Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego mezczyzni tak nienawidza kobiet polek zwlaszcza tutaj to widac

Polecane posty

Gość gość
Jesli nie masz swietnego angielskiego to trudno sie nie dziwic ze angielka nie poleci na polaka bo jezeli sie nie ma kasy to trzeba miec przynajmniej dobry bajer i gdyby np do autorki tematu podszedl na polkiej imprezie rumun nie mowiacy po polsku tez pewnie mialby male szanse nawet gdyby byl przystojny Za to anglik mialby juz duze nawet gdyby autorka tematu nie mowila po ang. A on po pl ;) taka nasza mentalnosc... mamy za sasiada jest ok mniej ok kiedy bedzie to np wietnamczyk :) i o ile polak nie mowiacy perfekcujnie po angielsku musi czyms zaimponowac zeby miec szanse chyba ze doposze mu szczescie ja tak mialem 3 krotnie za kazdym razem szczesciu dopomogly procenty lub inne uzywki jak exta...;) o tyle nasze cudowne kobiety nie musza mowic praktycznie nic wtedy jest nawet lepiej a to wszystko dzieki temy ze anglikowi arabowi z przewaga na arabow wszystko jedno w jakim jezyku i na jakim poziomie dziewczyna zna jezyk ang. Najwazniejsze ze ma tzw piske :) a cala reszta to juz drugorzedna sprawa.... zdarzalo mi sie byc zbywanym w anglii przez polki na ktore nawet nie zwrocilbym uwagi w pl ;) wszystko dlatego ze obrosly w piorka po niekonczacech sie komplementach od tubylcow noi ok sobie mesle macie mnie za nieudacznika wolicie do murzyna zamarzyla sie egzotyka i czytane komentarze na temat niebianskiej milosci ;) intercyza to podstawa w tych czasach mam "morde" na klodke tutaj nie wychylam sie kiedys sie znajdzie normalna laska ktora poleci na magazyniera zarabiajacego minimum a po czasie okaze sie ze ma dzialke nad morzem z domkami do wynajecia i sie budujr do tego bedzie miala jak paczek masle :) a wszystkie "polskie gwiazdy" obchodzace mnie lukiem wyswiadczaja mi tylko przysluge hehe jedyne co wam zostanie po tych wielkich kolorowo zagranicznych milosciach to bedzie wspomnienie nie zawsze mile czasami dziecko faceta brak ;) wiadomo 10% statystycznir ulozy sobie zycie i jak znalem 4 laski w uk osobiscie ktore byly z kolorowym lub bialym angolem tak wszystkie wrocily do tych polskich idiotow ktorych kiedys bedziecie nazywac swoimi mezami ;) na nic sie zdalo dawanie d..y i pyszne obiadki nie byly rzucane zeby nie bylo ze chcialbym niektore tutaj panie zrownac ziemia :) szly po rozum do glowy i same odchodzily i wiekszosc zwas tez pojdzie z roznych powodow szkoda tylko ze nie mozna was jakos przeskanowac bo tych przygodach z czarnymi niektore z was to pewnie tykahace bomby wiem ze nie ma reguly ale cz chociaz jakis odsetek z was pomyslal zeby zrobic testy zanimzaczelyscie uprawiac z nimi seks? Od kiedy otworzyli granice liczba rozwodow z orzeczeniem winy po stronie zony wzrpsla 3krotnie to smutne ale mam wrazenie ze odsetek chorob wenerycznych tez kiedys mialem luzne podejscie do komdomow ale ostatnio sie to zmienilo ;)

Gość gość
Gosc z 20:43 czekaj, ide po popcorn i cole i zawolam mojego meza. Usiadziemy i sie posmiejemy a ty pisz dalej chlopie, pisz! Wiecej i wiecej tych esejow prosimy :D

Gość gość
"ja tak mialem 3 krotnie za kazdym razem szczesciu dopomogly procenty lub inne uzywki jak exta..." no jakby taki narkoalkoholik do mnie podszedl tobym go odrazu zbyla, daj spokoj koles, swoim wpisem pokazales jaki poziom tu reprezentujesz a dziwisz sie, ze zadna cie nie chce

Gość gość
20.43 - Przepraszam, ale tego nie da się czytać! Nie chodzi nawet o treść, ale od samej formy głowa boli. Kolego gdzie są przecinki? Marne twe szanse na "normalną" dziewczynę. Czym ją sobą zainteresujesz? Skoro nie majątkiem, na "bajerkę" również nie liczyłabym. To czym? Zgrabnym tyłeczkiem?

Gość AdwokatBiedaków
my polacy kochamy polskie kobiety! ❤️

Gość gość
U mnie byla 19.43 ;) narkoholita zapomnialas dodac poza tym to nie ja bylem wstawiony tylko one mlode fajne angielki przeciez to normalne tutaj i wszedzie nie trzeba byc narkomanem zeby kilka razy w zyciu sprobowac extazy ograniczona osobko :) mam tu kolegow angielskich nie mysla o polkach jak o k...ch bo to za ostre okreslenie ale sa jakby to ujac ... bardzooo "wyluzowane" i serte na nowe znajomosci i teraz dwa przyklady (a mam w pracy tylko tych 2 angoli) 1 raz siedzi w pubie naszla go ochota na fajke wychodzi jakis murzyn zaczepia dziewczyne okazuje sie ze to polka on go przegania w nagrode ona mu daje swoj numer telefonu i sie kreci :) siedzimy peri peri a on do mnie mowi " chris chodz z nnami do pubu w piatek bedzie monika tylko nie mow jej ze mam zone :) a monila uradowana bo ja fajny angol poderwal ale nie przejalbym sie tym w pl wiec dlaczego mialbym tutaj .. 2 przyklad idziemy z dunk-iem i kevinem do sklepu ja polecialem szybko subwaya oni po chipsy spotykamy sie w parku a oni nadaja jeden przez 2go podnieceni slysze gadke ale jeszcze nie wiem o co chodzi dunk : yes man! Kevin : "u see ..i told you how easy it is" pytam sie o co idzie a oni sie ciesza ze poznali fajna polke na kasie w sklepie i dala im numer :) dziewczyny mowie wam serio pomyslcie dwa razy za nim cos zrobicie jak tu gadam z angolami to jak sie ich pociagnie za jezor to mowia wprost ze maja wstret do ciapatych mieszkalem kiedys na 2 chatach z nimi przyjacielscy ludzie ale brudasy na maksa... kto czytal ostatnio w daily mail o polce ktora robila w fabryce kielbasy i zaczela swirowac do szefa jak ten wygral 140mln funtow na loterii on zaraz potem rozszedl sie z zona polka ladna lat 30 on lat 50 /130kg zywej wagi 140mln na koncie bez 40 tysiecy za auto ktorym ona teraz jezdzi ;) facet mowi ze ona jest jego driverem i ochroniarzem o tym ze ochrania jego pen..a kraza tylko plotki rodzicow tylko szkoda bo ta durna gazeta dotarla nawet do nich...w co akurat wierze nawet jesli to artykul z daily dobrze ze w anglii tak malo milionerow wasze male przygody z ciapatymi pozostana tajemnica i tylko przyszlego meza szkoda tego glupiego polaczka ktory bedzie sobie trwal "szczesliwy" w tej niewiedzy ;)

Gość gość
P.s ogolnie to do 2 dni wstecz mialem calkiem dobre zdanie o polkach ale przez przypadek wszedlem na kafeterie i teraz widze ze bylo za dobre ;) po prostu uswiadomilem sobie ze to co ludzie tu pisza maze byc troche prawdziwe jak sie tak zatrzymam i spojrze wstecz co wyprawialem na osiedlowych budowach z kolezankami z ulicy za malolata jeszcze ile dzoewczyn udalo sie wy....czyc na pierwszej randce ile z tego mialo facetow lub mezow to az wlosy sie jeza na glowie :/ ... nie robme z siebie swietych ani kobiety ani faceci moze najwyzszy czas dorosnac do mysli ze seks nie musi byc wynikiem milosci lub miloscia sie konczyc wiadomo ze laski o tym wiedza najlepiej tylko maja wiekszy problem z przyznaniem sie do tego :) dla polakow ktorzy sieja i powtarzaja puste ploty tez mam dobra rade zamknijcie kubly i wezcie siue w garsc nie macie piski to warto sie uczyc angielskiego i mniej pic bo to zadna tajemnica ze polskich meneli tu nie brakuje i chociaz wszyscy wiemy jak jest to kto bedzie o nas mowil dobrze jesli nie my sami ?... jutro tlusty czwartek zapowiada sie slodkiweeken dziewczyny moglybyscie w drodze wyjatku popodrywac troche towarow made in poland na imprezach ;) pozdrawiam

Gość ggggosc
Pisalam, powtorze: Ciagnie swoj do swego. Ty myslisz, ze fajne, szanujace sie Polki lataja po imprezach? Albo pracuja na kasie (nikogo tu nie obrazam, ale taka prwada)?? O Polakach tez mozna wiele napisac, ba bardzo wiele. Niestety prawda jest taka, ze ci normalni, zarowno kobiety jak i faceci, nie wyrozniaja sie z tlumu, nie zwracaja na siebie uwagi. Poza tym na podstawie kilku postow na kafeterii, ktore nota bene pisze jedna i ta sama osoba, wyrobiles sobie zdanie o wszystkich Polkach? Slabo, kolego, bardzo slabo...

Gość gość
A ty myslisz ze fajne szanujace sie polki nie moga chodzic po imprezach ? Typowa ignorantka... to ze ty masz o sobie takie zdanie i wiekszasc weekendow spedzonych w domu przed tv nie oznacza ze normalne kobiety nie moga sie pobawic na imprezach zaraz pewnie uslysze ze wikendy lubisz spedzac za miastem jakies wycieczki wspinaczki karuzela itd... i ten tekst ze porzadna- normalna dziewczyna nie bedzie pracowac na kasie dlatego ze co? Bo to praca fizyczna wedlug ciebie ktos taki nie zasluguje na szacunek? Sorry mala ale w twojej wypowiedzi zabraklo jakiegos minimum taktu...obycia...stylu...kultury... noi przede wszystkim sensu

Gość ggggosc
i ty piszesz o obyciu i kulturze? Hahaha no prosze cie, nie blaznij sie juz. Nigdzie nie napisalam, ze komus kto pracuje na kasie nie nalezy sie szacunek (czytaj ze zrozumieniem, uczyli w szkole), nigdzie tez nie napisalam, ze nie mozna wyjsc na impreze, ale wybacz...Sa imprezy na poziomie i takie o ktorych piszesz ty... I od kiedy danie komus numeru telefonu oznacza pojscie z nim do lozka? Ja rozumiem, ze w twojej glowie, jak i w glowach twoich kolegow to wlasnie to oznacza, ale latwi zawsze tak sadza...

Gość gość
P.s wydaje mi sie ze wiekszosc lasek pracujacych na kasach ma pewnie wyzsze wyksztalcenie paradoksalnie biorac pod uwage jak jest w pl po prostu te kobiety pewnie w lepszym stopniu mowily po angielsku i latwiej bylo im sie zahaczyc pisz co chcesz ale pewnie 70% osob pracujacych na warehousah nie mialoby szansy sie tam znalezc zakladajac ze pokonczyli licea np

Gość ggggosc
A i jeszcze jedno.. Poczytaj sobie swoje wypowiedzi, pozbawione znakow interpunkcyjnych. Jaki one maja sens? Bo dla mnie to jeden wielki belkot :D panie obyty i kulturalny...na poziomie plytek chodnikowych.

Gość gość
Ale ty jestes naiwna kobieto myslisz ze jak facet zagaduje laske w spozywczaku ona mu daje numer to nie przechodzi jej przez mysl ze moze z nim wyladowac wlozku? Bo jak dla mnie na 90% jest to tylko kwesta spedzonego ze soba czasu i tak dokladnie to napisalas pytajac sie czy ja mysle ze szanujace sie kobiety chodza po imprezach lub pracuja na kasach ! Ale widocznie sama nie wiesz co piszesz... ciekawe co to za imprezy na ktore ja nie chodze a wpuszczaja takich vipow jak ty...czyzby b.awards ;) bo ja pisalem o ogolnie dostepnech miejscach w ktorych bawia sie tubylcy

Gość gość
Hehe czepiaj sie znakow tonacy to sie nawet brzytwy chwyci najwaniejsze zebys przestala sie czepiac ludzi pracujacych na kasach ;)

Gość ggggosc
Hahaha wiesz co, jednak lubisz sie osmieszac. Jasne, kazda, ktora daje swoj numer facetowi mysli od razu "ciekawe kiedy wyladujemy w lozku". Zapewne sa tacy, ktorzy tak pomysla, ale jednak wiekszosc nie. Jesli chodzi o imprezy. Tubylcy sa na roznym poziomie, tak jak i imprezy. Ty jak widze gustujesz w latwym towarzystwie, sam malo soba reprezetujesz, choc chcialbys zeby bylo inaczej...no ale...Skoro nie wiesz jakie to sa imprezy na poziomie, to wybacz nie zamierzam ci tego tlumaczyc, ale nie wpuszczaja tam byle kogo z ulicy. Co do szacunku, powtorze, czytaj ze zrozumieniem, bo widze masz z tym problem.

Gość ggggosc
Ja sie uczepilam znakow, a ty kasy. Proste

Gość gość
Hehe zabawna jestes wiesz :) ok nie mam na to czasu kupilem sobie dzisiaj fajna ksiazke wiec milego wieczoru zycze ;) jak to mowia kto cie nie zna ten cie kupi a kto poznal ten za darmo nie wezmie ;) P.s gdyby sie jednak okazalo ze jestes mloda dowcipna sympatyczna powaznie myslaca o zyciu mozesz byc nawet troche zlosliwa ale dalej na ten swoj slodki sposob ktory mnie bardzo ujal koniecznie sie odezwij wyobrazasz sobie taki duet tylko ja ty 2 lampki wina kocyk i kominek kontra swiat ooo! :)

Gość gość
dziekuje, mam juz z kim pic wino... Widze, ze wiesz co o tobie mowia, wiec uswiadamiac cie nie bede :) Milej lektury