Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dowody na to jak ludzie zwracaja uwage tylko na wyglad

Polecane posty

Gość gość
Do tej wyzej to niech zmyja tapete z ryja to z "ekstra atrakcyjnej" stana sie "cakiem niezlymi" o problem rozwiazany

Gość gość
rozumiem, że wg ciebie nie ma naturalnie pięknych rysów?

Gość gość
kobieta bez tapety jest jak facet bez jaj

Gość gość
sa naturalnie ladne rysy ale zadna kobieta nie robi oszalamijajacego wrazenia bez chocby kropli makijazu a skoro nie bedzie zjawisko piekna bedzie po prostu bardzo ladna zreszta to mit!! uwierz mam kolezanke ktora dorownuje uroda kim kardahsian megan fox lub nawet je przewyzsza ma tez do tego idealna figure duze piersi, plaski brzuch... wyglada jak bogini doslownie( z tym ze ona zawsze to podkresla jeszcze makijazem) gdziekolwiek z nia nie poszlam spotykala sie ogromnym zainteresowaniem i adoracja i jakos nigdy nie byla sama i zawsze krecilo sie wokol niej duzo facetow i to przeroznych bogatych biednych mlodszych troche tez "gangsterow" itd..na kazdych imprezach czy gdziekolwiek przy poznawaniu ludzi ona cieszyla se najwiekszym powodzeniem...

Gość gość
ach no skoro tak, to widocznie ja muszę być głupia że tak uważam ;) tylko czemu nie raz słyszę i to nie mówię że do mnie , jak facet mówi "nie moja liga", nie moja liga, nie moja liga, nie moja liga.... Bo JEST takie myślenie wśród facetów wobec bardzo atrakcyjnych dziewczyn. I możecie mi skoczyć.

Gość gość
Też mam takie koleżanki: szczupłe, proporcjonalnie zbudowane, o ładnych buziach (jedna z nich wręcz przepiękna) i jakos nigdy nie miały problemu ze znalezieniem faceta, pracy, znajomych...

Gość gość
facet facetowi nierówny

Gość gość
gdybym mógł ze swoją głową wrócić do czasów liceum:( przeleciałbym każdą ładną dziewczynę w szkole :( ehh :(

Gość gość
W pewnym wieku nie zwraca sie tak uwagi na wyglad co na charakter .No ale trzeba sie troche zestarzec . Na szczescie obie płcie czasem nie grzesza wielka uroda i tacy sie odnajdują ,zakładaja rodziny i zyja szczesliwie .

Gość gość
ok nawet jesli czesc facetow ma kompleksy i mowia ci ze nie jestes w ich lidze to jest od groma tez takich ktorzy tych kompleksow nie maja i beda zachwyceni konsumowaniem twojej urody oraz spedzeniem z nia wiekszej czesci zyca ale chociaz nie p.i.e.r.d.o.l ze pasztety i brzydale maja latwiejsze zycie od twojego obludnico

młoda kate moss była piękna bez makijażu, podobnie Jolie. Są kobiety które bez tapety powalają na kolana, sorry.

Gość gość111
Jeżeli ktoś pisze, że dana dziewczyna jest bardzo atrakcyjna a jednocześnie nie wzbudza dużego zainteresowania facetów, to oznacza że po prostu ma jakiś dość rażący feler/ ogólnie jest średnia. Ja na przykład mam całkiem ładną buzię, ale nieporporcjonalną, dość pulchną sylwetkę i nie udaję, że nie jestem oblegana ze względu na nadmierną atrakcyjność. Wiem doskonale, że gdybym miała proporcjonalną, drobną figurę to nie mogłabym opędzić się od facetów, taka prawda.

Gość gość
"takich ktorzy tych kompleksow nie maja" - tak, głównie mięśniaki z przerośniętym ego, ohydni bogacze i zaprawieni w uwodzeniu *****cze (podaję skrajności) K****, to nie ja piszę, że ładne mają gorzej, ale nigdy nie zgodzę się z tym, że wyjątkowa uroda nie działa odstraszająco na olbrzymią część facetów W POLSCE

Gość gość
albo sie oszpec wtedy znajdziesz ksiecia z bajki :) na chj robisz makijazna chj ukladasz wlosy na chj kupujesz modne ciuszki kiedy faceci wtedy nie wykazuja Ci zainteresowania? wyjdz w rozciagnietym dresie i włosach umtych 3 dni temu i zarywaj :) albo przestan p**************.c farmazony to jest Twoim zdaniem oszalamijajaca pieknosc? http://www.kozaczek.pl/img_users/1218135190.jpg :O

Gość gość
wmawiajcie sobie, facet jako gówniarz zakocha się w miss szkoły a jako dorosły wybierze średnio ładną. po co mi miss którą będzie podrywał każdy inny? wolę mieć ładną, naturalną dziewczynę z którą będę szczęśliwy bez zbędnych zmartwień

Gość gość
"na chj robisz makijazna chj ukladasz wlosy" IDIOTO dziś wyszłam bez żadnego makijażu i z jedynie umytymi i rozpuszczonymi włosami i widziałam że przyciągam uwagę, i usłyszałam komplement że jestem bardzo ładna . mówię, możecie mi skoczyć zawistnicy popieprzeni

Gość gość111
,,wmawiajcie sobie, facet jako gówniarz zakocha się w miss szkoły a jako dorosły wybierze średnio ładną. po co mi miss którą będzie podrywał każdy inny? wolę mieć ładną, naturalną dziewczynę z którą będę szczęśliwy bez zbędnych zmartwień" - hmm i dlatego na własne oczy widziałam jak w sotatnią sobote, na imprezie ponad 30-letni facet od razu stracił głowę dla koleżanki o pieknej twarzy i figurze modelki . Jednocześnie przy wszystkich ją wychwalał i praktycznie deklarował że zakochał się od pierwszego wejrzenia? Tiaaa. Pewnie mi się przewidziało?

Gość gość
tak naprawde to ty mozesz mi skoczyc bo zwisasz mi i powiewasz 🖐️ ale trzeba miec nalane w glowie zeby twierdzic ze uroda przeszkadza w znalezieniu faceta :D

Gość gość
nie, nawalone to trzeba mieć , żeby nie być w stanie przyjmować punktów widzenia innych osób, będących w innych sytuacjach, a zamiast tego wyzywać!!!! ŻEGNAM OZIĘBLE

Gość gość
gość111- dokladnie :) zgadzam sie z Twoim pierwszym wpisem :)

Gość gość
pewnie to zaprawiony w bojach podrywacz erotoman. nie chce mi się wdawać w szczegóły drogie panie. sam cieszę się dobrym ciałem i aparycją ale i tak szczerze wolę szare myszki.

Gość gość
"na imprezie ponad 30-letni facet od razu stracił głowę" -> może był bogaty/umięśniony/umiejący uwodzić, ale poza tym nic specjalnego sobą nie reprezentujący?

Gość gość111
,,pewnie to zaprawiony w bojach podrywacz erotoman. nie chce mi się wdawać w szczegóły drogie panie. sam cieszę się dobrym ciałem i aparycją ale i tak szczerze wolę szare myszki." - nie zaprzeczę. Nie mniej jednak on po prostu ma odeagę zarwać do pięknej i szczerze wyznać, że się zakochał. A czemu się zakochał w kimś kogo widzi od kilku godzin pierwszy raz w zyciu, hmm? Wiekszość facetów tak ma, ale nie wszyscy się do tego przyanają.

Gość gość
i tak szczerze wolę szare myszki. i tak szczerze wolę szare myszki. i tak szczerze wolę szare myszki. i tak szczerze wolę szare myszki. i tak szczerze wolę szare myszki.

Gość gość
no tak najlepej zalozyc ze wszyscy faceci ktorzy je podrywaja to starzy erotmani a ci najfajniejsci faceci sa oniesmielenii ich uroda :O tylko ze jakos na dyskotekach/domowkach/ studiach / kursach tego nie widac

Gość gość
no tak, bo ty znasz wszystkich facetów na dyskotekach, kursach itp jak łyse konie, no nie?

Gość gość111
Tia, nie mam zbyt dużego powodzenia, bo onieśmielam facetów swym pięknem, nie no, lepszego pocieszenia chyba sama bym nie wymysliła, serio.

Gość gość
może po prostu ciebie to nie dotyczy?

Gość gość
nie znam ich zyciorysow ale mozna zauwazyc pewne tendencje od wieki wiekow najwieksze powodzenie mialy najladniejsze dziewzyny w grupie. koniec kropka.

zawsze znajdą się faceci z przerośniętym ego dla których pojęcie "nie moja liga" nie istnieje i wcale takich nie brakuje. Jak się nie ma powodzenia to się nie jest atrakcyjnym. Nie pochlebiajcie sobie.