Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj gapiła sie na mnie brzydka dziewczyna ale spodobała mi sie bo

Polecane posty

Gość gość

zobaczyłem że sie jej podobam. Przechodziła 2 razy obok miejsca gdzie pracowałem i sie na mnie gapiła. Widziałem jak sie bezprzerwy patrzy, gdy nagle na nią spojrzałem to szybko odwróciła oczy i nie wiedziała gdzie podziać wzrok. Odrazu zkumałem że sie jej bardzo podobałem jak tak sie gapiła. Nawet jak brzydka laska okazuje zainteresowanie to odrazu rośnie w oczach. Jak by mi niedała takiego sygnału to nawet niezwrócił bym na nią uwagi. A tak, miałem na nią nawet ochote. Także do roboty kafeterianki

Gość gość
na mnie jeden tez patrzył, a brzydki jak kupa. i sie umawiamy, brzydki , ale ma cos w sobie. to cos jest tak silne, ze wole jego niz nudziarza pięknisia...

Gość gość
Dobre prowo

Gość gość
Lubisz desperatki, proste.

Gość gość
o żal.. jak można pisac że to prowo. Taka jest prawda. Na ulicy mijacie codziennie tyle potencjalnych partnerów czy partnerek i niezwraca sie na nich zbytnio uwagi. A niech taki przeciętniak czy przeciętniara pokaże nami zainteresowanie to odrazu zmienia sie w naszych oczach i zaczyna nas do nich ciągnąć. Coś w tym jest. Nawet niezbyt urodziwy człowiek ma spore szanse.

Gość gość
W każdym razie, ta laska co dzisiaj ją spotkałem ładna niebyła ale była seksi i jak jeszcze czułem że sie jej podobam to nabrałem na nią ochote. Cały dzień o niej myśle :D nawet konia zwaliłem już pod nią :D

Gość gość
9/10 związków jest ze sobą bo spodobało się tej drugiej osobie i tylko tyle

Gość gość
ja tez wariuje za taką jedna blondyneczka, ale jest śliczna, no ale zajęta, ale kiedys sie przelamamłem i zaprosiłem ja na kawe, zgodziła sie. czasem sie spotykamy. mysle taraz jak z nią seks miec. bo to bedzie cieżki temat, bo ja jej sie chyba nie podobam,

Gość gość
Ja tez trak mam wystarczy ze byle jaki facet na mnie zwróci uwage w pozytywnym znaczeniu i zaraz sie zakochuję cóz duzo ich nie było . Nawet nie musi mi sie podobac ,. Ale ja to co innego bo mam straszne problemy z braku urody .

Gość gość
Gosc znajdz sobie inna blondyneczke proste .

Gość gość
a jak laska jest ladna , a ja brzydki , to jak ja sprowokowac na seks????? narazie sie spotykamy , ale cholernie mnie pociaga, nie przeszkadza mi nawet ze ma faceta taki troche bandziorowaty, ale nie boje sie w razie jakies wpadki.

Gość gość
To znajdz sobie inna chłopie albo idz do domu publicznego jak chcesz zamoczyc , po 2 co za głupota myslec ze kazdy kto na nas spojrzy to znak ze mu sie podobamy :/

Gość gość
ja nie chce innej , chce tą. to własnie ten problem - popatrzyła i jest koniec, chce ją mieć, nikt tego nie zrozumie jak nie doswiadczy, nawet mi sie nie chce konia walic, musze sie z nią przespac , bo zwariuje...

Gość gość
Ile Ty masz w ogóle lat ?

Intelegencja niektórych urzytkowników siega ponizej Iq Przema23lata :{ On przynajmniej pisze to specjalnie a tu widze na powaznie .

Gość gość
43,

Gość gość
A ona ile ma lat ?

Gość gość
ale co tu ma inteligencja z pociągiem seksualnym??? jak ktos tak nie mial to nie zrozumie, mi sie to trafiło pierwszy raz, laska młodsza o 15 lat, ma chlopaka, a mi odj...ło ostro na jej punkcie. nikogo nie krzywdze, bo jestem po rozwodxzie od 7 lat. nie ma nikogo.

Gość gość
Prosty chłopak jesteś. Na prawdę dajecie szansę każdemu komu się spodobacie? Hehe zero selekcji, wymagań itp.?

Gość gość
k***a nie chodzi o to ze jak ktos sie patrzy to odrazu sie podoba. Niektorzy są z natury skrępowani albo patrzą sie tak poprostu ja to rozumiem. ALe ta dziewczyna ewidentnie sie patrzyła na mnie bo jej sie bardzo spodobałem. Tam było dużo innych ciekawych rzeczy do oglądania na około a ona patrzyła sie tylko na mnie, nic wiecej jej nie interesowało, zresztą można sie domyślić w sposób jaki to robiła. Wy tego nie widzieliście a ja wiem. DLatego pisze jaki to dobry sposób na podryw

Wiec idz do buirdelu :/ Stary chłop a taki głupi ...

Gość gość
czasem mam nawet tak ze nie spie w nocy, ciągle myśle. jak przejezdzam obok jej domu to sprawdzam czy jej auto stoi na podwórzu. jak nie widze auta , to mnie to wk...wia bo nie wiem czy ja zobacze jeszcze

Gość gość
I gruba maciora z iq 75 może się równać ze śliczną laseczką :D tak to nie ma.

Gość gość
to musisz być strasznie niedowartościowany, skoro podobają ci się byle jakie osoby tylko dlatego że zwrocily na Ciebie uwagę:D masakra co za desperaci tu siedza:D

Gość gość
faceci inaczej mają z tym jak kobiety . co ja mam w tym burdelu robic???? jak mi nie stanie do wywłoki . to nie w tym rzecz

Ale moze tez tak byc ze np.przypominamy tej osobie kogos .

Gość gość
trzeba podrywac,******* a nie w jakies selekcje sie bawić jak dziecko z przedszkola. Ja biore każdą której sie spodobam, i dopiero po jakimś czasie moge zdecydować czy z nią dalej ciągnąć czy sie pożegnać. Jak panna jest wyjątkowo odpychająca to wiadomo ze na starcie podziękuje. Miałem jedną taką, poznałem ją w domu przez moją matke. W ten sam dzień co ją poznałem już sie z nią bzykałem bo sie opiła. Po paru tygodniach zobaczyłem jaka jest naprawde bezwartościowa i pusta i mnie obrzydziła. Była nawet ładna ale niemogłem z nią dłużej bo mnie odpychało. Taka sytuacja

Gość gość
Jaki to sposób? Żaden :D na pewno by jej miło nie było, że ją masz za brzydką.

Gość gość
taka śliczna jak sie popatrzyła na takiego star**** jak ja to co z facetem może sie wydarzyc. to proste - zwariuje...