Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kafeterianki cieple czule zyczliwe mamy i zony

Polecane posty

Gość gość
Nao bardzo chcesz widzę zwrócić,na siebie uwagę.widac potrzbujesz tego jak wody do picia.co znika watek o tobie to znowu musisz sie ukazać ale nie mozna sie wtrącać kiedy dorośli rozmawiają :D:D

Gość gość
Literki "No i założyłam następny jako JA, żeby było widać, że to JA, bo to JA lubię taki wątek i pisać sobie w nim co myślę JA a TY co lubisz prócz śledzenia każdego wpisu w każdym wątku?" Ty naprawde masz rozumek jak Puchatek :D Dobrze, dziunia wytlumacze ci to lopatologicznie - jezeli wchodza na jakis watek, to czytam wszystkie wpisy a nie "sledze" wpisy :D Znasz roznice miedzy tymi dwoma znaczeniami? :D Ty piszesz co myslisz i ja pisze co mysle - watek zalozylas ty, to juz ktorys z kolei na twoj wlasny temat, wypowiedzi twoje sa niespojne, nie logiczne (aby nie powiedziec glupie :D) Pisze co mysle - jestes malo inteligentna :D

suknia mi się podobała, choć nie w moim guście . Zapewne pytasz o Moniaszke? sama nia jesteś? ot wredna prosta***no i wulgarna

Gość gość
Czemu sama piszesz do siebie jako gość do jakiejś Noi? M., co z tobą jest?

Gość gość
Dzięki za cenną opinię, już mam zaprojektowany tatuaż z twoją wypowiedzią :) Hej 🖐️

Gość gość
Czyli konkubina to jednak noa ,k***a laska ma dzieci a siedzi caly dzien n,kafe i p******i farmazony jak potłuczona :o

i wyobraź sobie, ogarniam swoją firmę, mam niańkę do młodszego dziecka a i mam czas na kafe .No i mam męża. Dałaś radę ogarnąć malutkim móżdżkiem?

Gość gość
Nawet niańkę wynajelas żeby na kafe siedziec hahahaha to juz widzę Level wyżej,Literki popatrz Noa ma niańkę żeby mogla po tobie pojeździć :D dobre męża tez wykorzystuje do tego żeby pobyć na,kafe niezla jest

Gość gość
Blagam powiedzcie mi kim jest M??? Niezla jest ma ona mozg? :D :D kto tu pisal i nie pisze? Na jaka litere ma nick? Dziewka ma pomyslunek nastolatki. Ona na prwade ma dziecko??

Gość gość
Nie męża, nie męża... Ona naprawdę jest krnąbrną konkubiną :) A podpis Neomagic, potwierdza jej krnąbrność.

Gość gość
Literki wie ale nie chce zdrwdzic tej tajennicy

mam niańke bo prowadzę własną firmę gdzie raczej nie wypada ciągnąć za sobą przybytku.W odróżnienia od ciebie ja potrafię czytać ze zrozumieniem. Ty słowa pisanego nie rozumiesz.

Gość gość
czytajac ten temat nie wiem ktora laska jest gorsza od ktorej.JESTESCIE SIEBIE WARTE :D

Gość gość
Czyli nao to konkubina :D:D

Gość gość
Literki a jak już sprawdzałaś to IP to kumpele z moderacji nie powiedziały ci,że krnąbrna i neo to ta sama osoba?:D

Gość gość
Noa ona cię namierzyła po IP:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Za to Ty Nao bijesz wszystkich na glowe swoja yntelygencja :D

Gość gość
Tak to wlasnie ty chcialas podac dokladne dane o Oli :D

a ja serio wierzyłam , że można użytkownika po Ip namierzyć, teraz wiem że to tylko wymysł waszej chorej wyobraźni bo strzelacie slepakami

Gość gość
Nao glupia cipo ogarnij sie...

Gość gość
To ma, że twoja sygnatura to jest definicja krnąbrności :)Po co ty to wszystko robisz? Sto kont, obrażasz, wyzywasz, udajesz koleżankę, kłamiesz o jakiś 3 dzieciach, popuszczaniu moczu, mężu... Obrzydliwe to wszystko :O

Gość gość
Co wy na to,żeby napisać zbiorową skargę do kafeterii,że rzekomo udostępniają innym użytkownikom adresy IP?Na potwierdzenie będziemy mieć słowa Literek.Może wtedy zbanują ją na zawsze.

gdyby ktokowiek miał możliwość sprawdzenia czy ja to krnąbrna to dostałby info że jednak nie. Ale jeśli twierdzisz że ja to jednak krnąbrna to i ja i ty wiemy że kłamiesz a sensacje wymyślasz 🖐️

a i uscislając Literki. Mam 2 dzieci a 3 ciąże za sobą , tego tez nie zrozumiałaś jak pisałam ale czego tu się spodziewać

Gość gość
Oj Marta, Marta... :)

masz jakiś problem ze sobą dziewczyno...ewidentnie.. wierzysz w to co wymyślisz sobie sama :-o