Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kafeterianki cieple czule zyczliwe mamy i zony

Polecane posty

Gość gość
a daga siedzi na gościu i boki zrywa :-D

Gość gość
Oj Olus Olus

Gość gość
Daga ma ważniejsze sprawy na głowie, dzisiaj wielki dzień! :)

Gość A wydawało się że jesteś spoko
Led ty jesteś jednak nieźle p*****lnięta w łeb. Podszywasz się pod wieloma nickami, oskarżasz osoby o udostępnianie danych a sama je podajesz. Ludzie mają rację, twoje życie to forum. Powinnaś pomyśleć o leczeniu uzależnienia.

Gość gość
Taaaa :classic_cool: bo dla Nao kafe to jedyne zycie ktore ma, myslala ze przyjaciolki znajdzie tu lecz jednak sie nie udalo.nawetbnianie sobie wynajela zeby moc pogadac na kafeteriii ale zalosna jestes :D

Gość gość
Druga za literkami jest Nao do leczenia :D

Gość gość
Nigdy nie pisałam jako nie ja, bo się chyba nazbyt lubię i udawanie nie-siebie to nie moja bajka :) No, już kto się miał zdradzić, się zdradził, cześć dziewczyny i miłego dnia 🖐️

jak już pisałam jestem tu zaledwie 2 dzień-kto potrafi ten sprawdzi. I ok skoro to ja jestem jakaś tam Marta vel krnąbrna czy kto tam jeszcze to wyrażam zgodę na udostępnienie moich wszystkich danych osobowych na kafeterii łącznie zpodaniem linka do fb. Natomiast jeśli ja to nie Marta ...to masz problem bo bez wyrażenia zgody tej osoby łamiesz prawo ;)

Gość gość
no to teoria Literek poszła się j/e/b/ać

Gość gość
nie poszła bo te wszystkie wcielenia to jak dbasz tak masz, kiedys się sypnela przy temacie ze kobiety w krotkich wlosach sa obrzydliwe i zapomniala sie wylogowac za ktoryms razem, pozniej byl watek o jak dbasz i tam padlo ze dreczy i szntazuje ole literki a sama ona jest marta jak dbasz tak masz. kto się dobrze przyglada stylom jak ktora pisze to widzi ze to ona. literki jest na tyle glupio pewna siebie ze nie pisze spod innych pseudonimow to tez widac. to ja wasz cichy obserwator :)

Gość gość
czyli nao to konkubina czy nie?argument z danymi podała dość mocny

Gość gość
Tak Nao to konkubina I wlasnie slatego jak ja zidentyfikowalysmy to laseczka uciekla i teraz sie nowy Nick pojawi to nao jechala po moniaszki sukience jako pomarancza od pierwszego postu a pozniej biedna wpadka jak sie nie przelogowała cala prawda o Nao

Za to uwielbiam kafeterię :D To lepsze niż oglądanie zapasów w TV :D

do diaska, czemu mam ostatnio tak mało czasu na kafe :O tyle ciekawych kłótni mnie omija :P

Naomagic1983 to raczej nie nasza ukochana konkubina, trzeba szukać dalej :D

lady_margaret to wystaw jakąś kieckę na tablice albo coś :D

nikomu się nie podobają tematy z kłótniami i wyzwiskami, a wszyscy jakoś dziwnie chętnie tak w tym uczestniczą ... chociażby wejdą napisać, że temat głupi autorka głupia i wszyscy głupi.

lady_margret współczuję... zatem to pewnie Ty hejtowałaś ten temat z kiecą! Na stos! :D hehehe dns- ja tam lubie dla rozrywki patrzeć jak się takie durne pieklą na kafe :D mówię- to lepsze niż zapasy w TV :D Nic tylko siąść z popcornem i sie pośmiac ;P swoją drogą to niektóre upadają naprawdę nisko w tych kłótniach ;)

właśnie że ja nawet nie wiem jak te sukienki wygladają i tylko się zastanawiałam skąd w temacie o sukience tyle postów było. ale zaraz wam założe temat o takiej która mi sie podoba - żeby nudno nie było :P

ja tam lubię się odchamić na kafe i tego nie ukrywam :D życie na macierzyńskim jest takie nudne :D Jedno mnie tylko wzdryga - te wyzwiska od suk :O nawet ja nie upadłam tak nisko, żeby tak wulgarnie za byle co kogoś wyzywać, Nawet jak wybitnie się z kimś nie zgadzam.

z tymi sukienkami to było grubo- rozumiem, ze komus mogły się nie podobać.. ale tam od razu była jazda, że autorka nie ma wcięcia w talii :O jezuuuuu...

Gość gość
dns- mam takie samo zdanie... za inne poglądy, za inne zdanie nazywać kogos suka... to już jest dno totalne. Bo ja rozumiem w przypadkach jawnego znecania sie nad dziecmi itp, ale za inne poglądy?

Niektore osoby po prostu sie na forum nie nadaja, moze sie do niczego nie nadaja, nie wiem, nie sprawdzalam. Skoro ktos nie potrafi dyskutowac bez wyzwisk, to w zadnym wypadku nie powinien na forum wchodzic

kurde na kompie mnie wwala loginem, na telefonie jestem jako gosć... cos pozmieniali chyba niedawno, bo kiedys wystarczyło żebym raz napisała z loginu z danego urzadzenia i reszta postów juz szła z loginem...