Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kafeterianki cieple czule zyczliwe mamy i zony

Polecane posty

nawet nie wiedziałam, że w naszym społeczeństwie funkcjonuje tyle agresywnych i wulgarnych mamusiek :D Pomarańczowe faszystki, pewnie już ze 100 razy byłabym rozstrzelana :D

Z ta kiecka to było przegięcie. Sukienka była nawet ładna (choć ja lubie bardziej ksiezniczkowe :P), dziewczyna normalna, żaden grubas czy anorektyk, ale nie! trzeba było ją zmieszać z błotem, BO TAK! :D

oj nie wszystkie pomarańcze sa złe ;P ja przez kilka ładnych miesiecy (po zmianie kafe) pisałam na pomarańczowo ;) tzn jako gość i wcale nie po to, żeby po kimś jechać ;) po prostu tak jakos :D

Naja88 - mnie wczoraj wywaliło z loginu :O trochę to niekomfortowe ... (Led pozdrawiam ❤️ )

no niekomfortowe. A najgłupiej jak wyskakuje na niebiesko gośc, bo od razu, że ktoś chciał napisać na pomarańczowo :o

nooo... hahha nie raz tu niektóra wpadła - że sama sobie rację przyznaje. Np. jak dbasz tak masz vel konkubina nie pykło jej :D

dns a mi sie dziś zrobiło tak przypadkiem :D własnie przez to, że co chwila przesiadam sie z kompa na telefon ;p

Ja zapominałam gdzie miałam w niku spacje ;P i tez wieczny problem z logowaniem :D

Gość biedna led
Jej spisek z udostępnianiem IP i śledztwo się nie powiodło i wyszła na kretynkę.Nawet koleżanka dns potwierdza,że neo to nie konkubina.Led pogrążona a tak bardzo chciała żeby ktoś uwierzył w te jej znajomości dzięki,którym ma IP każdego forumowicza.

dziękuję, że ktoś mądry wpadł na to że nie jestem konkubiną :) Widać niektórzy są bardziej inteligentni jak reszta. Zmyć się zmyłam bo jechałam do Smyka na zakupy. A Led w końcu ujawniła dane tej Marty skoro tak bardzo była pewna że to ja?

Gość biedna led
Jedyna,która się zmyła to detektyw rutkowski-led.Zrobiła z siebie psycholkę.

to, że lubię Led nie oznacza, że muszę się z nią zgadzać w każdym temacie. A Led nie ujawni danych Marty póki ona sama nie zrobi tego chwytu poniżej pasa- o czym tu pisała i straszyła :O

Gość biedna led
Skąd wiecie,że to ona jeśli okazało się ,ze jednak nie macie IP?Skąd literki to wie?nie jestem w temacie za bardzo

Dobrze że tak wyszło bo to już było chore, każda nieporzychylna jej osoba była potencjalną Martą. Mi się też zgarnęło... za nic. A odnośnie Moniaszka...jak już pisałam sukienka ok ale nie będę perorowałą nad jej wulgarnym i prostackim zachowaniem.

Gość se se se se
Neomagic dla led nią będziesz bo do temu zakutemu łbu nie przetłumaczysz

niektórzy są tak charakterystyczni, że nawet zmiana IP by nas nie zmyliła :D / Naomagic1983 - każdemu tu się prędzej czy później zgarnia - wystarczy mieć niebieski nick :D

możecie nie lubić Led, ale przynajmniej dzięki niej na tym jest wesoło na kafełe :) afera goni aferę :D jak w naszej polityce.

Gość gość
Ale żeby niebieska na niebieską szła z pazurami?Źle się dzieje na kafe.Neomagic nie daj się

Poważnie aż było mi głupio się tłumaczyć i udowadniać że ja to ja.A led teraz co? głowa wpiasek? może jakies przeprosiny by się znalazły...?

Gość gość
Nie przeprosi cię bo to tak jakby się przyznała,że figę dostała od admina a nie IP.Za chwilę tematu nie będzie bo już go zgłosiła do usunięcia

Led poszła na masaż :) przecież nie samym kafe człowiek żyje :)

Gość gość
masaż kciuków chyba co? bo od siedzenia 24/7 można kontuzji się nabawić

Gość gość
Naja sraja.

Gość gość
Wróciłam rozgrzana, jeszcze lidla oblecialam :D nie sraczkujcie z tym IP, nie trzescie portkami 🖐️A ty dns patrz patrz, jak goście odpisuja niebieskim nickom z ta sama maniera :)

Gość gość
Ale jaja naja to konkubina!! :)

Gość gość
Kup sobie opragromowanie do kompa to bedziesz widziala kto pisze z takiego samego ip.