Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 girl92

z Mel B do lata!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰膰膰膰i贸wa
Cze艣膰 Wam, W sobot臋 te偶 nic nie 膰wiczy艂am, dzie艅 mia艂am tak samo "dziki" i zlatany, jak pi膮tek ... czyli te dwa wieczory nic. zero. Wczoraj 膰wiczy艂am 15 minut hh i Mel po艣ladki. A dzi艣 za mn膮 w艂a艣nie 20 minut hh i Tiffany 13 minut talia. Jutro albo rano id臋 na fitness bo mam wyj膮tkowo wolny wtorek, albo wieczorem. chyba nie dam rady obydwa razy jednego dnia ze wzgledu na dom i r贸偶ne sprawy... a szkoda.... mi艂臋go wieczoru :) dzi艣 u nas by艂y tropiki - ok 23 stopni i pi臋kne niebieskie niebo bez chmur. :) no ale bylam w pracy, od ok 19stej jest spore zachmurzenie :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fit1980
Witajcie, wczoraj si臋 tyle do Was napisa艂am i wci臋艂o wszystko. Masakra jaka艣, nie wiem dlaczego. Ja dzielnie robi臋 po 40 minut treningu. W sumie standardem u mnie jest 20 minut treningu ca艂ego cia艂a + brzuch lub abs+nogi :-). My艣l臋 o urozmaiceniu mel jakim艣 innym treningiem, co drugi dzie艅 aby robi膰 co艣 innego. Mamac贸reczki a jak twoje nowe treningi, masz jaki艣 link do tych 膰wicze艅 na youtube pe艂no tego nie wiem, kt贸re w艂a艣ciwe. Poczyta艂am o tych treningach i efekty niewiarygodne, ale wycisk na pewno wi臋kszy ni偶 przy mel, bo i tempo szybsze. kama- nie rezygnuj i nie poddawaj si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰膰膰膰i贸wa
dok艂adnie, nie podawa膰 si臋 !! :) dziewczyny dzis u mnie pogoda cudowna, jest 24-25 stopni - to du偶o jak na Szkocj臋 !! i s艂onecznie, czuj臋 si臋 jak w Hiszpanii czy co艣 ;) I mam aktywny poranek - by艂am na 膰wiczeniach brzuch uda po艣ladki 50 minut, skupi艂y艣my si臋 na nogach ale by艂o te偶 du偶o "desek" . i na ko艅cu rozci膮ganie rodem z jogi, fajnie by艂o . dostalam pozytywnej energii i w domu po powrocie zrobi艂am Tiffany tali臋 z r臋cznikiem i dopiero potem prysznic :) no i wieczorem te偶 chyba co艣 tam po膰wicz臋 w domu ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MamaC贸reczki
Ja 艣ci膮gn臋艂am to z chomika. Mam na kompie. Wycisk - masakryczny, ja jeszcze nie robi臋 tego tak, jak powinnam czyli 5xtygodniowo, na razie wchodz臋 w tempo. Mia艂am 4 dni przerwy, bo mia艂am angin臋, dzi艣 lub jutro znowu przelec臋 trening :) Efekty... Nie wiem, trudno m贸wi膰 po takiej ilo艣ci, ale... waga drgn臋艂a. A dla mnie to CO艢. Kole偶anka m贸wi艂a, 偶e to 膰wiczy艂a i efekt jest najwiekszy na brzuchu, nogach i ramionach. I 偶e jej sie mocno skora ujedrnila. Ja to robie systemem, 偶e ile mog臋 to robi臋 normaln膮 wersje, a jak czuje ze mam zawa艂 :D to przechodz臋 p艂ynnie do tej l偶ejszej wersji, kt贸r膮 prezentuje jedna z 膰wicz膮cych :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰膰膰膰i贸wa
MamaC贸reczki brzmi ciekawie !! wrzu膰 mo偶e link z tym, co sobie 艣ci膮gn臋艂a艣 (jak si臋 da), na pewno chetnie rzucimy okiem :) skoro fit pisze, 偶e jest tego du偶o (domy艣lam si臋, jak du偶o ;) ) to mo偶e podaj linka tego kt贸ry 膰wiczysz Ty i kole偶anka. A no i gratuluj臋 spadku wagi!!! wiemy, jak to cieszy prawda. niby 膰wicz膮c wa偶niejsze s膮 pomiary cm, ale i tak widzie膰 mniejsz膮 liczb臋 na wadze cho膰by i o te 0,50 kg to cos !! :) Ja jestem ca艂kiem dumna z mojego jad艂ospisu dzi艣. na 艣niadanie mia艂am chleb razowy 1 kawa艂ek z mas艂em orzechowym i plasterkami banana (pycha) + reszta banana i gar艣膰 orzech贸w w艂oskich, kawa z mlekiem 2%. po 膰wiczeniach w klubie fitness drugie sniadanie - 1 kanapka razowa z szynk膮 parme艅sk膮 sa艂at膮 i pomidorem i ogorkiem + kawa z mlekiem. obiad na szybko i leniwie, mianowicie jajecznica z cebulk膮 pieczarkami i przyznam, ma艂ym kawa艂kiem boczku :P deser orzechy laskowe i rodzynki. potem przek膮ska truskawki i brzoskiwnie. kolacja to pomidory surowa marchew i arbuz. do picia poza dwoma kawami ok 2 litry wody i 1 zielona herbata. od czasu do czasu fajnie mie膰 taki "l偶ejszy" dzie艅 ;) zw艂膮szcza, 偶e nadci膮ga nasze rodzinne 艣wi臋to i b臋d臋 piek艂a i jad艂a ciasto ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fit1980
Mamac贸reczki - to 膰wicz wytrwale, a jak efekty b臋d膮 wi臋ksze ni偶 po mel dawaj zna膰 do艂膮czymy :-D Ja dzisiaj dozna艂am szoku takiego podw贸jnego. Najpierw m膮偶 zrobi艂 mi niespodziank臋 i podst臋pem zwabi艂 w pewne miejsce (razem z dzieciakami) a tam wyprawa dziewczyny po szorty. Kupi艂am dwie pary ( a na przymierza艂am si臋 chyba z 8). A przy przymiarce kolejny szok, m贸j rozmiar by艂 mi za du偶y i musia艂am wybra膰 rozmiar mniejsze. Ja nigdy nie mie艣ci艂am si臋 w S. Dzieciaki mia艂y frajd臋 bo odnosi艂y M na wieszaki a szuka艂y S z wybranych przeze mnie wcze艣niej modeli. Tak wi臋c dziewczyny nie poddawajcie si臋, 膰wiczcie nawet je偶eli waga stoi, bo sylwetka jako艣 si臋 zmienia i te偶 偶ycz臋 Wam aby艣cie si臋 tak mi艂o zaskoczy艂y na zakupach :-D.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰膰膰膰i贸wa
fit - super !!! wyobra偶am sobie Twoj膮 rado艣膰 z podst臋pu m臋偶a i potem jeszcze wi臋ksz膮 podczas przymierzania :) ja wczoraj wieczorem da艂am rad臋 pokr臋ci膰 troch臋 hh. ale dzis moje drogie, nic nie dam rady zrobi膰. po wczorajszych porannych 膰wiczeniach w klubie fitness mam taaaakie zakwasy w udach. co nieco te偶 czuj臋 po艣ladki i ramiona jak je unosz do g贸ry. jak siadam na wc to zaciskam z臋by tak uda bol膮 ;) znaczy da艂am z siebie wszystko wczoraj ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰膰膰膰i贸wa
Cze艣膰 dziewczyny, co艣 cicho tutaj. Ja w 艣rod臋 jak pisa艂膮m, nie dalam rady nic zrobi膰 przez zakwasy. Ale wczoraj posz艂am na zumb臋 i w domu jeszcze pokr臋ci艂am hula hop 20 minut. Dziewczyny, powiem Wam co艣, od kilku dni mo偶e od tygodnia to widz臋 ale dopiero dzi艣 tak naprawd臋 to dostrzeg艂am - RUSZY艁O. waga wag膮, pomiary pomiarami, zmiany s膮 acz niewielkie (w d贸艂 1 cm uda, 1 cm talia, poranna waga jest 57,7 kg - 2 tygodnie temu by艂o 58,6 kg). ale og贸lnie cia艂o widz臋 dopiero teraz, jak si臋 zmieni艂o. nogi tzn uda mam tak zbite 偶e wow. dziewczyny po raz pierwszy od dawna mam tali臋. m膮偶 wczoraj do mnie "chudzinko moja". na fitnesie jedna z babek kt贸re 膰wicz膮 znacznie d艂u偶ej ni偶 ja te偶 niz z gruszki ni z pietruszki mierzy mnie z gory na d贸艂 i z komplementem wyskakuje "you are looking great". :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fit1980
go艣ci贸wa- w艂a艣nie na to czekamy, wydaj臋 nam si臋 偶e nic si臋 nie zmienia a tu za chwil臋 otrzymujesz jaki艣 komplement i taki banan na twarzy :-D. M贸j m膮偶 ju偶 si臋 przyzwyczai艂, 偶e poranek nale偶y do mel i rano najpierw 艣niadanie a potem 40 minut treningu. Napisz臋 Wam, 偶e jako艣 lekko mi ju偶 przychodzi zrobi膰 taki trening a przecie偶 na pocz膮tku przy 20 minutach 艂apa艂am powietrze, zadyszka wskazywa艂a 偶e forma nie taka. Moja siostra na razie biega po te 20 minut, zobaczymy czy wytrwa, narzeka 偶e odciski porobi艂y jej si臋 na stopach i uda j膮 bol膮. Ona ma figur臋 jab艂ka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fit1980
Dziewczyny 偶yjecie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰膰膰膰i贸wa
呕yj臋 偶yj臋 ;) Zaj臋ta by艂am, du偶o w pracy by艂am i w domu te偶 r臋ce pe艂ne roboty... zajrza艂am tu w niedziel臋 ale nie pisa艂am nic. ostatnie kilka dni troch臋 cwiczy艂am, Mel brzuch tylko raz a tak to Tiffany z r臋cznikiem i hula hop. dzi艣 te偶 w planach hh i Tiffany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fit1980
Ja p贸ki co daj臋 rad臋 te 40 minut wygospodarowa膰, faktycznie mam lepiej bo p贸ki co nie pracuj臋 wi臋c moja doba jest d艂u偶sza. Teraz w sobot臋 mam pierwsz膮 imprez臋, kt贸ra by艂a motywatorem aby zrzuci膰 brzuch i d艂u偶ej o te 10 minut 膰wiczy膰 - roczek mojej chrzestnicy :-). Za chwil臋 moje dzieciaki maj膮 te偶 koniec szko艂y i przedszkola wi臋c spokojne poranki przejd膮 do historii :-(. Acha zdziwiona by艂am bo dzisiaj rano na wadz臋 zobaczy艂am 2 kg mniej. Diety 偶adnej nie stosuj臋, tak wi臋c chyba wyd艂u偶enie treningu o te ma艂e 10 minut robi swoje. Meldujcie si臋 dziewczyny chocia偶 co kt贸ry艣 dzie艅, 偶e dalej trwacie i 膰wiczycie.

Udost臋pnij ten post

Mamac贸reczki - a jak nowe treningi? Ja ostatnio trafi艂am na stronk臋 polecaj膮c膮 Insanity. Znasz? Na youtube by艂 pokazany trening z Shaun T. u Dr Oz i postanowi艂am zrobi膰, no i wysiadam. Niby tylko 25 minut, ale tam s膮 same podskoki, pajace, bieg tempo nie z tej ziemi. A pot si臋 leje strumieniami. Mo偶e czasami jak b臋d臋 chcia艂a urozmaici膰 mel lub odpocz膮膰 chocia偶 dzie艅 to zrobi臋, ale bateri臋 trzeba mie膰 na艂adowane do tego treningu na maxa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰膰膰膰i贸wa
wow fit1980, 2 kg super !! gratuluj臋 :) Ja wczoraj po膰wiczy艂am tak jak planowalam hh 20 minut i Tiffany 13. dzi艣 wolne, m膮偶 zaj膮艂 si臋 synem zaprowadzi艂 go do szko艂y (w piatek pocz膮tek wakacji...) a ja le偶a艂am sobie do 9:30 :) dzi艣 p贸藕nym popoludniem id臋 na fitness na 1,5 godziny, najpierw nowy rodzaj 膰wicze艅 kt贸re wprowadzli tak gdzie chodz臋 na zumb臋, ma to by膰 intensywny zestaw abs na wyszczuplenie i umi臋艣nienie brzucha i tali臋 , no zobaczymy. jestem bardzo ciekawa, to trwa 30 minut a potem 50 minut zumby :) dam zna膰 czy prze偶y艂am ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰膰膰膰i贸wa
poza tym, fit, ja uwa偶am, 偶e po prostu nadszed艂 teraz czas, 偶e cos bardziej "rusza" u nas. 膰wiczymy ju偶 jaki艣 czas, dos膰 regularnie, a 偶臋 偶adna z nas tutaj nie ma przecie偶 nadwagi 30 kg to organizm powoli zaczyna spala膰 i dlatego d艂ugo efekty by艂y znikome. tak s膮dz臋. a teraz, mimo 偶e nie jeste艣my na 偶adnej restykcyjnej diecie (co nei znaczy, 偶e jemy codziennie kilka p膮czk贸w i pizz臋), to nasze cia艂a wskoczy艂y na szybszy metabolizm i og贸lnie zacz臋艂y艣my szybciej spala膰. teraz trzeba kontynuowa膰 i b臋dzie coraz lepiej !! :) ja mam jeszcze miesi膮c do mojego wyjazdu (syn pyta o to co kilka dni ;) ale i tak nie jest to motywacj膮 sam膮 w sobie, i tak nikogo znajomego na pla偶y nie b臋dzie (raczej) :P liczy si臋 to, 偶e lubi臋 cwiczy膰 i czuj臋 sie z tym dobrze fizycznie i psychicznie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fit1980
Go艣ci贸wa - masz racj臋, gdzie艣 na blogu dziewczyny, kt贸ra te偶 wprowadzi艂a codzienn膮 dawk臋 gimnastyki lub fitness-u jak kto woli do grafiku swoich codziennych obowi膮zk贸w wyczyta艂am, 偶e zauwa偶alne dla innych efekty zacz臋艂y si臋 pojawia膰 po roku 膰wicze艅. Ja i tak z siebie jestem zadowolona, za to 偶e trwam i to ju偶 przesz艂o p贸艂 roku mojej aktywno艣ci i melowania. Mam energi臋 na ca艂y dzie艅 i polubi艂am ten pot i wysi艂ek. Nawet dzi艣 jak 膰wiczy艂am to zauwa偶y艂am, 偶e jak 艂api臋 si臋 w pasie to brzuch twardszy, o udach i pupie ju偶 nie wspomn臋. No i biceps te偶 si臋 wyrobi艂 :-).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰膰膰膰i贸wa
No i by艂am na podw贸jnych zaj臋ciach po raz pierwszy chyba od marca. zaj臋cia na brzuch trwa艂y 25 minut i niekt贸re by艂y identyczne jak Mel tums, inne zupe艂nie r贸偶ne, ale by艂o naprawd臋 fajnie. o dziwo nie zm臋czy艂am sie a偶 tak, jak najpierw s膮dzi艂am, widocznie kondycja lepsza, bo nie obija艂am si臋,c czu艂am jak mi臋艣nie brzucha porz膮dnie pracowa艂y :) najgorsza by艂a jakby deska na boku :P no i potem zumba 45 minut, by艂o naprawd臋 super wr贸cilam do domu spocona i szcz臋艣liwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰膰膰膰i贸wa
Hej dziewczyny!! KAMA, MamaC贸reczki - wr贸膰cie do nas. tylko ja i fit od tygodnia piszemy :( wiem, 偶e Kama gdzie艣 wyjecha艂a a c贸rka mamy ma problemy ze zdrowiem i to Was oczywi艣cie usprawiedliwia :) mam ogromn膮 nadziej臋, 偶e z ma艂膮 b臋dzie dobrze. Ja wczoraj te偶 by艂am na zumbie a dzi艣 mam wolne, zaliczy艂am w艂a艣nie poranne 膰wiczenia. zrobilam sobie rozgrzewk臋 5 minut tak膮 jak膮 zawsze mamy na zumbie a potem 15-20 minut 膰wiczenia na brzuch, taki mix Mel tums oraz tego co robily艣my w klubie fitness w 艣rod臋. ca艂kiem niez艂y zestawik sobie u艂o偶y艂am :D Sobota, poniedzia艂ek wtorek i 艣roda praca 9-4 :-/ 偶ycie. ale 膰wiczy膰 b臋d臋 oczywi艣cie !! tylko babskie dni si臋 zbli偶aj膮 wielkimi krokami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MamaC贸reczki
Jestem, jestem. Musia艂am odpu艣ci膰 膰wiczenia, bo siedzia艂am ponad tydzie艅 na antybiotyku i zrozumia艂am, 偶e musz臋 wypocz膮膰, zregenerowa膰 si臋, bo b臋dzie kiepsko. Wyl膮dowa艂am na pogotowiu z masakrycznym b贸lem g艂owy, ostre zapalenie zatok, antybol, a w dup臋 tramal, bo taki b贸l by艂. Ale od poniedzia艂ku zaczynam ju偶 powazny trening 5xtyg., zero s艂odyczy, ograniczone posi艂ki, du偶o wody, a po weekendzie nast臋pnym b臋d臋 mie膰 profejsonaln膮 diet臋 1200kcal, szwagierka dietetyczka pracuje nad ni膮:) poza tym u mnie ok, na sierpie艅 mamy termin operacji m艂odej, ja dosta艂am awans w pracy ;) i trwale zgubi艂am 1 kg, co mnie doprowadza do euforii :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰膰膰膰i贸wa
MamaC贸reczki, wsp贸艂czuj臋 zapalenia zatok, nie mialam nigdy ostrego wiec tylko sobie mog臋 wyobrazi膰, jaki to b贸l. nie lubi臋 antybiotykow no ale w tym przypadku na pewno musisz bra膰 i pomog膮! Gratuluj臋 spadku wagi!!! I awansu!! :) dobrze , 偶e macie termin operacji c贸rki. na pewno wszystko pojdzie dobrze. U mnie bardzo szybko min膮艂 weekend, pracowa艂am te偶 w sobot臋. w piatek i sobot臋 wieczorem by艂am tak zm臋czona, 偶e nie po膰wiczy艂am nic w ogole. znowu troch臋 mniej wczoraj bola艂o kolano, tym razem jedno :( ledwo wyczuwalnie no ale musz臋 uwa偶a膰. dzi艣 zrobi艂am 25 minut hh i potem Mel brzuch.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
*czwartek i sobot臋 a nie pi膮tek i sobot臋. dni m isie ju偶 zlewaj膮 dzis by艂am przekonana 偶e jutro jest wtorek :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fit1980
Witajcie, najpierw napisz臋 co u mnie potem poczytam co u Was :-). Ja mia艂am 3 dni przerwy od 膰wicze艅 i dzi艣 zamierzam wr贸ci膰. Chocia偶 po weekendzie jestem jakby wypalona z energii. No a b臋d臋 jej wi臋cej potrzebowa膰 bo dzieciaki maj膮 ju偶 wakacje. M膮偶 widz膮c moj膮 aktywno艣膰 fitnessow膮 zacz膮艂 chodzi膰 na pi艂k臋. Tak si臋 na meczu przewr贸ci艂, 偶e kolano ma poobijane i zdarte. Dzieciaki mia艂y frajd臋 i nabija艂y si臋, bo zazwyczaj to one takie poturbowane s膮. No, ale przyzna艂 偶e pierwszy mecz to by艂a katorga, bo czu艂 te swoj臋 34 lata na karku. Ma艂y brzuszek mu nie pomaga艂 goni膰 za pi艂k膮. A teraz ju偶 po trzecim 艂atwiej, no i widz臋 偶e co nieco spad艂o, tam gdzie akurat ja u m臋偶czyzn nie lubi臋 ;-).

Udost臋pnij ten post

mamac贸reczki - pewnie d艂u偶ej chodzi艂a艣 z tym zapaleniem, ale dobrze 偶e w ko艅cu posz艂a艣 do lekarza, dobrze 偶e z c贸rk膮 termin macie. Ja za m臋偶a zdrowie si臋 bior臋 i te偶 naciskam, aby rezonans sobie kr臋gos艂upa um贸wi艂, plecy go bol膮 a specjalista szuka przyczyny. Gratuluj臋 awansu w pracy :-), takie rzeczy ciesz膮 w ko艅cu w pracy sp臋dzamy po艂owe dnia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰膰膰膰i贸wa
Dzi艣 padam po pracy. zrobi艂am hh 10 minut i Tiffany z r臋cznikiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fit1980
Witajcie, ja wczoraj zrobi艂am trening, ale tylko 30 minut, a ostatnio robi艂am 40 :-(. Po kilku dniach przerwy po prostu czu艂am si臋 wypompowana i nie dawa艂am rady . Nie wiem jeszcze jak b臋dzie dzisiaj. Jednak przerwy 藕le mi robi膮 i rozleniwiaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰膰膰膰i贸wa
Fit, no ka偶da z nas ma gorsze dni, wiadomo. Ja dzi艣 na pewno nie p贸jd臋 na 偶adne 膰wiczenia abs ani an zumb臋. mam naraz b贸l gard艂a, lekki b贸l kolana i okres, weso艂o! plus zaraz id臋 do pracy na 8 godzin. wczoraj jedyne co da艂am rad臋 zrobi膰 to hh 20 minut. dzi艣 pewnie nic, przerwa. pozdrawiam !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fit1980
Witajcie, dajcie mi po uszach dziewczyny, wczoraj trening a s艂odyczy do ko艅ca po偶ar艂am z c贸rci膮, 偶e ho, ho. Musz臋 co艣 zrobi膰 z tym podjadaniem. Jakby na jakim艣 g艂odzie by艂a :-). Gorzej mi si臋 teraz trenuj臋 w domu jak mam dzieci. Jednak rozpraszaj膮 uwag臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰膰膰膰i贸wa
Hej fit, no przecie偶 ka偶da z nas ma prawo zje艣膰 czasem cos s艂odkiego!!! i nie przytyjemy od razu, zw艂aszcza 偶e si臋 ruszamy. ;) Ja juz mam w porz膮dku gard艂o, kolano w sumie te偶 - no ale dopiero co wsta艂am godizn臋 temu. posz艂am spa膰 o 21:30 wczoraj, taka bylam padni臋ta!! wsta艂am po prawie 12 godzinach !! dzis chyba pojd臋 na aerobik ale to zalezy jak si臋 b臋d臋 czu艂a z okresem i kolanem. jak nie pojd臋, to po膰wicz臋 Mel i /lubTiffany w domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰膰膰膰i贸wa
Aha, ma艂e zdziwienie dzi艣 rano. zawsze s膮dzi艂am, 偶e podczas babskich dni wa偶y si臋 wi臋cej bo ogolnie organizm zatrzymuje wod臋 zazwyczaj jestem opuchni臋ta, itp... no dzi艣 rano na wadze rowniutkie 57 kg! 2 tygodnie temu by艂o rano 57,7 a 4 tygodnie temu 58,6 kg. no, to fajnie !! ;)

Udost臋pnij ten post