Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety przeskakujace z utrzymujacych je rodzicow

Polecane posty

Gość gość
w kazdej pracy kobieta jest niczym -nawet wzorowe pracownice z 20, 30 letnim stazem bywaja zwalniane bez mrugniecia okiem przez pracodawce kanalie

Gość Uszka w barszczu
w kazdej pracy kobieta jest niczym -nawet wzorowe pracownice z 20, 30 letnim stazem bywaja zwalniane bez mrugniecia okiem przez pracodawce kanalie *** Oj jak bardzo się mylisz ;) PS droga Pasożytko ja nie muszę drżeć o to, że ktoś mnie zwolni bo się zestarzeję :) I to ja jestem szefem więc nie muszę się obawiać, że ktoś mnie potraktuje jak panienkę do towarzystwa ;) A dbam o siebie nawet teraz, kiedy leżę w łóżku - co kto lubi. Ja robię to dla siebie i męża przy okazji a nie dla współpracowników i klientów ;) Ale dobrze wiedzieć, że w ogóle cokolwiek robisz ;]

Gość gość
gazet nie czytasz, zycia nie znasz-kobiety s a pierwsz e do zwolnieni i ostatnie do zatrudnienia- nawet specjalistki bywaja zwalniane po latach wzorowej pracy

Gość Uszka w barszczu
Nie no, nie czytam bo za głupia jestem ;] Wybacz ale znam zbyt wiele kobiet, które w gorszych czasach zaczynały pracę a pracowały spokojnie do emerytury/dalej pracują ;] Nie mówię, że w ogóle ten problem nie istnieje ale bez przesady :) Mam powiedzieć, że nie pójdę do pracy bo BYĆ MOŻE mnie zwolnią? :D Albo BYĆ MOŻE padnę ofiarą molestowania? :) Równie dobrze mogę nie wychodzić z domu bo mogą mnie zg*****ć albo przejechać samochodem.

Gość gość
do pracy chodzi sie z tragicznej koniecznosci ale nie nalezy myslec ze sie tam bedzie do emerytury-hahha