Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co faceci myślą o kobietach, które idą do łóżka na pierwszej randce

Polecane posty

Gość gość

j.w

Gość gość
Zaleezy od sytuacji, od dojrzalosci i wielu innych rzeczy.

Gość gość
raczej bym się z taką więcej nie spotkał.Chyba że nie szukał bym kobiety na serio.

Gość gość
W Polsce nadal panuje przekonanie że facet który bzyka co się da i jak się da jest ok ale laska która chciała by tak robić jest już najgorszą ladacznicą. Niestety pod tym względem jesteśmy zaściankiem Europy. Mieszkam na codzień w UK i tutaj kobiety nie mają takich oporów w tym temacie. W Polsce laska nawet jesli ma poprostu ochotę wyrwać faceta na sex bez zobowiązań choć by na jedną noc to i tak tego nie zrobi obawiając się jak ją będzie postrzegało otoczenie w kontekście takich zachowań.

Gość gość
Zgadzam sie z Tobą w 100%! Jeśli mam ochotę na seks to nie muszę się wstydzić, jeśli jest jasna sprawa między dwoma osobami. lepsze to niż zdradzać na boku i udawać świętych.

Gość gość
No znam paru takich, co się z nimi ożenili, więc nic złego nie myśleli jak mniemam?

Gość gość
A czym się różni kobieta od mężczyzny w tych sprawach? Co się stanie jeżeli wolna kobieta w sposób odpowiedzialny po randce będzie mieć stusunek z mężczyzną? Po prostu nie będzie się już w tym dniu masturbować. Czy musi to być początek stałego związku? Byłem w prywatnym hotelu w Szwecji, gdzie znajoma z pracy przyszła do mnie bez zapowiadania późnym wieczorem, nie na kawę. Oprócz zwyczajnego stosunku przegadaliśmy bardzo interesująco całą noc. Jeśli partnerzy są wolni i robią to z głową, chyba nic w tym gorszącego.