Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dowody na to jak ludzie zwracaja uwage tylko na wyglad

Polecane posty

Gość gość
naprawdę jesteście przekonane że przystojny, dobry, wartościowy facet musi być pewny siebie? jesteście w błędzie. wielu z nas odznacza się wyglądem, wzrostem, inteligencją godną pozazdroszczenia ale to nie znaczy że jednocześnie zdobywcami. ci, prędzej wybiorą dziewczynę lekko powyżej przeciętnej niż idealną. nie mówiąc już o tym że idealne kobiety to wasz własny wymysł. to wy popadacie w kompleksy widząc wyretuszowane panie w kolorowych magazynach.

Gość gość
to nie było akurat o mnie :) Brzydkie zdradzają, ale mają ku temu potencjalnie o wiele mniej okazji Serio? TO ja jestem głupia?

Jasne, że mają. Jak chodzisz do klubów sama powinnaś o tym wiedzieć. Powiedziałabym nawet, że brzydkie zdradzają częściej żeby się dowartościować.

Gość gość
Uściślam: to mój brat mówił o mojej koleżance

Gość gość
Ale kręcisz Moorland. Mają MNIEJ okazji, bo mają MNIEJSZE powodzenie, bo są brzydkie., logika się kłania

no i co z tego? Zapytaj brata czemu tak myślał. to nie uroda jest przyczyną, że ktoś tak myśli - to wcześniej istniejące kompleksy, niska samoocena jest problemem. I nie każdy ma ten problem, więc jeżeli kobieta "atrakcyjna" nie ma powodzenia to sobie zwyczajnie wmawia. Prościej się nie da.

Gość gość
do zdrady maja mniej okazji? :O no raczej u dziewczyn wystarczy ze jest chetna

Gość spaślak_
Brzydkie zdradzają, ale mają ku temu potencjalnie o wiele mniej okazji>>aha czyli teraz chcesz mi powiedziec kolejna glupote a mianowicie ze to czy ktos zdradza nei zalezy od charakteru tej osoby a od tego ile dostaje propozycji ? :D to nie lotto prawdopodobienstwo nie odgrywa tu zadnego znaczenia jak ktos ma zdradzic to lapie okazje a nie zdradza za 1,3,5,7,11 razem czyz nie ? chyba ze mas zjakis wzor na te zdradz\y co ktoras propozycja = zdradza ? :D to moze przedstaw ten alogrytm.

taaa...wystarczy popatrzeć jakie mają "branie" pod koniec imprezy. ;) Kręcisz to Ty, po prostu Twoja teoria nie ma żadnych podstaw. Tyle w temacie, idę spać. Dobranoc.

Gość gość
pisałam, że ogólne powodzenie nie przekłada się na chęć bycia w stałym związku - abstrahując od charakteru itd blablabla, chcesz jeszcze się spierać?

Gość gość
"Mają MNIEJ okazji, bo mają MNIEJSZE powodzenie, bo są brzydkie., logika się kłania" po zatym tak jakby zaprzeczylas sama sobie uznajac ze jednak te brzydsze maja mniejsze powodzenie🖐️?

Gość gość
do zdrady maja mniej okazji? pechowiec.gif no raczej u dziewczyn wystarczy ze jest chetna >> to kłótnia tej dwójki. nikt nie jest w stanie ich rozdzielić :O

Gość gość
Przeczytajcie sobie wszystkie moje posty jeszcze raz, ze zrozumieniem.

Gość gość
tez ide spac wszystkim pieknym wspanialomyslnie zycze szybkiego zbrzydniecia 🖐️

Gość gość
a niby skąd mamy wiedzieć które są twoje? nie możesz zmienić nicku?

Gość gość
A ja ci życzę życzliwości, odkucia mózgu ze sztywnych schematów, i ogólnie większej mądrości :)

Gość gość
Moje to te zawierajace same bzdury, taki masz problem z odróżnieniem?

Gość gość
nawzajem obludnico 🖐️

Gość gość
kretyn

Gość gość
:D

Gość gość
Spaślak, jak nie masz powodzenia, propozycji, to raczej nie sprawdzisz jaki masz "charakter" w takiej sytuacji. Jak dla mnie to ty tu jesteś głupi.

Gość gość
"prostu Twoja teoria nie ma żadnych podstaw" Owszem, ma. Atawizm. Obawa przed konkurencją.

Gość gość
Wiesz Moorland przejrzalam jeszcze raz zwlaszcza twoje wpisy i widze ze fajnie odwracasz kota ogonem byle przekonac mnie ze jestem w bledzie. Ja nie pisze o sobie ze nie mam powodzenia. Pisze o nastawieniu facetow. Owszem ma to zwiazek z ich niska samoocena. A teraz powiedz co najczesciej sprawia ze facet ma wysoka samoocene: wyglad, kasa i kasa. Nie tam zadne duchowe sprawy.

Gość gość
Faceci to swinie ja mam znajoma ktora pracowala na stoisku w centrum handlowym i oni mieli odwage podchodzic do niej i zagadywac, usmiechali sie itd juz nie mowie o tym jak z nia szlam gdzies to jak sie za nia ogladali wszyscy! A juz w ogole jak poszlysmy na impreze co drugi do niej zagadywal a do mnie? Tylko jeden w dodatku obcokrajowiec.

Gość wczorajsza siedem
18.07.09 [zgłoś do usunięcia] depeche15 poniewaz: - sie boja ze ich zdradzi -niektore kobiety sprawiaja wrazenie niedostepnych -jesli jest piekna i inteligentna to ich przycmiewa - wola isc na latwizne -piekna moze sobie wybierac i przebierac wiec facet ma zagrozona pozycje.

Gość gość
pss

Gość gość
"[zgłoś do usunięcia] depeche15 poniewaz: - sie boja ze ich zdradzi -niektore kobiety sprawiaja wrazenie niedostepnych -jesli jest piekna i inteligentna to ich przycmiewa - wola isc na latwizne -piekna moze sobie wybierac i przebierac wiec facet ma zagrozona pozycje. " - nie pieknosci równiez moga zdradzic - sprawiaja wrazenie? gdyby laska byla mila, usmiechnieta kontaktowa to nie sprawiala by wrazenia niedostepnej :O no chyba ze faktycznie jest taka ksiezniczka na ziarnku grochu :O - przycmiewa albo imponuje na pewno jest jakis odsetek facetow na poziomie i z klasa którzy chcieliby miec u boku taka partnerke - na łatwizne ? czyli jednak sugerujesz ze pieknosci trudniej zdobyc? niby dlaczego ? - znowu sugerujesz ze jednak pieknosci maja w czym wybierac a skoro maja w cyzm wybierac w czym maja problem?:O

Gość wczorajsza siedem
Polecam inne wypowiedzi panow na topiku pt Dlaczego mezczyzni boja sie pieknych kobiet z 2009. Niestety nie moge wkleic cytatow i linka, Mozna wejsc z przegladarki. Tak oczywiscie wszyscy panowie tam zmyslaja, taka tendencja w ogole nie istnieje, prawde znaja tylko osoby ktorych to nie dotyczy, a nam sie cos uroilo, bo nadmiar urody rzucil sie nam na mozg. Brawo, madrzy i sympatyczni ludzie :-)

Gość gość
ale kto tam pisze? kobiety bez faceótw które dorobily sobie ideologie ze nie sa w stalym zwiazku przez zbyt piekny wyglad? rownie dobrze mozna by załozyc temat dla schizofreników którzy popieraliby siebie nawzajem ze polowa miasta ich sledzi i przesladuje i to ma byc jakikolwiek dowod?:O