Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasza noamagic wynajela nianie zeby moc urzedowac caly dzien na kafe

Polecane posty

Gość gość
Bree ale przecież Nao i dns to teraz Best friends...o co,ci chodzi?

Gość gość
Bree jaką pyskówkę? Nie zauważyłaś,że dns wchodzi nao w doopę?ślepa jesteś?

Gość gość
Bree Van De Kamp za co wy jedziecie dns? ze odpuściła i nie wdała się w dalszą pyskówkę z tą Nao? to się akurat chwali, a tu ku/rwa pierwszy lepszy powód jest dobry, żeby popluć pomarańczowym jadem na niebieskie. x x x gdybys czytala dokładnie, to bys wiedziala ze dns i nao to big love;D a swoja droga juz sie nie ekscytuj tym ze jestes niebieska zielona czy fioletowa, do tego te twoje metafory...pluc pomaranczowym jadem...mature powinni pisac z twojej tworczosci

Gość gość
Bree Van De Kamp za co wy jedziecie dns? ze odpuściła i nie wdała się w dalszą pyskówkę z tą Nao? to się akurat chwali, a tu ku/rwa pierwszy lepszy powód jest dobry, żeby popluć pomarańczowym jadem na niebieskie. x x x gdybys czytala dokładnie, to bys wiedziala ze dns i nao to big love;D a swoja droga juz sie nie chełp tym ze jestes niebieska zielona czy fioletowa, do tego te twoje metafory...pluc pomaranczowym jadem...mature powinni pisac z twojej tworczosci

ja to odebrałam tak, że po prostu dała spokój, przytakneła i git. a i tak kilkanaście postów dalej już był pojazd na całego. no i pytam za co? no za co kur/wa mać? ja tu z misją pokojową nie jestem, bo też jak się zapienię to może i przesadzam czasem, ale np w tym przypadku to już przegięcie lekkie.

Gość gość
nie, ja na codzien niebieska ale bede sie teraz znizac do waszego poziomu i wyzywac w orange'u flądro je/bana

Gość gość
Mongoł łer ar ju?

Gość gość
A bądź sobie nawet k***a sraczkowatym brązem...

Gość gość
Podniecacie się tymi kolorami jak,przedszkolaki a tu chodzi,o to ze dyskusja jest na poziomie pustakowym o!

Gość gość
ty chyba nie wiesz co to pojazd na calego, bo mongoła nie czytałas;D jest dobrze, mongoł nawet literki wykurzyl z kafe tak solidnie, ze nawet nie pojawia sie przez cały dzien w tym temacie, a na kazdej stronie jest o niej mowa. ten to miał siłe razenia!;D moglby przyjsc i postraszyc dns!;D

Gość gość
Niebieski i jaki macie pożytek z tego koloru?Zaden kur/wa bo ciągle was ktoś miesza z kałem:D

no big love w ch/uj, naprawdę. czasami trzeba czytać między wierszami, no ale jak się szuka powodów do zaczepki, to to zbędne :D ja się wcale nie chełpię tym, czy jestem niebieska czy sraka czy owaka, ale loguje się jak chce coś napisać i tym samym za swoje słowa odpowiadam nawet tutaj na głupim forum. pod zalogowanym nickami przez dekadę nie było tyle szmat i dziwek co pod niezalogowanymi przez 3 dni. zaprzeczysz? chyba się nie da. a jak dla ciebie pomarańczowy jad to wyszukana metafora to współczuję braku finezji :P

Gość gość
Mongoł był nie do w******ia:D

dawajcie mongoła :D przyjmę go na klatę :P

Gość gość
hahha, uwazaj, bo gosciu wezmie to zbyt dosłownie z tym "ze wezmiesz go na klate" ;D

Gość gość
"a jak dla ciebie pomarańczowy jad to wyszukana metafora to współczuję braku finezji" - kolejnej trzeba pisac w nawiasie (sarkazm) ehh....

a w ogóle kogo to obchodzi z kim ja tu jestem best friends? jakieś big love? jakieś to podejrzane hmm... :O

Gość gość
bo trzeba wiedziec, czy i pod kogo sie podszywasz, kto pod ciebie i dlaczego w jakim celu i na jak dlugo. jak sie ma wszystkie te informacje, to mozna zebrac je w logiczna calosc i znac najprawdziwsza prawde kto jest kim.

Gość gość
a skad ty wiesz ktos pod kogo sie podszywa itp co? masz schizofrenie? pytam powaznie

Gość gość
ale bym zjadla taka. ale jestem niestety kulinarnym lomem. otóż. twoj dorsz podzywa sie pod led, led pod literki i literki pod mongoła. ot co, od razu o tym wiedziałam a wcale nie musiałam sledzic IP - po stylu pisania:)

Gość gość
albo w odwrotnej kolejnosci:)

no właśnie całe g***o wyszło. ktoś się pod kogoś podszywa ale nikt nie wie kto pod kogo i po co. parodia. daj przepis lepiej na zapiekane :P

Gość gość
niania to led literki. i ch*j. masakra. sprawdzilam IP.

Gość gość
niania elektroniczna - pojawilas sie i od razu wrzuta, tu nie ma przebacz, sorry:D chociaz nie wiem o co chodzi w tej wrzucie na ciebie, ale ok, chyba dla samej idei i ku rozwoju topicu;D

dobrze, że ten dorsz nie podszywa się pode mnie, ani ja pod dorsza ufff... pozostaje jeszcze kwestia szpinaku.. kim jest szpinak?