Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przemek..

Polecane posty

Gość gość
zegnaj ale kocham cie , poszukam innego bo nie mam na bilet do ciebie

Gość gość
Ktos sie pode mnie podszywa.. nie zegnam sie.

Gość gość
Czasami dajesz mi do zrozumienia wiecej niz myslisz.. daj jeden znak a otworze sie przed Toba,powiem co czuje..

Gość gość
Droga autorko, możesz napisać co Was ogranicza? Też jestem w podobnej sytuacji, odwieczna walka serca z rozumem. Póki co serce zdecydowanie górą. Tylko boli coraz bardziej...

Gość gość
Oboje jestesmy w zwiazkach. Jedno z nas ma zobowiazania.. rodzina. ciezko nawet o tym pisac

Gość gość
No to witaj w klubie. Mam dokładnie to samo. Cholernie trudna sprawa, dodatkowo jeszcze nie jestem pewny co do jej uczuć.

Gość gość
robiła mu laske i nie przeszkadza ci to? :D

Gość gość
Spotykasz ja? Tesknisz? Moze moge Ci jakos pomoc? Jako kobieta w identycznej sytuacji :-)

Gość gość
moglibyście usuwać posty, które są powiązane z tymi które usuwacie? :( same tracą przez ten "usuwany galimatias" sens :O

Gość gość
Spotykam, tęsknię, myślę. Czy możesz jakoś pomóc? Owszem, spytaj jej czy też coś do mnie czuje, czy może mylnie odbieram jej sygnały:)

Gość gość
a dlaczego sam nie zapytasz?

Gość gość
Ok Zapytam ;-) a jakie ona daje Ci sygnaly?? Jakie Ty jej??

Gość gość
Jesli czuje to co ja i powiesz jej o swoich uczuciach to wierz mi bedzie najszczesliwsza kobieta na ziemi! :-)

Gość gość
Patrzy mi się prosto, głęboko w oczy, wzrokiem takim że serce wariuje. Mógłbym patrzeć w te cudowne oczka bez końca. Niestety z pewnych względów nie mogę jej wyznać moich uczuć.

Gość gość
a cóż to za względy

Gość gość
Ważne. Musisz mi wierzyć na słowo. A tak z własnego doświadczenia to powiedz czy takie patrzenie w oczy coś oznacza, czy dorabiam sobie niepotrzebną teorię.

Gość gość
a sam chcesz wiedziec

Gość gość
Tak to sa jasne sygnaly :-) czuje dokladnie to samo.. czasem odwracam wzrok,nie dlatego ze nie chce patrzec ale te spojrzenie oniesmiela :-) Piekne uczucie..

Gość gość
OdpowiedZ mi na jedno wazne dla mnie pytanie.. co bys zrobil gdyby Ona wyznala to co czuje??

Gość gość
Byłbym cholernie szczęśliwy, to na pewno. No i myślę, że wtedy też odważyłbym się wyznać to co ja czuję. Więc jeśli możesz to się nie zastanawiaj, tylko mów co ci serce podpowiada.

Gość gość
zapominasz o roznicy płci ona pierwsza nic nie powie

Gość gość
wiec cała odpowiedzialnosc na kobiete to smutne

Gość gość
a powiedz jaki to wazny powod uniemozliwia ci wyznanie uczuc? jestes jej szefem? zonaty?

Gość gość
Twoje slowa daja mi jakas iluzje szczescia :-) nie wiem czy to dobre dla mnie.. Zalozmy ze tak sie staje. I co wtedy? Chcialbys ukladac swoje zycie na nowo? Bo widzisz ja boje sie tego, ze otworze sie przed nim,ze wyznam to co czuje.. a ON powie ze niestety..ale nic z tego. Moze lepiej nie ryzykowac,ukryc uczucia gleboko na dnie..i dalej rozmawiac jak gdyby nigdy nic..

Gość gość
Oboje w związkach. Niestety.

Gość gość
iluzja.obrze powiedziane , lepiej wiedziec na pewno i cieszyc sie tym

Gość evil
Do autorki , rozumiem Cie doskonale , bo ja tez sie wycofałam , ukryłam swoje uczucia głeboko , zbyt duzo niepewności ,zburzenia tego co sie zbudowalo jakoś , ryzyko porazki :( Wyzej ktos napisał co oznacza ,gdy kobieta patrzy głeboko w oczy , więc myślę ze kobieta zakochana i niepewna wzajemności nie patrzy głeboko w oczy , raczej ucieka wzrokiem przy blizszym kontakcie :)

Gość gość
Oj tak daleko to ja nawet nie wybiegam myślami, więc nie wiem co bym zrobił. Musisz kierować się sercem i tyle, jeśli potrafisz schować uczucia gdzieś głęboko i z tym żyć to próbuj. Ja wolałbym chyba jednak znać prawdę.

Gość gość
Dlaczego nie chcesz jej pierwszy powiedziec o tym co czujesz? Mi jako kobiecie ciezko jako pierwszej wyznac uczucia.. evil.. dokladnie tak,oniesmiela spojrzenie bo jestem zakochana :-) Jak sobie radzisz? Masz z nim kontaakt??

Gość evil
zerwałam , nawet prosiłam aby nigdy o sobie nie przypominał , nie pisał sms , wgl nic ...skomplikowane