Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppoommooccyy

Krew z odbytu juz drugi dzien.

Polecane posty

Gość ppoommooccyy

Otóż juz drugi dzień mam krew z o***tu po obfitym wypróznieniu, nie mam zaprac, mam malutkie guzki hemoridów, ale dzisij tej krwi było dosyc dużo! jakies 4 miesiace temu miałam kolonoskopie i lekarz powiedział, że jest ok i że to moga hemoroidy pękać i ze nic nie zrobie z tym. Ale dzisiaj juz jakieś może 3 dni boli mnie brzuch po lewej stronie na dole takie kłucie, nie wiem czy to od jajnika czy od jelita, trudno rozróznić. Jajnik bym chyba wyczuła bo zawsze jak mnie jajnik boli to tez macica mnie boli... Do tego mam swędzenie o***tu, nasila sie wieczorami. I mam swędąca skóre obok o***tu na posladku :/ Prosze potraktuje to powaznie, na prawdę mam problem...

Gość gość
Do lekarza,nie ma żartów

Gość ppoommooccyy
Wiem... ale czekam na ta głupia karte, bez niej nie moge iść! MAmm nadzieje ze sie nie zgubiła na poczcie... No, ale niedawno miałam ta kolonoskopie czy mogła tak szybko sie cos złego z tego narodzić?

Gość ppoommooccyy
Dodam, że mam 19 lat.

Gość gość
No,raczej nie,poz tym jestes za młda na tę chorobę o ktorej myślisz.Moze łykałas jakies srodki rozrzedzajace krew?

Gość ppoommooccyy
Raczej nie... łykałam suplement taki na oczyszczanie jelita z bakterii przy tradziku, ale to na pewno nie od tego. Może to ma związek z tym swędzeniem? MAłe hemoroidki mam, ale czy one moga pękac kilka razy z rzędu? Juz za przeproszeniem mnie to denerwuje, bo ciagle mam cos z tym brzuchem. Łykam sobie debretin przy bólach esicy.

Gość gość
Od hemoroidów nie boli brzuch. A byłaś u ginekologa? Może to sprawa ginekologiczna.

Gość gość
A z jakiego powodu robiłaś kolonoskopie?

Gość poooomocyy
U ginka tez byłam mniej wiecej 4 miesiace temu. I było ok. Wczesniej miałam torbiele ale to inna bajka. Kolonoskopie miałam z tego samago powodu z krwi z o***tu i wtedy mi to własnie powiedział o czym pisałam. I do tego miałam więsze bóle całej esicy, po lewej stronie, które teraz sa mniejsze albo w ogóle.

Gość gość
kup sobie czopki Procto-glyvenol na hemoroidy ktore hamuja krwawienie,w kroplach hemorigen

Gość ppoommooccyy
dzięki! :)