach gadają o lekarzach, lekach i śluzie, a potem rozbiegają sie po forum i obrażają mamy, ciężarne i cudze dzieci różnymi obelgami, zauważyłyście to może czy tylko ja tak mam? x powtarzam, bo mój post był na końcu i może dlatego nikt nie odpowiedział

Gość gość
staraczki czyli odwieczny problem na kafe

Gość gość
Mnie na przykład bawi to, że myślisz, że jestem dns usmiech.gif a mnie bawi to ile masz tutaj wcielen

Gość gość
odwiecznym problemem sa matki katolki jebane żoneczki którym wsystko przeszkadza:]

Cześć dziewczęta z Nowolipek znowu o led tak dużo, a o mnie tak mało, zazdrosna jestem. Wracam na miacho zaraz i postarajcie się trochę będę wieczorkiem, bo robię ostatnie zakupy dla dzidziusia i strasznie jestem zaaferowana tym, a w weekend testowałam wózek w domu ale fajernie było :D

Ale się dzieje, nie podejrzewałam że mamy tylu domorosłych detektywów! Co do tematu: wydaje mi się że najbardziej nieszczęśliwe są kobiety, które zakładają podobne tematy (próba dowartościowania się?) i osoby, które śledzą wpisy niebieskich, żeby później im "dokopać". Daga, kiedy termin? Wybacz, nie sledze wszystkich wpisów, nie jestem w temacie. W każdym razie życzę szczęśliwego rozwiązania ;)

Gość gość
Moje typy to allium, KingaStefankaFanka , Heloiza, Jagoda Wątpię w to aby były szczęśliwe w życiu, jak w ich wpisy mówią same przez się ,ze problemy maja z sobą albo w swoim życiu

Gość gość
Koralik

na całe szczęście ktoś wymienił mnie jak najnieszczęśliwszą ..... a już się bałam ,że wypadłam z obiegu :D

Gość gość
allium ciebie kilka razy tu wymienili, to ja tez cie wymiennie jako 3 czy 4 raz, a masz za swoje bos przemądrzała i wredna jesteś grzesznico :p

Gość gość
toksycznakobieta bo jad wypływa z jej wypowiedzi

naprawdę ?:) a wlazłam tu tak od niechcenia :D ale myślałam , że śa też opisy dlaczego to takie nieszczęsliwe jesteśmy a tu ...klops :D

Gość gość
Reasumuj każda, która się loguje jest nieszczęśliwa :)

Gość gość
Reasumując* :)

a no właśnie- każda zalogowana jest nieszczęśliwa, pomarańczy nikt z niczego nie rozliczy

Ja jestem bardzo szczęśliwa, bo przyszedł mój wózeczek śliczny i pachnący nowością, wiem, że już mówiłam ale wózeeeek maaaam no i reszta zamówionej wyprawki też dzisiaj przyszła! :D czekam jeszcze na bujaczek-huśtawkę, jutro będzie, coś mi się widzi, że te gadżety wszystkie to raczej dla mnie uciecha i frajda :) kurcze może zrzędzę ale kiedyś nie było takich cudeniek :) niebieski szalik - termin na dniach :D bo ja jestem z tych złych matek co mają cc planowane :)

Gość gość
jaga nie widzisz, że nie o tym jest temat?

a nie widzisz gościu, że ten temat już dawno jest nie na temat i to nie za moją sprawą?

Gość gość
jaga nic nie widzi bo ma wadę wzroku

Gość gość
nawet wada wzroku jest tu powodem do kpin?

Gość gość
Na kafe tematy o szczesciu nie sa mile widziane, daga. Smutek, zawód, żal, niedola... To jest to!

Gość gość
temat umarł bo wczoraj 90% wypowiedzi była traktowana jako spam

Gość gość
czyli prawidlowo byla traktowana

Gość gość
no tak, jedna ślepa i gruba a druga tylko gruba.. sprawa konkubinatu rozwiązana. teraz się już nie dziwię czemu tak zaciekle sobie nawzajem udowadniają że slub im niepotrzebny :-D

Gość gość
ale temat nie jest o ślubach i konkubinatach, a was po prostu boli, że niektóre z tych na które szczekacie nie dały się sprowokować :)