Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skąpa miesiączka,ale nie ciąża!

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Mam pewien problem.16.02.14 uprawiałam peeting z moim chłopakiem,jego nasienie nie miało żadnych kontaktów z moją pochwą,tak samo jak jego palce nie miały kontaktów z nasieniem.Do wytrysku doszło na brzuchu,spermę na początku wytarłam,a dopiero potem umyłam w wodzie i w mydle.20 minut później wzięłam prysznic.Więc ciąże wykluczam,wcześniej nie dochodziło między nami do zbliżeń,jestem jeszcze dziewicą.Jednakże,następnego dnia zaczęły boleć mnie sutki i piersi,potem doszło kłocie w jajnikach,miesiączki powinnam dostać 1 marca,a dostałam wczoraj 24.02.14 czyli 5 dni wcześniej,przeważnie mam bardzo obfite miesiączki i regularne,a ta jest o wiele słabsza.Dodam,że jestem chora i osłabiona,mam zapalenia gardła i gorączkę.W tym miesiącu było jeszcze dużo stresu.Czy mam obawy do niepokoju słabą miesiączką?Czy ktoś miał podobnie? Proszę o jakieś porady :c

Gość gość
powiedz chłopakowi, żeby ci następnym razem tak mocno piersi nie miętolił, to cie nie będą bolały

No i? Kobiecy organizm to nie jest zegarek. Zdarzają się takie rzeczy. Mi też się kilka razy w życiu zdarzyło mieć skąpy okres. Jeśli ta anomalia będzie się nagminnie powtarzać to idź do gina, ale na boga! Nieregularny okres może się zdarzyć, tak jak słaba lub obfita miesiączka i nic w tym dziwnego. W ciąży na pewno nie jesteś, daj sobie siana. Nikt ci nie wywróży diagnozy na forum.

Gość gość
A czy choroba i stres może spowodować takie skutki? Dodam,że mam problemy z anemią.

Tak, mogą. Wszystko może tak naprawdę opóźnić okres, jeśli się uprzeć. A tak btw to po co zakładasz dwa takie same tematy?

Gość gość
Ale mi się okres nie spóźnił tylko przyszedł 5 dni wcześniej.+Nie byłam pewna czy na forum i ciąży i płodności to trafiony temat.

No tak, zapomniałam. No i co z tego? Mi się wiele razy tak zdarzyło i nic mi nie jest. Pisze ci jeszcze raz: organizm kobiety to nie zegarek i czasem owulacja może się przyspieszyć a czasem opóźnić. Niepokojące się to dopiero staje, jeśli nagminnie zdarzają ci się jakieś anomalie. Tyle, i daj już spokój dziecko.