Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wLiterakiNo1

O Kochane Kafeterianki.....

Polecane posty

Gość gość
O jest I Nao! :/ wiecznie nadasana I prowokujaca :D jak ci Tu tak zle to w/y/p/i/e/r...do dziecka a nie na swoje posiedzenie na kafe zatrudniasz nianie:o

Gość gość
Oj led. Kazdy tu zna taoj zyciorys i co nie napiszesz o sobie to od razu idzie cie poznac. Nawet ten twoj nick z tego tematu,sama jak ci ip zablokowali bo przekroczylas ilosci postow na dobe to chcialas uciekac grac w literaki! Dziewczyno idz sie zajmij swoim dzieckiem a nie od rana do noc tu przesiadujesz I na kurniku. Mops do ciebie trzeba chyba wyslac. Jestes uzalezniona od netu

Gość gość
Ja to bym również mops naslala na ta cala NAO kretynkę ! :o

żal ci doope ściska że jak jestem wpracy to mam nianię? I mnie stać :) A ty już w opiece dziś byłas?

Gość gość
takie to jest dla was ważne kto jak rodził? Sama miałam cesarkę ale nie uważam się z tego tytułu lepsza ani gorsza, tym bardziej nie uważam że mama która urodziła naturalnie ma zniszczoną pochwę czy co tam jeszcze. Co do karmienia jak wyżej jednak uważam, że warto karmić piersią i tu trzeba dać coś od siebie postarać się, w pewnym stopniu poświęcić siebie ale warto. Zawsze naturalny pokarm jest lepszy od sztucznego co nie znaczy, że matka karmiąca mm jest gorsza tylko może wygodniejsza lub niedoinformowana. Nie krytykuję, tylko współczuję.

Gość gość
Jak maz za ciebie haruje to cię stać,a co!kazda tu ma swoja firmę stać ja na nianie a tak naprawdę to patolka jesteś i tyle.zamiast z dziećmi siedzieć to na kafe heheheh a innych sie czepia gupia siksa :D

chciałabyś :-D To że twój na ciebie zarabia to nie znaczy że ja jestem takim pasożytem jak ty ,niepojęte, prawda?

Gość gość
Hahah nao swoja firmę :D placa ci za dodawanie glupawych postow na forum?

Gość gość
Jakbys miala swoja firmę to byś tu nie siedziala każdego dnia od rana do wieczora :) jestes glupia jak but

Gość gość
A czego mozna zazdrościć takiemu nierobowi jak Ty?

zobacz, ty jesteś sfrustrowana, nie pracujesz... tylko dom i dzieci. A ja w pracy..mało tego mam pracowników dzięki którym mam czas na kafe od wielkiego dzwonu ale zawsze

Gość gość
NAO nie kompromituj sie ,proszę, to nie przystoi takiej byznesłumen jak Ty...

i kto tu się kompromituje? kobieta bez pracy , której jedyną rozrywką jest podcieranie tyłka dzieciom i kafe :) Ale cię zazdrość zjada..hihihihih

Gość gość
O patrzcie nao juz sie wlos zajerzyl na głowie...nie unoś sie tak kochaniutka!

Gość primka srimka
Obie jestescie siebie warte :o

Gość gość
i nagle led pod gościem obraża :-o

Gość primka srimka
Sorry laska ale wydaje ci sie ze jak prowadzisz swoją firmę to trzeba ci juz pomnik za to wystawić?oh ah jaka jesteś idealna i teraz będziesz wszystkich obrażać?w czym ty niby jestes lepsza?w przechwalaniu?

To że napisałam iż widać że to Led założyła temat o sobie to coś złego? Led się wkurzyła i zaczełą na mnie obrażać :)

Gość primka srimka
Widać to w życiu twoje jedyne osiągnięcie ja bym powiedziala,żadne,normalna osoba której sie powodzi nie pluje takim jadem na inne matki które nie pracują. oby ciebie taki los nie spotkal zebys musiala do mopsu chodzić.chociaz powinien.za grosz szacunku dla drugiej osoby.smutne

Gość gość
Noa led nigdy nie pisze jako gość:D:D

Gość gość
Mnie obecnie najbardziej na forum wkurza wlasnie Noa,nadeta panienka co jej sie wydaje ze jak ma firmę to juz wszystkie rozumy pozjadala i wraz z wpisem do CEIDG otrzymala pozwolenie na obrażanie innych

na szacunek zasługują kobiety , których jedynym osiągnieciem nie jest rodzenie dzieci. Takie , które mają hobby, pasję, cel w zyciu, kształcą się, uczęszczają na kursy/staże. A nie takie co siedzą całe dnie na forum, a mężowie na 2 etaty pracują.

Gość primka srimka
na szacunek zasługują kobiety , których jedynym osiągnieciem nie jest rodzenie dzieci. Takie , które mają hobby, pasję, cel w zyciu, kształcą się, uczęszczają na kursy/staże i mam ci teraz bic brawo ze jestes taka idealna?proszę cię... jak bym ci przedstawila swoje cv to byś sie zdziwila,ale roznica w nas taka ze ja nie chwale sie tym w miejscu gdzie nie szukam oklasków i gratulacji. ty najwidoczniej potrzebujesz oklasków,niedowartościowana istoto:o

Gość kwitnace przebiśniegi
Nao ale ty jestes pusta Papierki to nie wszystko Trzeba do tego byc mądrym i kulturalnym Tobie niestety tego brakuje

Gość gość
Zazdrośnice trzeba było się uczyć:D

Gość gość
No ale czego tu zazdrościć?