Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatt

został mi już tylko alkohol narkotyki i samobójstwo

Polecane posty

Gość wariatt

tak jest i będzie

Gość gość
ke?????? powiedz co sie do tego naklania

Gość gość
pewnie to forum

Gość wariatt
moje całe beznadziejne życie to samobójstwo to w perspektywie pewnie kilku lat bo ile można wytrzymać

Gość gość
wszyscy mamy problemy tylko zawsze te nasze wydaja sie najjjwieksze przekonałam sie o tym przedwczoraj jak kruche jest zycie młodego człowieka jak szybk mozna stracic wszystko

Gość Ariannnnnna
Słuchaj a czy możesz mi powiedzieć jakiej jesteś urody? Bo jeżeli aryjskiej to wyjdziesz z tego. Ludzie o ryjskiej urodzie są silniejsi od rasy nizszej a czarny w emnie jest i tak. To zostało udowodnione w badaniach naukowych i sorry ale musicie się z tym pogodzić i zamknąć buzie ok?

Gość gość
więc giń i nie zawracaj innym gitary swą nędzną nic nie wartą egzystencją

Gość gość
zycie to wielki dar moj drogi, wiem ze jest ci ciezko ale komu nie jest.... chce cie tylko przestrzec ze jakkolwiek by nie bylo teraz tutaj, tam pozniej nie bedzie wcale latwiej, bo tam nie bedzie juz nadzieji, nie bedzie nic poza jekami i wyciem, i cierpieniem wiec jesli nie cierpisz i chodzisz z pelnym brzuchem to jestes wielkim szczesciarzem wiem co mowie

Gość gość
Z twoim podejsciem to juz dawno w grobie bym lezala... Mam 30 lat i tyle juz przezylam ze pewnie polowa z was w calym swoim zyciu tego nie przezyje

Gość gość
To nie jest wyjście,zastanów się co jest nie tak i postaraj się to zmienić.Patrz w przyszłość i nie oglądaj się za siebie,to co było minęło.Jeszcze wiele dobrego cię spotka.

Gość gość
poza tym tam na drugiej stronie wszystko jest o wiele bardziej wyraziste, czujemy wszystko o wiele lepiej niz teraz, teraz jestesmy jakby uspieni

Gość gość
kochany kazdy z nas kazdego dnia podejmuje walke nie badz tchozem wiem ze nie jestes zastanow sie gdzie chcialbs byc za 10 lat ;)

Gość gość
tak-jesli sie zabijesz trafisz do piekla tam stracisz lacznasc z Bogiem to prawda pogrzebiesz wszystkie swoje szanse jesli sie zabijesz to najgorsze z mozliwych wyjsc gdybys mial byc bezdomnym lepiej ci bedzie niz samobojca w piekle wierz mi...

Gość gość
nic nie pisz/esz !!!/!!!! sa/ma cie zaraz zam/orduje..... a co jest takie bez/nadziejne ku/rde co?

Gość wariatt
jutro napisze bo teraz słucham muzyki