Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makarola

PANOWIE, proszę się wypowiedzieć

Polecane posty

Gość gość
dziewico idiotko a czy te z doświadczeniem to tylko te co przelecialo pół miasta?

Gość makarola
Brawo, za wysoką kulturę wypowiedzi. Czyżby ugodziło Cię to osobiście? :) Radzę czytać ze zrozumieniem. Nie napisałam że każdą z doświadczeniem miało pół miasta, ale każda, którą miało pół miasta ma doświadczenie..i to do tej drugiej grupy się odniosłam. Skrajny przypadek ale istniejący.. Między dziewicą a dajką jest duuuuuuuuuży wachlarz doświadczeń i moje pytanie jest w którą stronę się skłaniacie. Więc chilluj gościu.

Gość gość
Jak pisałem DOŚWIADCZONE MIN 2 PARTNERÓW, Nie mam zamiaru czepiac się dziewic, babrac się w gownie, ośmielac ich, udowadniać ze naprawdę jestem jedyny. JESTEM ZA STARY NA DZIEWICE I NIE JESTEM PRAWICZKIEM

Gość gość
im dluzej czekasz, tym ciezej bedzie ci sie przelamac

Gość Domino324
Ja mam 25 lat i jeżeli miałbym się żenić, to z taką która umiała trzymać nogi razem, niż z taką, która ma dziurę rozepchaną jak wejście do jaskini. Jeżeli jesteś ładna, zgrabna i jak widzę po wypowiedziach inteligenta, to uwierz, znajdziesz kogoś, kto to doceni.

Gość makarola
Wiem, że będzie ciężko mi się przełamać.. ale no nie pójdę z pierwszym lepszym, byle mieć to z głowy... to chore.

Gość gość
autorko, warto czekać na tego jedynego, jeśli to możliwe a wiem, że tak to nawet do ślubu. ci którzy piszą, że nie chcieliby dziewicy sami mają za sobą bujną przeszłość, dla nich kobieta to narzędzie do zaspokojenia huci i nic więcej. ci natomiast którzy piszą, że woleliby dziewicę są godni zaufania. owszem zdarzają się przypadki łowców dziewic ale myślę, że to margines, większość panów myśli głową a nie fiutem. seks to nie wszystko, jest cała gama pięknych doznań, które otrzymujemy każdego dnia i gdy tylko możemy to dzielić z ukochanym człowiekiem nie ma wtedy nic piękniejszego. żal mi tych którzy zubożyli swoje życie sprowadzając wszystko do jednej dziedziny a mianowicie do doznań cielesnych. życzę Ci autorko mądrości i powodzenia w dalszym życiu. :)

Gość gość
doskonale Cie rozumiem i jako mezczyzna ktory niedgys cenil sobie (a moze nadal ceni) wartosci moralne, uwazam, ze jestes Skarbem na miare wyjatkowosci tego posranego wieku. W moich oczach zyskujesz bardzo duzo, bo seks jest dla Ciebie czyms wiecej niz zwyczajnym daniem ciala pierwszemu lepszemu. Jestes dinozaurem takim jak wspaniali mezczyzni, ale nie zmieniaj tego, nie ulegaj presji tego pogietego postrzegania ludzi. A ludzie to swinie. Nie obrazajac swin.