Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasza noamagic wynajela nianie zeby moc urzedowac caly dzien na kafe

Polecane posty

Gość gość
To samo co Ty,tyle ze ja dzieci nie mam poki co...

Gość gość
W biurze Urzędu Pracy?a co znowu kase od Unii wyciągasz na kolejny biznesik?z tamtym sie nie udali?

Gość gość
Ale chwalisz sie czy zalisz? juz kolejny raz o tym piszesz,potrzebujesz jakiś famfarow z tego tytulu?

Gość gość
Wiesz niektorzy nie musza sie prosic unii o,pieniądze bo skoro otwieraja wlasny biznes to stać ich na 100 % wkladu a nie na jakas pożal sie boże czesc:o

Tak, to co robisz na bezrobotnym w domu? :-DTo z tego bogactwa maasz kompleksy i obrażasz nie logując się?

Gość gość
Skąd ty mozesz wuedziec czy siedze na bezrobotnym?:) nie mierz wszystkich swoja miara kochana, akurat pracuje i to u siebie i nie musiałam sie nikogo prosic o jałmużnę bo stać mnie bylo na zalozenie wlasnej firmy bez niczyjej pomocy.Takze nie podskakuj mi maleńka bo jeszcze malo wiesz o ludziach 🖐️

Gość gość
Dofinansowanie z unii to żaden powod do zachwalek, trzeba samemu cos osiągnąć w życiu,uzbierać na firmę,a nie...wtedy moglabys sie pochwalic ale tak?no powiedz czym :o

Gość gość
no tak, Literki nie na bezrobotnym, jej się macierzyński skończył, a to ci zazdrosna flądra nie może nao ścierpieć że jej kłamstwa o IP ujawnila

Gość gość
a wy ile uzbierałyście że tak się chwalicie? hahaha ona 60tys włożyła na start a wy providenty na zycie bieżecie

Gość gość
Tylko debil wykłada własne oszczędności w momencie gdy można dostać ieniądze od państwa za darmo.Wszystkie ekspertki od zakładania firm goowno wiecie.Nie macie pojęcia ile firm bazuje na kredytach i dofinansowaniach

Gość gość
Nao po pierwsze nie wypisuj pochwalnych wpisów na swój temat a po drugie ty tak widzialas te 60 tys jak swinia niebo:)

I tym się od siebie Ola różnimy. Ale pamiętaj "świnia stworzenie Boze-nie każdy świnią być może" Zazdwon do konkubenta może ci dzieciaka na spacer weźmie żeby kolejny dzień nie siedział zamknięty w kojcu :)

Gość gość
Marta M, posprzedawaj jeszcze troche jej kolezaneczek nie wyczytalas jak dns ma na imie?

Gość gość
Ja nie jestem zadna Ola,Marta i innym wybrykiem kobieto zrozum:o myslisz ze tylko one moga sie z ciebie smiac?masz jakas chora obsesje na ich punkcie,serio:o ogarnij sie babo

Gość Roksana21
2014-03-06 11:29:24 [zgłoś do usunięcia] gość Marta M, posprzedawaj jeszcze troche jej kolezaneczek nie wyczytalas jak dns ma na imie? Masz jakąs chorą obsesję na moim punkcie?

Gość gość do Marty M
ciekawi mnie co ty jej albo ona tobie zrobila ktora jeszcze tu taka madra ze bawi sie z wami w facebooka? dawajcie nastepne imiona idiotki

Gość gość
któraś była tak wybitnie tępa że dała swoje wszystkie namiary a Daga ją w ch/u/j/a zrobiła🖐️

Gość gość
nie Daga tylko Marta-JAK DBASZ TAK MASZ czepiłas sie tej dagi_jagi.....

Gość gość
dns? Ma na imię Ola A żadnej Marty nie znam.

Gość gość
"Roksana21 2014-03-06 11:29:24 [zgłoś do usunięcia] gość Marta M, posprzedawaj jeszcze troche jej kolezaneczek nie wyczytalas jak dns ma na imie? Masz jakąs chorą obsesję na moim punkcie? " Led daj sobie spokój z tymi tanimi prowokacjami. Jak zwykle robisz komuś koło d**y.

Gość gość
dns ty szmato...tzn. Led....tzn. Roksana21...tzn. Literki...tzn. ch*j wie ile jeszcze gości pod którymi się podszywasz.

Gość gość
Led nie ma teraz czasu nic napisać bo zlizuje psie g***o z klaty zasmarkanego chorego na trypla ciapatego rumuna.

Gość gość
juz plotek i show wam nie wystarcza, ze szukacie celebrytek na kafe? co w tym ciekawego ktora co powiedziala w jakim temacie i pod kogo sie podszyla? przeciez to tak zalosne ze az sledcze. siedza takie jedna z druga w zascianku internetu na kafe i pitola kto jest kim, spekuluja, knuja... ile mozna...

Gość gość
no nic nie poradzisz, że niektóre...takie jak Led są kretynkami.

Gość gość
Led nie ma teraz czasu nic napisać bo zlizuje psie g***o z klaty zasmarkanego chorego na trypla ciapatego rumuna. x ale poziom.... i to niby led jest taka śmaka owaka, poczytajcie sobie wasze "kurturarne" wypowiedzi, no i kto to kufa jest ta led? bo to mnie też nurtuje trujecie na każdym wątku o led, czy to jest jakaś była postać stąd?

Gość BAHATI_
Led to dns, Literki, Roksana 21, Zwolenniczka konkubinatu i wiele innych. Ogółem jest szmatą.

Gość gość
aha, a wy zdaje się macie jakiś chroy cel w tej led, literki i takich tam, co wam to daje?

Gość gość
BAHATI_ twoja stara jest szmatą i do tego debilką, że cię nie wyskrobała :O