Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dowody na to jak ludzie zwracaja uwage tylko na wyglad

Polecane posty

Gość gość
między powodzeniem (patrzeniem, flirtowaniem, zaproszeniem na randkę) a chęcią wejścia w stały związek jest troche różnicy

Gość gość
" nie zaprzeczę. Nie mniej jednak on po prostu ma odeagę zarwać do pięknej i szczerze wyznać, że się zakochał. A czemu się zakochał w kimś kogo widzi od kilku godzin pierwszy raz w zyciu, hmm? Wiekszość facetów tak ma, ale nie wszyscy się do tego przyanają." no naiwna jesteś? bo to SUKCES. taka dziewczyna to coś czym można się pochwalić przed kolegami. on wie, że nie jest pierwszy ani ostatni który ją poderwie, ale jeśli mu się uda to ma SZANSĘ na NIBY coś LEPSZEGO. wybaczcie caps lock. inaczej ciężko podkreślić istotne słowa. ładne kobiety mają w życiu trudniej bo przyciągają próżnych mężczyzn....i piszę to jako jeden z nich.

jeżeli zapraszają na randki i wtedy nie chcą wchodzić związek to już powód do zmartwienie. Coś musi być z taką dziewczyną bardzo "nie tak" jeżeli tak się dzieje. Swoją drogą, wymówka z tej samej kategorii co "nie dali mi pracy bo byłem za inteligentny" :D

Gość gość111
Dobra. Krótko i na temat: NIE ZNAM ANI JEDNEJ obiektywnie atrakcyjnej dziewczyny (czyli szczupłej/bardzo szczupłej, o proporcjonalnej budowie ciała, regularnych rysach twarzy), która nie miałaby bardzo dużego powodzenia i ZAWSZE przynajmniej kilku (dwóch, trzech) zapatrzonych w nich jak w święty obraz ADORATORÓW, ale piszcie sobie co chcecie. Wyników moich osobistych (i nie tylko moich oczywiście) obserwacji NIE ZMIENICIE.

Gość gość
28.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość No I O To chodzi. A ja piszę jako próżnych przyciągająca. Nie w 100% oczywiście, bo i ja miałam szczęscie poznawać super facetów.

Gość gość
"między powodzeniem (patrzeniem, flirtowaniem, zaproszeniem na randkę) a chęcią wejścia w stały związek jest troche różnicy " i tutaj wchodzi w gre takze charakter ale przeszkoda wejscia w staly zwiazek napewno nie jest olsniewajaca uroda

Gość gość
OK, cofam zaproszenie na randkę. Patrzenie, przesyłanie całusków, obgadywanie z kumplami, popisowe komplementowanie, zaproszenie do tańca, niewinne flirtowanie.

Gość gość
gość111 piąteczka :)🖐️ ja tez takiej nie znam :) byc moze problemem pieknych jest to ze im sie w d****h poprzepwracalo z nadmiaru wyoboru facetow 🖐️

może przestaniesz zmieniać argumenty tak, żeby pasowały to rozmowy? Jak ktoś flirtuje to nie uważa, że "to nie jego liga", najwyżej może się rozmyślić i to już nic wspólnego z urodą nie ma.

Gość gość
Moorland, nie , ale jeśli ktoś flirtuje na imprezie/prywatce a nawet na studiach, to może być jednym z wymienianych już typów. I najczęściej jest :) Moich obserwacji też nikt tu nie zmieni, a jeśli uważacie, że są zafałszowane rzekomym spaczonym charakterem, to przyjmijcie, że wasze są również zafałszowane waszymi kompleksami

Gość gość111
,,gość111 piąteczka" - a piąteczka, piąteczka. :) I jeszcze co do tych obleganych, to nawet jeżeli 70% adoratorów to próżne bawidamki, to resztę stanowi target z którego kolokwialnie mówiąc ,,jest co wybrać". A jeżeli taka slicznota wybierze bawidamka zamiast tego bardziej poważnie patrzącego na życie, to już chyba nie wina jej urody?

kompleksów nie mam i co teraz? Kolejny argument upadł? Nie, nie przemawia do mnie robienie z zalety wady. Żeby Twoja teoria była prawdziwa musiałabyś być zwykłą dziunią którą interesują się wyłącznie lovelasy z imprez - i wtedy fakt, nie byłabyś ligą dla żadnego normalnego faceta, a tak chyba nie jest, co?

Gość gość
A czy ja piszę to o jakiejś czyjejś winie? Nie, forsuję tylko zdanie, że większość normalnych, fajnych facetów ma TENDENCJĘ do obawiania się wejścia w związek z kobietą bardzo atrakcyjną I to , wybaczcie, jest fakt, potwierdzony nawet tu przez paru facetów (choć nie wiem kim są)

Gość gość
nie, w ogóle :)

Gość spaślak_
forsuję tylko zdanie, że większość normalnych, fajnych facetów ma TENDENCJĘ do obawiania się wejścia w związek z kobietą bardzo atrakcyjną>>>:D:D:D a czego niby sie boja ?

Gość gość
spaślak, serio, takie trudne? KONKURENCJI? ZDRADY?

przynajmniej nie takich którzy mają chociaż namiastkę pewności siebie. Nie, normalni faceci zainteresowani kobietą nie boją się jej urody, bo widzą ją jako osobę, nie przedmiot który ktoś może zabrać. Już samo takie założenie odbiera kobiecie resztki rozumu i robi z niej idiotkę - naprawdę myślisz, że tak Cię widzą wszyscy mężczyźni? Więc w najlepszym przypadku taką panią mogą nie interesować się normalni mężczyźni.

Gość gość111
,,a czego niby sie boja ?" - własnego cienia. Tacy boją się częstokroć przekroczyć próg własnego pokoju, nie mówiąc o podrywaniu kogokolwiek.

Gość gość
oh naprawde piekne kobiety strach sie was bac :O :D 🖐️ bez kija nie bede podchodzil :O:O

Gość gość
"tutaj raczej nie ma facetów oczko.gif" ten argument jest równie sensowny jak "tu nie ma pięknych kobiet". umówmy się, że znajdą się tu reprezentanci jednej i drugiej grupy. skoro mamy za sobą zbędne złośliwości to może jednak zastanowisz się nad opinią innych? lubię cię Moorland ale twój ostatni naiwny post rzuca się cieniem na całe postrzeganie.

Gość gość
"naprawdę myślisz, że tak Cię widzą wszyscy mężczyźni?" Nie, nie wszyscy. Pisałam już, że poznawałam super facetów

gość 01:36:40 - to był tylko żart :) gość 01:36:40 - to jak tylko niektórzy to cały argument upada, bo w tym momencie grupa tych którzy nie będą zainteresowani związkiem z piękną kobietą ogranicza się do zakompleksionych ludzików którzy traktują kobiety jak przedmioty którymi można się wymieniać.

Gość gość
Przecież to najzwyklejszy atawizm w konfrontacji z narzuconą przez kulturę ludzką monogamią, serio tak trudno wam to pojąć? :D

Gość spaślak_
spaślak, serio, takie trudne? KONKURENCJI? ZDRADY?>>aha brzydkie nie zdradzaja :D za kazdym razem jak tu jestem dowiaduje sie jakiejs nowej glupoty :D w dniu dzieisjeszym jestes bezkonkurencyjna w glupcie i ciezko cie bedzie przebic.

Gość spaślak_
jak jestes tak ladna jak glupia to musisz zdradzac codziennie :D

Gość gość
Moorland, Żebym nigdy nie usłyszała nawet od osoby, która jest i przystojna i zdecydowanie wartościowa, że ktoś nie jest w jej lidze, to nie pisałabym tak jak teraz

musiałabyś jeszcze dopytać co ta osoba ma na myśli i jakie ma zdanie o sobie, a nie jakie jest twoje zdanie o tej osobie. Ile jest pięknych, inteligentnych kobiet z kompleksami bez podstaw?

Gość gość
ps

Gość gość
usłyszalas od jednego goscia ze "jestes nie w jego lidze" juz nie mowiac o tym ze prawdziwa przyczyna tych słow moglabyc zupelnie inna i dorobilas sobie cała ideologie ze piekne kobiety to maja przerabane i wszyscy sie ich boja :O