Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majusiajw

Sex na dwa baty a nowy partner przyznać do tego czy lepiej zataić

Polecane posty

Gość gość
Nie przyznawaj się, nigdy. Faceci tacy są zazdrośni nawet o przeszłość i lepiej żeby nie wiedział.

Gość gość
Jeśli on myśli o tobie poważnie to należy mu powiedzieć bo nie każdy chce puszczalska na partnerkę

Gość gość
myślisz że on jest z tobą taki szczery? a co jeśli to doopek, będziesz mu opowiadać o sobie takie rzeczy które prędzej czy później puści w obieg, jak mu się znudzisz lub w odwrotnej sytuacji, z taką osobą która wie za dużo trzeba się obchodzić z jak z jajkiem :O

Gość postrnaster
Jeśli tak lubisz, sprawia Ci to przyjemność, to na tą chwilę jest to tylko i wyłącznie Twoja sprawa. Jeśli uważasz, że popełniłaś błąd, że taka forma zaspokojenia seksualnego nie sprawia Ci przyjemności, to: "mylić się jest rzeczą ludzką" Mówienie komukolwiek nie posiadającemu właściwej dozy wyrozumiałości o intymnej przeszłości nie jest dobrym pomysłem. Nie jest także kłamstwem.

Gość gość
Ja sama bym sie nie przyznala, chyba ze mnie zapytal to bym powiedziala

Gość gość
JA MIALAM I MEZOWI I NIKOMU NIE PWOIEM; TO MOJA SPARWA

Gość gość
Mi, moja obecna (zanim byliśmy razem, jako przyjaciółka) opowiadała różne rzeczy w tym też doświadczenie "trójkątne". Wtedy to nic, ale teraz... gdzieś to siedzi we mnie i trochę kuje. Wolałbym tego nigdy nie słyszeć no ale coż, przynajmniej wiem o niej wszystko i ona o mnie. Możemy być szczerzy ze sobą :)

Gość gość
Wolę wirtualny seks,korzystam z http://seks-telefon24.pl/ bo jest tanio i dyskretnie, fajne laski, napalone i robia wszysco co zapragnę

Gość gość
Ktoś jest chętny na sex telefon? Jestem Marcelina znajdziesz mnie na http://seksnumer.pl/sex-telefon-marcelina.html Jestem doświadczona i taka, która wie czego chce, zapraszam młodych i starszych panów, każdy znajdzie u mnie super niespodziankę, czekam na twojego grubego i cieplutkiego:)