Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy woziłycie niemowle w spacerowce ?

Polecane posty

Gość gość

mam 7 miesieczne niemowle, synek nie siedzi. W gondoli dostaje czału, bo rwie sie do siadania, ostatnio nasze spacery to koszmar

Gość gość
ja od polowy 5tego mca, maly nie siedzial wiec byl w pozycji pol lezacej

Gość gość
5 msc - na półsiedząco albo na leżąco

Gość gość
Tez w 5 na pollezaco. Po pierwsze rwal sie do ogladania widokow a po drugie wyrosl z gondoli, a po trzecie mial refluks wiec jezdzenie na plasko tez odpadalo bo byl krzyk bo podraznial mu sie przelyk.

Gość gość
ja od 3 miesiaca wozilam w foteliku samochodowym bo corka darla sie wnieboglosy...refluks plus chec rozgladania sie..spacery byly koszmarne, trwaly 5 minut tak sie szamotala..w foteliku od razu zasypiala lub gugala:) od 6 miesiaca spacerowka

Gość gość
My jakos w 5 miesiacu bo corka byla ciekawska i zeby wszystko widziec to w gondoli jezdzila na brzuchu(tak jej sie to spodobalo ze na plecach wogole nie chciala) jak miala jakos 4,5 Miesiaca zaczela przyjmowac pozycja do raczkowania wiec przeszlismu do spacerowki bo sie balam ze wypadnie

Gość gość
U nas w 5 miesiącu córka sama już siedziała ale musiała miec po chwili oparcie. Autorko spokojnie możesz tak duże niemowle posadzić już w spacerówce zabezpieczając boki . On musi ćwiczyć kręgosłup bo jak widać ma jeszcze słabe mięśnie a siedzieć już powinien. Powiem ci co powiedziała pediatra mojej koleżance. Koleżanka swojego 6 miesięcznego synka kładła płasko w gondoli , nie próbowała go nawet prowokować do siadania, do ćwiczenie plecków i rąk i tak miesiąc jeszcze minął, pediatra próbuje go chwytać za rączki a tu wata, dziecko nie ma siły, nawet siedzieć nie potrafi więc zapytała czy na spacerach siedzi lub półleżakuje , koleżanka mówi że tylko lezy bo jest za słaby jeszcze a pediatra mówi , tak za słaby bo pani nic z tym nie zrobiła. Dzieciak Moment zaczął siadać jak już raz go posadziła. Ty nawet nie czekaj tylko sadzaj go w spacerówkę i podpórki po bokach jakieś mu daj.

Gość gość
O w morde. Niby siedmiomiesieczne juz ma siedziec i sadzac niesiedzace polroczne? Masz cos z glowa nie tak. Dziecko siedzi wtedy kiedy jest na to gotowe,ale majac pol roku. Jedno bedzie mialo 5 miesiecy a inne 10 i wszystko jest w normie. Moj usiadl sam jak skonczyl 8 a dzien wczesniej posadzony sie przewracal. Sam wiedzial kiedy ma to zrobic a nie zawiedzona mamusia,bo ona musi dziecko posadzic. Co innego pozycja pollezaca,ale nie sadzac na sile.

Gość gość
6,5 m-ca w parasolce rozkładanej prawie na płasko, była jesień

Gość gość
*"A nie majac" a nie "ale majac"

Gość gość
"Nawiedzona" a nie ,"zawiedzona". Telefon mysli,ze wie lepiej ode mnie co chce napisac.