Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj gapiła sie na mnie brzydka dziewczyna ale spodobała mi sie bo

Polecane posty

Gość gość
i wystarczyło jedno spojrzenie blondyneczki i to jest mój koniec. wczesniej tez patrzyły różne i nic. x x bo to jest love, trafiło cie i tyle, kto tego nei doswiadczyl, nie zrozumie.

Ale często sygnały jake daje nam 2 osoba mozemy xle odebrac i moze sie okazac zwyklym przypadkiem , ja znam taka osobe faceta co daje wszystkim znaki że inne kobiety sie mu podobaja ale w ogóle w wiekszosci z tych kobiet nie sa w ogóle w jego typie . Szuka modelki wiec nie warto w takie rzeczy wierzyc a to ze ktos dłuzej zatrzyma wzrok heh może to byc kwiestia tego ze sie spodobalismy temu komus albo czysty przypadek , jak idziecie na ulicy to specjalnie patrzycie sie na wprost zeby nikpogo "nie dotknac swoich wzrokiem " ? Oczywiscie ze nie , rzadko zdarza wam sie zatrzymac na kims wzrok tak bez powodu ? Bo mi czesto .

Gość gość
no własnie i co teraz LOVE a ta blond ślicznosci ma faceta. a ja chce seksu tylko z nią.....

Wiec to nie ma nic wspólnego z miloscia sam sobie zaprzeczasz to nie jest normalne zeby facet w tym woeku upqarl sie na 1 na tylko dla seksu .

Gość gość
można patrzec ,ale jak sie potem myśli o tej kobiecie to nie jest takie zwykłe patrzenie, a jak potem mi pisze ze mam to cos w sobie ze nie może o mnie zapomniec to zaczyna sie wariowac, myslałem ze w wieku 43 lat tylko sie posu wa , bez uczucia. a tu niespodzianka.

Prowo piszesz ze chce tylko seksu a teraz piszesz o uczuciach ? Zdecyduj sie , poza tym dla mnie to nie miłosc tylko Depresja maniakalna .

Gość gość
Ja tego goscia na ulicy przeciez nie poznałam, widuje go regularnie, bo mamy podobne hobby... oczywiscie , ze nie padam z wrazenia jak ktos na mnie spojrzy na ulicy. ZAuwazył w kazdym razie moje zainteresowanie, od tego sie zaczeło.

Gość gość
jestem juz chyba zdesperowany, wstydze sie jej wyznac co sie ze mna dzieje, udaje takiego obojętnego , zeby to nie wyszło na jaw, ale jej normalnie potrzebuje , zawładneła mną. jestem jej. normalnie zwariowałem ostro. ale wstyd mi . nigdy bym jej tego nie wyznał.

Gość gość
mając 43 lata , a ona 28 facet sie obawia. jakby mnie odrzuciła, bo w koncu ma faceta swojego , ciężko bym to znióśł. ale może jej to powiedziec????

Gość gość
jak nie ma dzieci, to próbuj, podobno to kobieta wybiera, Mnei nic tak nie podnieca jak najarany na mnie facet. Zwłaszcza jeśli to ona zaczela..

Gość gość
ale po co ja mam tam isc ???? to n ie chodzi o zaspokojenie , to chodzi o konkretną ko0biete. koledzy sie smieją , bo moge małolaty wyrywac bo mam kase, a ja chce tylko tą jedną!!!

Ja nie jestem psychologiem ale wiem ze to nie jest normalne , to jest jakas choroba maniakalna powinienes iosc do lekarza specjalisty , i przedstawic mu swój problem . Na to jest tylko lekarz ona Ci nic nie pomoze bo problem lezy w twojej psychice .

Gość gość
tylko z nią seks moge miec

Gość gość
Lady 93 a ty stara panna czy zakonnica, ze cie tak boli, ze ludzie sie sobie podobaja?

Gość gość
zaden facet na twoim punkcie raczej nigdy nie wariował, wiec nie wiesz jak to jest. kobieta potrafi zmysly rozpalic , a facet wariuje, ty widocznie ani jedno, ani drugie

Gość gość
Lady, faktycznie, masz racje, nie wiesz co to choroba maniakalna, wiec zamknij klape.... :p

Stara Panna :)? A widzisz mój nick :)? Tłumacze facetowin ze jest chory moga sie podobac ale normalny facet nie upiera sie na jedna przez tyle lat gdy ona ma go gdzies to swiadczy o jakis brakach w jego dziecinstwie powinien się leczyc isc do jakiegos specjalisty ale chłop sie uparł ze jest zdrowy ale w dalszym ciagu nie rozumie tego zjawiska . Ale to ze ktos ma jakies problemy i blokady w psychice nie musi od razu oznaczac ze jest czubem ! Skoro uwaza ze to normalne wiec prosze bardzo niech dalej sie męczy . Bo normalne to to nie jest .

Gość gość
ty kobieto nie rozumiesz mężczyzn, ja ma 43 lata, różne w zyciu przearbiałem, d******* małolatki, mężatki... każdą która była chetna, ale teraz nie chce , chce ta JEDNĄ , , tylko ta sie liczy. staje mi jak słysze jej głos, jak ją widze, juz mi zaczyna stawac jak do niej pisze smsa. co mi teraz po d*****ach jak mi nie stanie .

Poza taki stary cap miłosci nie szuka wiec juz jest cos podejrzane pewnie mial bardzo ubogie zycie emocjonalne w młodosci . Albo nad zwyczajniej jest to zwykła prowo . Nawet jak facet zwariuje na punkcie jakiejs kobiety to moze isc np. z inna do łózka wiec nie udajcie takich swietoszkow bo nikt wam nie uwierzy . Kazdy zdrowy facet nie zamyka sie tylko na 1 kobiete . Takie zauroczenia szybko mijaja a tu to juz przechodzi wszelkie pojecie "Innej nie ze chce musi byc tylko ta " Dobre dobre .

Gość gość
mi sie zdaje, ze to jest piekne, ze facet sie upiera na jedna, nie wiem czy ma braki w dzieciństwie czy nie, ale oby takich było jak najwiecej. Zdrewniała panno, czy pani, wpsółczuje ci ubogiego zycia...

Gość gość
taki stary cap - jak mnie nazwałas nie potrzebuje d********* gdzie wysyłasz jako rade. ty kobieto nie potrafisz zrozumiec męzczyzny. ja miałem dzi ki, małolaty , męzatki - wszystkie jak sie pchały. a chce tą jedną teraz, bo mnie juz tamto wszytsko nie interesuje. wyobraz sobie ze można sie zamknąć tylko na jedną kobiete.

Gość gość
ja sie tez jako nastolatka zauroczyłam w gosciu, nie mijało mi to 14 lat... mimo ze on był zajety, tyle czasu o nim myslałam. Jednym mija szybko, innym długo, moze to zalezy od osoby.

Dla mnie to jest załosne Staruszko , takie rzeczy były modne w romantyzmie i ksiazkach , które byłuy fikcja . Raczej wy jestescie dretwymi pannami myslicie ze facet wiecznie bedzie wpatrzony w 1 ? Facet to facet i to normalne ze podobaja mu sie inne . A jesli nie to cos z nim jest nie tak . Przerabiał inne i mu sie w tuym łbie poprzekrecało , ze teraz wszyskie inne sa be no bo pewnie inna go nie ze chce juz i ma nadzieje na ta jedna albo jest faktycznie psychicznie chory i sam nie chce sie przyznac do tego .

Gość gość
ta jedyna liczy sie dla mnie juz od roku, dużo mnie kosztowało pracy i chce tylko ją.... za te jej spojrzenia oddam wiele. takie kobiety jest jedna na milion.

To sa problemy psychiczne miłosci nie ma jest tylko przywiazanie i szybkie zauroczenie . I mam gdzies czy na mnie naskoczycie czy nie taka jest moja opinia .

A pisałes ze od 7 lat , bardzo ciekawe w kilka minut cofnelismy sie w czasie o 6 lat , na prawde ciekawe zjawisko :D

Gość gość
ty Lady to sie rąbiesz z każdym ??? nikt cie widocznie nie adorował nigdy. nie doswiadczyłas tego jak facetowi zalezy na innej. dajesz jak leci kazdemu gosciowi , bo myślisz ze nie ma tego jedynego. tempa jestes i tyle. facetowi doradzasz burdel. dno kobieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
to jakas głupia gówniara, aydaje jej sie ze wszyskto wie o zyciu, a g... wie. Same banały.... Na poczatku jest tak: moze ta, moze tamta. Potem tylko ta jedna! A na koniec: byle kto, byle był... :p

Gość gość
własnie moja wybranka jest przeciwienstwem ciebie. ty bys na mnie popatrzyła to pewnie bym wzgardził , nie musze cie widziec. moja blondyneczka nie mało że jest śliczna to do tego mądr, niedostepna i niesamowicie pociągająca. ty moja droga niekoniecznie...