Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nędza w Polsce czy to się kiedyś zmieni

Polecane posty

Gość gość

Ja p*****le w tym kraju bez przerwy sączą kasę z naszych portfeli. Żeby zaparkować trzeba zapłacić, żeby iść do lekarza trzeba zapłacić, żeby zmienić plombę w zębie na lepszą trzeba płacić, żeby dostać głupie zaświadczenie do urzędu szkoły czy tam pracy trzeba płacić. Już nie wspomnę o tym że jedna połowa zarobków odbierana jest przez dziurawy ZUS a drugą odbiera rząd w podatkach i akcyzach. Wypłaty stoją w miejscu no szlag by to wszystko trafił. Zarabiam 1200zł/rękę, do 10tego została mi stówa w portfelu. K***a mam dość tej nędzy w Polsce.

Gość gość
nie, nie zmieni sie.

Gość gość
nie zmieni

Gość gość
nie bedzie tylko gozej

Gość gość
dopóki będzie demokratyczna dyktatura idiotów, leni i pasożytów to nie licz na żadną zmianę

Gość gość
nedza to jest w Afryce Ameryce PD. W Polsce jest po prostu nizszy standart zycia niez w krajach, ktore od wiekow byly potegami ekonomicznymi, mialy kolonie itp - Anglia, Francja, Niemcy. Niby dlaczego ma byc inaczej? Porownuj sie z krajami bylego bloku, np Bułgarią.

Gość gość
w Pl nie ma nędzy

Gość gość
do Afryki do Rumuni ciesz sie ze masz zdrowie

W Polsce nie ma nędzy, a to dobre... Takie wnioski wysnuwają osoby, które mają swoją działaność, i zarabiaja wiecej niz 3000 zl na reke, no to faktycznie nedzy nie ma ale wiekszosc ludzi w naszym swietnym panstwie nie ma znajomosci, i zarabia tylko 1200zl a pracuje ciezej niz ci ktorzy maja wiecej

Gość gość
Ja mam 3000zł i żyję w nędzy. Na nic mnie nie stać.

Gość gość
Wyprowadz sie na ukraine tam zarobisz 400 zł miesiecznie ceny są wysokie jak w polsce ,sa tam drogi dziurawe mało jest internetu wiem bo jestem ukraincem mieszkam w polsce od 9 lat nauczyłem sie polskiego w polsce sa gigantyczne zarobki zarabiam super 1600 zł miesięcznie na ukrainie zarabiałem w tym moim zawodzie 400 zł tu zarabiam 4 razy więcej bo 1600 zł mam uzywane auto mam internet i łazienke w domu na ukrainie tego nie miałem

Gość gość
zarabia 1600 i się cieszy, masakra. Ale do tego dojdzie, że zaczną do Polski przyjeżdzać stada Ukraińców i pracować za grosze, a dla Polakow pracy nie będzie :O

Gość Wolebycbogatynizbiedakeim
Ja mieszkam w warszawie na woli moj sasiad jest etiopijczykiem 3 lata temu przyjechał do polski tam w etiopii zarabiał jako murarz 3 dolary miesięcznie czyli w przeliczeniu 9zł tu jako murarz zarabia 1800 miesięcznie spójrz jaka gigaaaaaantyczna róznica my narzekamy na biede a co taki etiopczyk ma powiedziec

Gość gość
A najbardziej rozbrajający jest fakt źe pracuje przy wykończeniach wnetrz,zarabiam ok 2500 tysi a zajerestrowany na najniźszą krajową!

Gość gość
Ty ile zarabiasz śmierdzielu co czy nic niby ,jaja se ogol mózg se wytrzeb i jedz żabe age w dzungli i kużnij sie mało zarabiasz c***u ja zarabiam 23000 zł mam auto z salonu duży ładny dom z ogrodem z dwoma łazienkami kuchnią co roku na wczssy wyjeżdzam albo w góry albo nad morze jak zaplace podatek opłace prad wode internet i inne opłaty to i tak zostanie mi na życie 8,5 tysiaka

Gość gość
Jestem pedałem daj mi w dupke chłopaczku a ja ci wyliże jestem pedałem z ukrainy mieszkam tu od 12 lat miałem juz 4 chłopaków pracuje jako męska d***** zarabiam 19000zł

Gość gość
Wypierdalaj chuju pedale kurwowska popierdolona meska kurwa dziwko od siedmiu boleści lecz sie z pierdolonego chujowego pedalstwa tu chujowa bambiryno

Gość gość
Zostaw go homofobie jeden co ci on przeszkadza? Niech se żyje ty sie lecz z homofobii w psyhiatryku

Gość Peduś pedałek
A ja chętnie mu dam w dupke bo o tym marze

Gość gość
Same pedalstwo w tym pieprzonym kraju co?

Gość gość
i co z tego,ze gdzie indziej jest gorzej? Nas obchodzi,ze u nas jest chijnia. Nie ma co porownywac tylko dazyc do tego co chce sie miec. Ja zarabiam 2500 ale to i tak jest chijnia bo to drobne

Typowe dla leminga-porównuje zarobki Etiopczyków do polskich.Może inaczej ,porównaj się do Anglików,Francuzów,Włochów ,o Niemcach nie wspomnę. Równaj zawsze do lepszych a nie zadawalaj że inni maja gorzej.

Gość gość
Nie przesadzaj żle nie jeeeeeeeeeeeeeeeeest co cie to ophodzi ąwarże

Gość gość
Bo co ale my jesteśmy od tych krajów lepsi a zachod jest mniejszoscia krajów lepszych

Gość gość
Nędza to jest ale w USA a nie w Polsce.Tak proszę państwa.

Gość gość
Najbogatsza na świecie jest szwajcaria potem jest luksemburg dania katar norwegia australia gb austria potem niemcy izrael francja irlandia usa japonia korea pd singapur kanada włochy słowenia hiszpania zjednoczone emiraty arabskie kuwejt bahrajn arabia saudyjska brunei barbados polska dopiero na 47 miejscu na 220 panstw swiata czechy na 37

"Mamusiu. .Mam tylko trzy zęby.Nie martw sie ,XY ma tylko jeden " Filozofia właśnie tym stylu. W sumie wynika to z małych aspiracji.Ma się coś tam do zeżarcia,pcha się wózek wypchany tanimi produktami z jakiegoś Tesco czy Biedronki.A przecież chodzi o coś więcej .Pokolenie "grilla" 40 plus nie jest w stanie tego pojąć...

Gość gośćiuj
Aha i co z tego?co??? WaRsZAwA jest durna jest

Gość gość
Nieogryzku tyś jest chłop czy baba zajmnij sie searsem a nie portugalska biedronka

Gość Mam jaja nie ogolone
Dlatego ze ich nie gole bo nie stac mnie na golarke i na maszynke do golenia