Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieważny ważny problem z zaproszeniem na facebooku

Polecane posty

Gość gość

pisze,bo problem jest dość głupi. Mianowicie zakochałam się w kimś,wydawało mi się że ja też mu się podobam,ale nie zrobił nic.Teraz nie mamy już kontaktu chociaż mieszkamy w jednym miescie. Wysłałam mu zaproszenie na fb,ponad tydzień temu i do tej pory nie przyjął Ale nie mam pewności czy on wogole wchodzi na tą stonę,zdjęć nie ma , nie widać żeby cos do znajomych pisał itd ale w znajomych ma kilka osob z miejsca gdzie się poznaliśmy , więc ich przyjął , chociaż zna ich dluzej i zrobil to pewnie wcześniej.

Gość gość
up

Gość gość
Moze ma tak jak ja ze nieumie tego obsugiwac,fb to czarna magi dlamnie.p*****la jestem dopiero sie ucze pstrykac po tym tableciku smiesznym zresztom

Gość gość
:) Skoro ma facebooka i ma znajomych na nim to znaczy że umie się obsługiwać facebookiem , zresztą nie sądze żeby wykształcony facet nie umiał przyjąć zaproszenia no litości.. Albo jeszcze nie wchodził albo nie przyjął bo nie chciał , uważał że nie powinien , jakiś powod miał..

Gość on29lat
powiem Ci jak to moze wyglądać z drugiej strony. Kiedys kochalem pewną kobietę ale ona nie była mną zainteresowana.Długo się leczyłem z tej miłości.Po kilku latach odnalazła mnie na FB i wyslala zaproszenie.Ja je odrzuciłem.Tak jak ona mnie kiedyś.

Gość on29lat
jeśli Ci na nim tak zależy to spotkaj się z nim i mu to powiedz.Może jest szansa że uczucie odżyje.