Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dowody na to jak ludzie zwracaja uwage tylko na wyglad

Polecane posty

Gość gość

chodzac do liceum bylam pryszczata ale na wskutek leczenia mialam tez dluzszymi chwilami calkiem czysta cere i w czasie kiedy mialam pryszcze na całej mordzie to chłopacy z klasy mnie w najllepszym stopniu unikali i ignorowali w najgorszym stopniu wyzywali :O w czasie gdy mialam idealna cere to mowili ze wyladnialam, zaczynali rozmowy, podrywali mnie, wstawiali sie za mnie u nauczycieli, zapraszali na imprezy itd... tak wlasnie to wyglada

Gość gość
Ameryki nie odkryłaś koleżanko :)

Gość gość
a ty jakbyś miała wybierać to wolisz łysego czy z gęstą czupryną?

Gość gość
a kto mówi że się nie liczy? jesteś taką idiotką

Gość gość
tego z grubszym portfelem :)

Gość gość
No wlasnie kazdy wie nie od dzisiaj ze wszyscy zwracaja uwage na wyglad a ta dopiero teraz to pojela.

Gość gość
no ale co chwila pojawiaja sie tutaj denne tematy typu: "ladne maja gorzej od brzydkich " no jakos zycie mnie przeciwnie doswiadczylo po za tym autentycznie mialam wtedy przez to depresje i mysli samobojcze to okropne naprawde nie spotkalo mnie do tej pory nic gorszego i tak zniszczylo to moje poczucie wartosci nie kazalam im sie ze mna całowac ale chociaz mogli mnie traktowac jak kolezanke

Gość gość
dobry wygląd to podstawa nawet Sokrates powiedział "Wszystko co miałem i wszystko co jeszcze będę miał, oddałbym to za piękna twarz"

Gość gość
najważniejsze, żebyś sama siebie akceptowała

Gość gość
tak pojelam dopiero teraz kilka lat po opowiedzeniu tej historii :O:O oczywiscie ze POJELAM JUZ SK****ALE ZASADY PANUJACE NA TYM SWIECIE DUŻO WCZESNIEKJ- jako dziecko bo juz jako dziecko doswiadczylam dyksryminacji ze wzgledu na wyglad ale akurat dzisiaj wam o tym pisze i prosze o wklejenie tego tematu to temtu kazdej idiotki ktora narzeka ze jest zbyt ladna :O 🖐️

Gość gość
nie znalazłam powyższego cytatu w necie, skąd go masz?

Gość deida
Jak taka wielce ładna mówi że jest za ładna i niby przez to ma gorzej, niech zetnie sie na jeza, sciagnie bizuterie, nie maluje :D to wtedy może uwierzę :)

Gość gość
ten cytat jest powszechnie znany, wpisz sokrates i piękną twarz

Gość gość
ja mialam szczescie w nieszczesciu ze pomimo okresu chamstwa i odrzucenia podczas wyleczenia twarzy doswiadczylam tez odrobine akceptacji i adoracji, ale pomyslcie teraz o tych wszystkich dzieciakach i ludziach którzy zmagaja sie z defektami ktorych nie mozna wyleczyc ani zaleczyc gdzie ciagle i na kazdym kroku spotykaja sie z ignorancja lub odrzuceniem i tak wyglada ich zycie dzien w dzien i to nie bedzie mialo konca az do usranej smierci :O:O to okropne

Gość gość
ale za to nie trafiałas na frajerów którzy chcieli cie tylko przelecieć, a ładne mają tak na codzień

Gość gość
jak to nie!!!! brzydkie tym bardziej chca tylko przeleciec jak mialam pryszcze to np spotykalam sie z odzywkami typu : "ale pryszczata ale loda to mozesz mi zrobic" itd itp.. od kazdej kobiety faceci chca seksu wiec juz nie p*****l ? myslisz ze z brzydka chca tylko pochodzic za raczke? o ile wo ogle chca cokolwiek..

nie rozumiem, to chyba zmienia postać rzeczy czy masz zasyfioną twarz czy wyleczoną?:O nie rozumiem Twojego zdziwienia.

Gość gość
wzruszyła nas twoja historia :O

Gość gość
zreszta jak juz ktos wyzej napisal oszpecic jest sie bardzo latwo przytyj z 25 kg zrob sobie trwala z rozjasniaczem i zakladaj niemodne ciuchy zobaczysz jak ludzie zaczna traktowac

Gość gość
My nie narzekamy, że jesteśmy zbyt ładne. Szkoda nam tylko, że wiele facetów ta uroda odstrasza (wbrew pozorom), mimo że do nich startujemy, wolą bezpieczną "średnią", to jest w ich głowach, a nie w naszej urodzie

Gość gość
no to dziwne ze po wyleczeniu twarzy moja uroda jakos nikogo nie odstraszala i mialam 10 razy wieksze powodzenie niz przed wlasciwie przed nie mialam jej wcale!!! dobra spadam stad 🖐️ kazdy wie jak jest zycze kazdemu nierozumiejacego problemu trwałego oszpecenia twarzy nara 🖐️

Gość gość
też dzięki za zrozumienie innej perspektywy rainbow flag

Gość gość
Sokrates tak nie powiedział, głąbie :-/

Gość gość
Sokrates chyba nie był taki głupi, żeby powiedzieć coś takiego :/

Gość gość111
Też znam sytuację z obu stron ,,barykady" i do głowy by mi nie przyszło, by twierdzić że uroda utrudnia relacje, odtrasza itd. Ci co tak gadają mają tak dobrze (z powodu ,,nadmiaru" urody), że im się w pupach za przeproszeniem poprzewracało.

Gość gość
co tzn znać sytuację z obu stron barykady? że raz miałaś 1,50, brzydką twarz i cienkie włosy, a za drugim razem 1,80, gęste włosy i piękną twarz?

Gość gość
Nie? To uwierzcie mi, zawistne dziewczątka, że wobec dziewczyny takiej "całkiem niezłej" faceci mają inne nastawienie, niż wobec takiej "extra atrakcyjnej": 1,80, zgrabne ciało, piękna twarz, zdrowe włosy, która przyciąga uwagę z daleka. I przestańcie pieprzyć bzdury. PS. To nie był mój opis.

Gość gość
tak samo gdy zwykła kobieta zastosuje sztuczkę z odpowiednim makijażem dzięki temu czyniąc z siebie super piękność, nic nowego

Gość gość
i w Paryżu nie zrobisz z owsa ryżu

Gość spaślak_
nie rozumiem dlaczego uzywasz w swoim stwierdzeniu slowa tylko.