Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do katoliczek

Polecane posty

Gość bkt
Lilliana tak, przeszkadza mi istnienie waszej sekty, tak, nie umiem nawet tego ukrywać, przeszkadzają mi wasze chore metody i dziwny sposób myślenia. nie będę już nawet udawać tolerancji bo prawda jest taka że uważam was za gorsze, głupsze jednostki, w dodatki z piętnem obrzydliwości wypisanym na czole "grzebiąca sobie w c***e". nie będę z tobą rozmawiać bo się nawet tego brzydzę. uważam że powinniście siedzieć w rezerwacie za swoje głupie poglądy. tym niemniej nie będę dyskutować, uznaję że pokonałaś mnie ohydą, głupotę, prymitywizmem i tym śluzem który mam ciągle przed oczami jak próbuję tu napisać. rzygać mi się chce od tego. już w życiu chyba obcej babie reki nie podam. i ty masz się za chrześcijankę:p???? i masz śmiałość pisać że masz dobre relacje z Bogiem??? moje gratulacje :D

Gość gość
do bkt, choc napisał/ła dawno: jak to już nigdy kobiecie ręki nie podasz, bo bada sobie śluz? W takim razie nie podawaj nikomu, bo ludzie uprawiają seks, wkładają tam paluszki, trzepią facetowi, robia laskę, strzelają minetkę. skąd wiesz, ze na przywitanie nie dajesz niewinnego cmok, cmok znajomej , a ona mogła pół godziny wczesniej robic komus loda z połykiem?skad wiesz, że twoja matka, która obejmuję cię przed chwilą nie bawiła się k*****m twojego ojca? Hehe, akurat nie jestem za naturalnym planowaniem rodziny, ale szanuje czyjes decyzję. Natomiast wstyd mi za takich ograniczonych ludzi jak ty. Serio? Nie wygladasz mi na osobe ani tolerancyjną, ani racjonalnie myslącą, ani inteligentną. Wyglądasz mi na osobe bardzo konserwatywna skoro brzydzi cię grzebanie w c***e- a to nieodłaczny element naszego życia, seksu, mastrubacji. Szkoda słów...

Gość gość
jest rozkaz rodzenia co rok i posiadania kilkanasciorga 20 lub 30 dzieci

Gość gość
to niech później księża utrzymują tą namnożoną (kilkoro dzieci) patologię a nie my podatnicy,

Gość gość
ale oredownicy rozmnazania wspieraj rodziny wielodzietne tylko slownie

Gość bkt
a ty gościu zanim mnie obrazisz to czytaj uważniej:) bo nie ja pisałam że się brzydzę tylko cytowałam i dziwiłam się że kogoś to brzydzi:)

Gość gość
nakaz rozmnazania powoduje tragiczna sytuacje w 3 swiecie i nawet w bogatych krajach rodziny wielodzietne zwykle ciezko maja

Gość gość
to ze kobiety tak masowo wybieraja metody naturalne ktore wymagaja celibatu przez wiekszosc miesiaca i sa bardzo nieskuteczne swiadczy o debilizmie i niewolniczej mentalnosci wiekszosci kobiet

Gość gość
wielorodki dzieciobojczynie i kobiety zmarle podczas aborcji stosuja metody naturalne i zle koncza-trzeba byc idiotka i masochistka by stosowac metode ktora pozwala na seks gora przez 10 dni w miesiacu a ryzyko wpadki jest ogromne

Gość gość
znam taka jedną rodzinkę, mają po 35 lat i 3 dzieci, ona odmawia mężowi seksu bo boi się kolejnej wpadki, mieszkają na 2 pokojach w domu z rodzicami, zrezygnowali ze swoich marzeń, ona nie pracuje a ma świetne wykształcenie i miała dobrą prace w duzym mieście jednak przeniesli się na wieś do rodziców bo z trójką to by nie dali rady.... masakra, a prezerwatywy na każdej stacji, w każdym markecie... ale lepiej za/pie/rda/lac jak koń pociągowy w imie "wyższych idei"

Gość gość
tylko idiotki stosuja metody naturalne ktore gwarantuja wpadki i wielorództwo