Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paczek z bita śmietana

grubasy 120 kilo, zapraszam

Polecane posty

Witam, zapraszam bardzo okrągłe kobiety do wspólnej walki. Zaczęłam 7 lutego z rekordową waga 126 kg, dziś było 116,5, teraz wazenie 7 marca, po miesiącu, cel 80 kilo, nie poddam się i zapraszam;) Ps.cierpię na chorobę co się nazywa brak umiaru i głupota, to jest moja ostatnia szansa na lepsze zycie

Zapraszasz? Jestem chętna! Bo razem zawsze lepiej, niż w samotności.

I masz Pączusiu rację -> musimy brak umiaru i jedzeniową głupotę wytępić wraz z korzeniami!

Gość gość
mz dieta skuteczna

Łatwo powiedzieć gdy ma się 20 lat i dobre zdrowie. Z wiekiem metabolizm zwalnia, a choroby i leki na stałe przyjmowane ze szczupłej szprotki migiem tłustego wieloryba uczynią. :(

Gość gość
No to powodzenia jak stosujesz jakąś durną dietę... w 3 tygodnie prawie 10kg ;/ Wróci z nawiązką... A potem marudzenie, że metabolizm nie ten. No nie ten jak się go zabija ;]

Jeśli Gość powyżej do mnie te słowa skierował, to muszę powiedzieć, że jest w błędzie.

Gość gość
Do autorki - 9,5kg w 3 tygodnie to jest jakieś chore tempo, na bank wróci ;]

Ale chyba wiesz Gościu, że na początku każdej diety z organizmu woda ucieka. I dla tego taki szybki spadek. Za moment waga już w dół nie będzie z taką szybkością leciała.

Gość gość
10kg wody poleciało. Yhym weź się nie kompromituj ;)

Gość gość
Przemilcz... W końcu i tak nic mądrego nie masz do powiedzenia ;)

Gość gość
z tak dużej wagi szybko spada nawet na super skomponowanej diecie, gorzej mam ja ważę 70 kg i po miesiącu czasem nie schudnę kilograma powodzenia :-)

Gość gość
Dobra zobaczymy, obstawiam, że będzie płacz :D

Dokładnie, jem ok 1300 kcal więc nie sądzę, bym się glodziła, a z takiej wagi najszybciej spada i wody spadło dużo bo pierścionki normalnie już sciagam, chociaż jeszcze nie wszystkie Farrida witaj towarzyszko niedoli;)

Gość gość
Hahahaha no kretynka! Przy takiej wadze 1300kcal! Kretynka no ja pierdziele ;] Weź poczytaj a potem się bierz za odchudzanie.

Od kretynow wyzywaj swoją rodzinę, a z doświadczenia wiem, że ludzie kulturalni. umieją zachować dystans w każdej sytuacji, więc żal mi twojej rodziny... Głupie teksty mnie nie wzruszają, dietę mam ułożona przez lekarza po badaniach.

Pączusiu, nie dajmy się prowokować. Takim gościom wydaje się, że wiedzą najlepiej. O chamstwie już nawet nie wspomnę. Mnie dietę też specjalista układa i sporo mądrych rad daje.

Gość gość
To prawda im większa waga tym szybciej w dół,boschodzi woda a pozniejciezko.ja urodziłam w styczniu i zostało mi 85 kg na koniec stycznia za cały miesiąc poszło mi 7 kilo, na koniec lutego czyli dziś 72kg,jestem z siebie dumna,kolejny miesiąc też będzie 5 kg,bo taki mój cel do 65,dietę sama sobie wymyśliłam, wam też się uda powodzen

Gość gość
No wybacz nie mam rodziny - jestem z domu dziecka ;] A co do tego, że to przez lekarza ułożone kto Ci w takie bajki uwierzy? To Ci zniszczy metabolizm. Poczytaj, serio. I to nie jakiś dział diety w cosmo tylko jakieś artykuły naukowe i wybierz się naprawdę do lekarza ;)

Ano właśnie.Ten ktoś, kto z się z nas zaczął wyśmiewać sądzi, że wszystkie rozumy pozjadał i do tego jeszcze jest bardzo niegrzeczny.

Farrida a Ty ile kcal przyjmujesz dziennie?

Gość gość
"cel to 80 kilo" dowcip dnia !!!!! ale się ubawiłam. ja (32 lata) ważę 63 kg przy wzroście 166 i mam cel 55 kilo, więc nie wiem jak 80 moze byc celem ??????/ :O :O

Gościu, nie znasz mnie, nie znasz moich chorób, nie znasz moich problemów, więc lepiej zamilcz.

Pączku, moja dieta nie jest ułożona ściśle w/g kcal, tylko w/g rodzaju pożywienia wskazanego i zabronionego.

Gość gość
Lepiej mieć realny cel 80 kg niż przy wadze 90ciu kilo marzyć o 55 . Będzie mieć 80 to będzie marzyć o70, proste !

Gość gość
co za kretynka napisala ze się ubawila celem 80 kilo, to ja się ubawiłam z twojej głupoty, aczkolwiek nie wiem może powinnam plakac :o