Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g1o9s9k2

wzielam amfetamine w ciazy

Polecane posty

Gość g1o9s9k2

na poczatku kiedy nie wiedzialam ze jestem w ciazy bralam amfetamine i palilam marihuane oraz pilam alkohol w duzych ilosciach. w2tyg wiedzialam ze jestem w ciazy poszlam do lekarza i sie potwierdzilo,wszystko bylo dobrze postanowilam rzucic nalogi...teraz jestem w 11 tygodniu. wypilam 2 piwa w domu z okazji urodzin siostry. i zazylam amfetamine, to bylo kilka dni temu. moje myslenie po tych 2 piwach zmienilo sie totalnie nie bylam przeciez pijana, nie wiem dlaczego to zrobilam ;( tak bardzo zaluje nie moge powiedziec mezowi, mamy jedno dziecko, urodzilam je gdy mialam 19 lat, pierwsze dziecko urodzilo sie zdrowe chociaz imprezowalam do 5 miesiaca, nie wiedzialam ze jestem w ciazy wtedy, miesiaczki milam do 3 miesiecy, reguralnie bralam narkotyki i pilam alkohol. z drugim dzieckiem mialo byc inaczej, planowalismy je.teraz mam 24 lata. i od nowa sie zaczelo :( nie moglam sie powstrzymac. dlaczego nie potrafie byc inna, normalna.

Gość gość
Bo jesteś uzalezniona..

Gość gość
Potrafisz być inna i normalna! Wszystko zależy od myślenia. Poproś męża o wsparcie. Unikaj towarzystwa ktore pije lub bierze, jeżeli masz słaby charakter. Dasz radę. I myśl o dziecku.