Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kafeterianki cieple czule zyczliwe mamy i zony

Polecane posty

Gość gość
Niestety nie mogę tego napisac, bo się zleca te, których tu nie ma, ale są. Dobrze obydwie wiemy kto jest kto, a dodam nawet, ze ja mam pewnosc :)Daj mi spokój chory fit-babonku i lec utul swojego małego chłopaka.

ze tak sie wtrace, Nao, jak po wystawieniu ogloszenia pierwszy post jaki sie pod nim pojawil to taki że sukienka nadaje sie na scierke i to byl motyw przewodni calego tematu, to nie bede siedziec i plakac w poduszkę że mnie ktoś obraża, tylko powiem swoje zdanie. i tu nie chodzi o obrone sukienki bo kazdy ma prawo wyrazić wlasne zdanie a o sposób wyrazania opinii.a to jest różnica. nie chcę wracac do tego tematu, bo jest już nieaktualny, ale przedstawienie zrobiliście fascynujące, a teraz potrafisz mi zarzucic ze jestem agresywna i wulgarna,bo się próbowałam przed atakiem pomaranczowych żmijek bronić:) nie znasz mnie wcale, więc nie oceniaj po paru wpisach na forum.

a czepianie się mojej talii jaka jest czy ja mam czy nie mam to już w ogole dno było. nie każdy jest idealny, jedna jest gruba, druga chuda, ja jestem taka jaka jestem i też żyję, nie mam zamiaru się pociąć, bo jakaś lalunia z kafe mi zarzuca że coś ze mną nie tak. bardzo dobrze znam swoją wartość.Ty nie musisz:)

Gość gość
Daj spokój juz z tą suknią:(

Gość gość
Tyle tematow o tej sukni,zeby ona chociaz ladns byla :)

Gość gość
"Nigdy nie pisałam jako nie ja, bo się chyba nazbyt lubię i udawanie nie-siebie to nie moja bajka " Amnezja??A nick kryptonim ola kwasniewska kogo był?Równoległe pisałaś jako led i kwasniewska 🖐️

Gość gość
Gdzie ta suknie mozna obejrzec?

Gość gość
Czytam, czytam i wiem, że wy to lubicie. Specjalnie tworzycie niektóre tematy, żeby zaczepić pomarańcze. Co do użytkowniczek, to led Zeppelin jest wulgarną, młodą dziewczyną. Chyba wpadła, mieszka daleko od domu i znajomych. Pewnie w domu rodzinnym też przekleństwo było na porządku dziennym. Dns też klnie i wyzywa. Nie chce mi się dalej rozwijać tego wywodu, ale po części jesteście same sobie winne. Mało jest niebieskich, dlatego łatwo wpadacie w oko. Normalka. Podajcie sobie swoje konta na fejsie, przecież to jakieś obce baby. Często niezrownowazone psychicznie patrząc po wpisach. A później lament, bo dane osobowe latają po forume. Finito

Gość gość
Tak, bo ktoras zdzirka mnie Marta podkablowala i dostałam bana, przypominam. Po tym postanowilam wiedziec wiecej o tym forum, a trudno nie jest, nie trzeba byc programista ze stazem w bialym domu ;) Po co ci te wszystkie nicki?

Gość gość
Podajecie miało być

Led czyli ja jestem twoja Martą?:-D 🖐️ Dziecko drogie, jak kłamiesz to miej podkładkę, napisałam ci już coś. Skoro jesteś taka pewna że ja to ona to wyrażam zgodę na umieszczenie moich danych osobowych na kafe🖐️

Gość gość
Nie zmieniajcie tematu ,piszcie o sukience :)

hahha Led- zaliczyłaś wtopę :D hahha Oj ty tępa dzido, nie wiesz co to gumki ? ;) Sama nie wiesz, że wpadłaś, ale kafe zawsze ci prawdę powie :D

a co tu sie wyprawia do kur/wy nedzy???? :P was to nie mozna nawet na chwile zostawic! ;) :D pytanie no 1: Litery skad jak dbasz miala twoje fb?

Gość gość
Szkoda, że jagoda nie ma fejsa. Gwiazda.

Naomagic1983 czy wcześniej siedziałaś jako pomarańczowy gość na kafe?

Gość gość
Literki czy tam led w końcu do dziecka poszła, bo już się posmarkało od płaczu. Ewentualnie na 3 godzinny spacer.

Gość gość
Jagoda jest z biczyc, ale nie ma konta ani na fejsie ani na nk. Szkoda, bo taką piękność powinno się bardziej w sieci eksponowac.

Gość gość
no i skad ty niby wiesz ze jest z biczyc i nie ma konta nigdzie? no skad pytam? takie p********ie kotka ch*j wie po co...

gość Naja sraja . Chyba nik zmienię! :D PIEKNY! :D Widzę dyskusja się rozkręca... a propos jagody... gdzie Dziunia?

Gość gość
Zmien pindo jedna.