Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga3856593

przespac się z nim...? dziewictwo

Polecane posty

Gość aga3856593

witajcie. mam pewien "problem". Mam 23 lata i tak wyszlo, ze jestem dziewicą :P do niedawna zupelnie mi to nie przeszkadzalo, ale ostatnio czuję dziwne "parcie" spoleczenstwa. Niedawno bylam na weekend w innym miescie u znajomych i tam poznalam chlopaka. Wpadl mi w oko, ja jemu tez, spalismy te dwie noce razem, ale poza calowaniem do niczego nie doszlo, chociaz on nalegal. Wrocilam do siebie, czasami pisze z nim na facebooku, ale to nudne i krotkie rozmowy. Zaprosil mnie ponownie na weekend. No i.... przedstawilam tę sytuacje kilku kolezankom i wiekszosc z nich uwaza, ze powinnam sie w koncu pozbyc dziewictwa, bo na co czekam. Ja osobiscie chyba tego nie czuje, no fajnie by bylo juz byc po, ale zawsze chcialam to zrobic w zwiazku. Troche szkoda, ze w wieku 23 lat nie mam na koncie zadnego zwiazku. Jesli sie z nim przespie to wiem, ze potem moje wlasne mysli pewnie mnie zabiją. Nie umiem sie wyluzowac psychicznie i pomyslec, ze co bylo to bylo. co sądzicie? wyluzowac i pojsc na calosc, czy nadal czekac?

Gość gość
Nie rozumiem po co o takich rzeczach mówisz koleżankom? To czy jesteś dziewicą czy nie to tylko i wyłącznie Twoja sprawa. Nie one powinny decydować o Twoim życiu tylko Ty sama. Zresztą dlaczego uważasz, że skoro masz 23 lata i jesteś dziewicą to coś z Tobą nie tak? To, że wszystkie znajome już zdeflorowane nie znaczy, że Ty też musisz zachowywać się tak jak one. Gdyby była moda na robienie sobie tatuaży na czole i każdy by mówił, że z tym bez tatuażu jest coś nie tak zrobiłabyś taki?

Gość aga3856593
tak, masz racje, i ja tez to wiem. Samo dziewictwo mi nie przeszkadza, jak juz napisalam, ale czasami szkoda mi, ze nie korzystam z "tej" sfery zycia. Szkoda mi, ze nie jestem w związku. nie jestem jakąś glupia gimnazjalistką, ktora rozpowiada na prawo i lewo kolezankom; te osoby ktorym powiedzialam to raczej moje przyjaciolki, do ktorych moge sie zwrocic o rade. chhcialabym korzystac z milosci fizycznej, ale samo stracenie dziewictwa w weekend tego mi nie da...

Gość gość
Niestety nie mogę odpowiedzieć na Twoje pytanie czy nadal czekać czy nie. Jak wspomniałem, nie przeżyję życia za Ciebie. W obecnej sytuacji przynajmniej masz pewność, że nie zarazisz się chorobą weneryczną;). Z tego co czytam to na związek z amantem raczej się nie zanosi bo piszesz, że rozmowy się nie kleją. Odpowiedz więc sobie na pytanie czy warto z takim człowiekiem "iść na całość"?

Gość gość
korzystaj :0 dobrze będzie:)

Gość aga3856593
chyba poczekam. Czasami mi wstyd, że nie mam wlasnego zdania w tej kwestii. Samo stracenie dziewictwa nic mi nie da, a nie wiem czy z tego wyjdzie cokolwiek wiecej, nie sądze

Gość gość
No, zaczynasz już myśleć samodzielnie:).

Gość aga3856593
na 100% nie jeste przekonana :P tak na 90%. Dziękuję Ci "gościu" :p za mądre posty :p

Gość gość
Jeśli już to radziłbym zrobić to z kimś z kim mogłabyś bzykać się regularnie, bo jak zaznasz seksu i Ci się spodoba, to później non-stop będziesz o tym myśleć ;) A zdaniem koleżanek się nie przejmuj, dziewictwo to nie tragedia.

Gość gość
aga3856593 masz ochotę popisać o tym na priv?

Gość aga3856593
tak, mozemy, mozesz dac jakis namiar?

Gość gość
sęp pewnie zaraz Ci zaproponuje seksik jak przejdziesz z nim na priv.

Gość gość
men.03@wp.pl

Gość gość
Ja mogę ci zrobić minetkę na początek, a jak ci się spodoba, to pomyślimy co dalej. Pasuje???

Gość gość_tenzpierwszejodpowiedzi
Mogłem wybrać jakiś lepszy nick bo teraz wygląda na to, że proponuję dziewczynie nie wiadomo co.

Gość karol gość
aga3856593 to czy jesteś dziewicą czy nie to tylko i wyłącznie Twoja sprawa i nie powinno to nikogo obchodzić, jeśli nie czujesz się gotowa jeszcze by stracić cnotę nie rób tego na siłę i nie patrz na to co powiedzą inni bo nikt Ci nic nie da a lepiej byś poczekała niż później żałowała i by dręczyły Ciebie wyrzuty sumienia