Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja corka zachowuje sie jak kurwa i tez tak sie ubiera

Polecane posty

Gość gość

z czego takie zachowanie ? czy moze przez jej znajomych

Gość gość
może po mamie?

Gość gość
zgasiłem cię chyba :)

Gość gość
dasz foto córki? ile suczka ma lat?

Gość gość
Nie ma tego po mnie!! a ty pedofilu s********j nie dostaniesz zadnego zdjecia

Gość gość
Moja to dopiero jest rąbnięta. Wszystkie rozumy pozjadała. Już nie mogę patrzeć na jej coraz to nowych chłopaków.

Gość gość
matka k/u/r/w/i/ł/a się w młodości a to genetyczne :D

Gość gość
moja ma chlopaka ale starszego a ten chlopak jej pieniadze daje. corka zmienila sie do szkoly nie chodzi noce poza domem a jej styl ubierania to cycki i mini

Gość gość
dodam, że ma 16 lat i niedawno znalazłam jej pamiętnik w którym opisywała seks z różnymi facetami, w tym seks analny! byłam w szoku i nadal nie mam odwagi porozmawiać z córką...

Gość gość
,,moja ma chlopaka ale starszego a ten chlopak jej pieniadze daje. corka zmienila sie do szkoly nie chodzi noce poza domem a jej styl ubierania to cycki i mini" U mnie podobnie. Tyle,że mini nie nosi. Najgorsze jest to,że nie mam na nią wpływu.

Gość gość
,,dodam, że ma 16 lat i niedawno znalazłam jej pamiętnik w którym opisywała seks z różnymi facetami, w tym seks analny! byłam w szoku i nadal nie mam odwagi porozmawiać z córką..." Moja, gdy miała 16 to jeszcze grzeczna była. Taka szara myszka. Rok później zaczęły się dopiero problemy.

Gość gość
Ja jej powiedzialam ze jak zawali szkole to moze sie pakowac i wynosic do chlopaka niech on z nia sie meczy

Gość gość
Moze pomyślcie o tym ,czy dostatecznie dużo poswiciliście swoim córkom ? Czy to nie deficyt miłości i braku komunikacji nie zapedził waszych córek w objęcia starszych gości ?

Gość gość
Ja gdybym jej tak powiedziała to by się wyprowadziła. Chcę tego uniknąć, bo wtedy to już całkowity brak kontroli będę nad nią miała. A tak może jeszcze zmądrzeje.

Gość gość
,,Moze pomyślcie o tym ,czy dostatecznie dużo poswiciliście swoim córkom ? Czy to nie deficyt miłości i braku komunikacji nie zapedził waszych córek w objęcia starszych gości ?" Nie sądzę. Poza tym 5-8 lat różnicy to nie aż taki ,,starszy gość". Sama mam męża 8 lat starszego.

Gość gość
Moja corak miala duzo milosci i o demnie i ojca! zmienila sie chyba przez nowe znajomosci, a wiem ze corka sie niechce wyprowadzic. bo tu unas ma wszystko a jej chlopak to raczej jej nie zapewni mieszkania.

Gość gość
Dzisiejsi rodzice to prawdziwe peezdy a nie rodzice.....nie potrafią wychować dzieci,nie mają na nie wpływu,nic nie mogą w ogóle.....to po co te dzieci robią?? Masakra.

Gość gość
Problem polega na tym że dawniej rodzice lali dzieci za często i też byli pod tym kątem peezdowaci....a dzisiejsi rodzice nie leją wcale i też wychodzą z tego kwiatki.

Gość gość
Jak się leje za dużo albo leje za mało to wychodzi patologia. Trza lać w sam raz.

Gość gość
rodzice patologiczni to i dziecku się udzieliło, proste

Gość gość
Kązdy mówi że daje dziecku dużo miłości .Dopiero u psychologa wychodzi ile tej miłości było . Moja koleżanka mówi ze dziecku wszystku zapewnia a to znaczy ze je kocha . I tu się myli .....

Gość gość
Nadopiekuńczy rodzice czasem przyczyniają się do irracjonalnych zachowań dzieci w późniejszym życiu. Dzieciom trzeba dać trochę luzu aby uczyły się na własnych błędach, oczywiście wcześniej ostrzegając czym mogą się skończyć ich nieprzemyślane decyzje.