Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wLiterakiNo1

O Kochane Kafeterianki.....

Polecane posty

Gość gość
dłuuugo masz macierzyński? jesteś taka tępa czy tylko udajesz? nawet nie wiesz ile tyg daje macierzyński skoro dla ciebie to całe lata świetlne siedzienia przed kompem na kafe

Gość gość
"wLiterakiNo1 przepraszam, czy ja zalozylam temat o Literce" hahahaa przydupas literki jest zazdrosny, ze nie jest w centrum zainteresowania, jak jej bozyszcze i jej temat schodzi na inne tory:D sorry, ale nie jestes jeszcze tak "charyzmatyczna" "przebojowa" i "sarkastyczna" jak twoja krolowa, wiec bedziemy pisac o niej, ie o tobie:)

Gość gość
Gdzie napisałam, ze czuję się dotknięta? Tym co piszą pseudoludziki w sieci? Litości :) Bawi mnie to, że mogę sobie odpowiadać na wasze idiotyczne argumenty pisząc prawdę. Takie mam hobby, rozwijające, prawda?

Gość gość
Facet wywiózł ją do dziury zabitej dechami gdzie nie ma znajomych to co innego jej zostało?Tylko forum...

Gość gość
Nie, nie mieszkam w mieście stołecznym :)

Gość gość
Ona i macierzynski...Kto by takiego pustaka zatrudnil?!

Gość gość
każdemu zdarza się popełnić błąd...🖐️

"charyzmatyczna" "przebojowa" i "sarkastyczna" swoja charyzme, przebojowosc i ewentualny sarkazm wykorzystuje w innych miejscach niz kafeteria

Gość gość
Led przebojowa?hahahah chyba w swojej wsi

Gość gość
literki taka uczona w roznych dziedzinach, zna sie na geografi, na stolicach, SKONCZYLA STUDIA a nie skorygowala swojej oprawczyni, ze lata swietlene to jednostka odleglosci, a nie czasu:D - wiedza z gimnazjum/podstawowki - mam dla ciebie propozycje, zatrudnij dodatkowo jakas nauczycielke i nadrobcie na tym macierzynskim braki wiedzy z programu gimbazy.

Gość gość
Stawiaj przecinki :)

Gość gość
:-D ograniczony móżdżek nie był w stanie się wybronić... tylko interpunkcja została

Gość gość
Najlepsza i tak jest wyksztalcona i mądra pani byznesłumen NaoMagic, której każdy powinien zazdrościć pozycji :D:D:D Perfekcjonistka w każdym calu!!

Gość gość
hahaa i jeszcze napisz mi, ze napisałam "geografi" a nie "geografii" albo ze robie literowi i nie pisze polskich znakow. bo wlasnie jak sie koncza argumenty, to sie zaczyna grammarnazizm :D

Gość gość
O jaka madra zauwazyla brak przecinkow ,siedzenie na kafe przynioslo jakies korzysci.

Gość gość
Z czego miałam się bronić? Z tego, że ktoś pisze głupoty? :)

Nie ma czego zazdrościć, pracuję 7 dni w tygodniu, ciężko u mnie z urlopem. Rodziłam SN ale nie polecam, karmiłam piersią ale zaprzestałam. Żaden ze mnie ideał :-P

Gość gość
Literki olej te glupie suczki wymadrzaja sie jedna przez drugą a same tu siedza nie krócej niż Ty!

Gość gość
Ty mi mówisz, że nie potrafię wytłumaczyć się z tego, że nie poprawiłam kogoś, kto napisał bzdurę - lubię twoje argumenty, są spoko :classic_cool:

Gość gość
Literki skoro już jesteście tu obydwie z Noa to masz okazję ją przeprosić:D stać cię na to?

Gość gość
wiedzialam ze tu zaraz sie Nao pojawi wystarczylo o niej wspomniec i juz jest pani idealna :D

byłam jeszcze jak ktoś mnie nazwał szmatą:-D ale nie miałam nic konstruktywnego do napisania..poraził mnie ten wpis :-D

Gość gość
akurat sie nao pojawila jak o niej wspomniano no nie moge to jak ty te firme prowadzisz jak siedzisz tu i tylko sledzisz gdzie o tobie piszą:D

Gość gość
to trzeba bylo napisac "piszesz bzdury" a nie "stawiaj przecinki". brak przecinkow byl dla ciebie bardziej razacy, niz moj blad ortograficzny w postaci slowa "geografi" (w wyniku literowki oczywiscie), chyba, zes go nie zauwazyla, bo z j. polskim tez masz na bakier. ps, poporawiajmy sobie błędy w wypowiedzach, bedzie fajnie

Gość gość
widocznie nią jesteś Nao:o

Gość gość
a ja nie znam Nao, czy to oznacza, ze zycie mnie omija?

Gość gość
Chyba przesadzasz. Ze skrajności w skrajność ... Żeby nie było nie karmiłam wcale piersią, podaje sloiczki i mam wiele innych grzechów.

Gość gość
oj Nao Nao nie kompromituj sie tutaj wracaj lepiej do swojej pseudo firmy ktora pewnie i tak nie istnieje :D

taka zazdrosna jesteś? Są fajne dotacje z Urzędów pracy z Unii europejskiej, rusz głową i sama cos otwórz a nie plujesz jadem na lewo i prawo bo pracy nie masz